Şimdi Ara

İş'te Üniversiteli Üyelik Aidatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bankası artık üniversite öğrencilerinden de kart aidatı almaya başlamış! Bu durum sizde de böyle mi?

• Ben iletişim formu doldurup geri istedim ertesi gün iade ettiler. Gerçi ev kirasından tut bütün faturaları otomatik ödeme talimatıyla ödüyorum bunun bir etkisi olabilir ama hiç zorluk çıkarmadan yüklemişler geri parayı. Siz de siteden bir dilek/istek formu doldurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak neler yazdın forma hocam?
  • Yılda 20 lira alıyorlar

• Ulan benden alsın razıyım ; Yeter ki versinler artık ... Sövcem ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FühreR59

Tam olarak neler yazdın forma hocam?

Üniversite hayatım boyunca tüm işlemlerimi bankanız kanalıyla gerçekleştirdim. Bunlara ev kirası, fatura ödemeleri, havale/eft, sınav harçları vb.. dahildir. Şimdiye kadar çok memnumdum ta ki aidat ücretine kadar. Hem öğrenci olmam hem de yeni çıkan tasarı ile aidat bedellerini on yıl öncesine kadar geri alma hakkına istinaden kartımdan çekilen 20 liralık aidatı iade etmenizi talep ediyorum. Aksi takdirde hem kartımı kapatacağımı hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı tarafınıza bildiririm yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

quote:

Üniversite hayatım boyunca tüm işlemlerimi bankanız kanalıyla gerçekleştirdim. Bunlara ev kirası, fatura ödemeleri, havale/eft, sınav harçları vb.. dahildir. Şimdiye kadar çok memnumdum ta ki aidat ücretine kadar. Hem öğrenci olmam hem de yeni çıkan tasarı ile aidat bedellerini on yıl öncesine kadar geri alma hakkına istinaden kartımdan çekilen 20 liralık aidatı iade etmenizi talep ediyorum. Aksi takdirde hem kartımı kapatacağımı hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı tarafınıza bildiririm yazdım.

Hemen hemen aynısını yazdım bende hocam. Teşekkürler.

20 TL iş'te üniversiteliye 40 TL'de trink özellikli maximum karta kesmişler. 60 TL insaf yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenciler için banka hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

quote:

Hemen hemen aynısını yazdım bende hocam. Teşekkürler.

20 TL iş'te üniversiteliye 40 TL'de trink özellikli maximum karta kesmişler. 60 TL insaf yani.

Müşteri memnuniyeti kapsamında bu senelik iade ediyoruz diyorlar. Bir de araya bu şifre işlemleri maliyet gerektiriyor falan diye acıtasyon yapmışlar ama yine de geri ödediler. İş Bankası yine insaflı sayılabilir ama Ziraat hesap işletim ücretini çatır çatır kesiyor. Onlara da şikayet yazdım ama geri dönen olmadı

• Benimkini iade etmediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.