Şimdi Ara

iş ne zaman ciddiye binicek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla 6 aydır birbirimizi tanıyoruz sima olarak ama 4 aydır tanışıyoruz ve sevgiliyiz. Her şey çok güzel iyi gidiyor istediğimiz gibi geziyoruz aileside bir sıkıntı yaratmıyor zaten ailelerimizden uzaktayız üniversitede. Blran önce evlenmek istiyoruz ama ben ondan daha çok hevesliyim 2 gün önce bu konunun biraz üstüne gittim evlilik felan ama işte her ne kadar istesekte okullarımız var benim askerliğim var sorunum var. Ben dedim ki okulu bırakıcam açık öğretimden devam edicem hemde çalışmış olurum hemde birbirimizi daha sık görürüz şimdi bir yüzük takarız askerden sonrada evleniriz ama o olmaz diyor okulunu bitir diyor. Tamamda okulu bitirdikten sonra askere gidicemde çalışıcamda evlenecek parayı kazanamda sonra evlenicez. Uzun iş dedim belki bişiy olucak belki ayrılıcaz ben seni kaybetmeyi göze alamam dedim şimdiden çalışmaya başlayayım yüzüğü takalım param biriksin askerlikten sonra hemen evleniriz diyorum. Ama o işte beni okulu bırakma sorumluluğunun altına sokmak istemiyor bekleyelim biz sevdikçe ayrılmayız diyor. Ama ben göze alamıyorum ayıptır söylemesi çok güzel birde yanında benle gezmese kaç kişi asılmaya kalkar yüzüğü olsa rahat olur diye diyorum. Ne yapıcam ben yaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evli olsanız bile senden iyi Bi alternatif buldu mu gidecek. Zaten ciddi Bi düşüncesi de yok. O yüzden fazla umut bağlama bu kızla. Geleceğine yatırım yap harçlığını kazandığını kıza en guzel hediyeyi almam lazım fln diyerek çarçur etme.

şimdiden Allah sabır versin kardeş.

not: gerçekçi düşünmeye alıştır kendini hayal kurmayı bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaş fazla sert girmiş ama kız senin iyiliğin için demiş olabilir sonuçta okulu bırakacam demişsin sevgilin bunun yükü altına girmek istemeyebilir hem de daha altı ay olmuş beraber olalı biraz zaman tanı bu ne acelecilik belki hazır değildir eğer güvenmiyorsan ayrıl hocam kendine de kıza da yazık etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Evli olsanız bile senden iyi Bi alternatif buldu mu gidecek. Zaten ciddi Bi düşüncesi de yok. O yüzden fazla umut bağlama bu kızla. Geleceğine yatırım yap harçlığını kazandığını kıza en guzel hediyeyi almam lazım fln diyerek çarçur etme.

şimdiden Allah sabır versin kardeş.

not: gerçekçi düşünmeye alıştır kendini hayal kurmayı bırak

Oha evlendikten sonra gidicekmi ben ona pek ihtimal vermiyorum seviyor beni ayrıca ailesi bu konularda çok katı evlenip boşanmak felan bize göre işler değil yani tabi Allahım kimseye yaşatmasın. Hem gitse giderdi okulda çocuk çeşidi çok.

• Sakın böyle bir şey yapma açıköğretimden devam ederim filan diye. Örgün okumak ile açıköğretim okumak arasında fark var. Bazı işverenler açıköğretim okudun diye işe almayabiliyorlar. Ayrıca sen okulu bırakır askere gidersin hadi bu sefer kıza bir şey olursa ? Belki sağlık yönünden belki ilişki açısından yaptığın hayatı ömür boyu sırtında taşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

üstteki arkadaş fazla sert girmiş ama kız senin iyiliğin için demiş olabilir sonuçta okulu bırakacam demişsin sevgilin bunun yükü altına girmek istemeyebilir hem de daha altı ay olmuş beraber olalı biraz zaman tanı bu ne acelecilik belki hazır değildir eğer güvenmiyorsan ayrıl hocam kendine de kıza da yazık etme

Güven meselesi şöyle hani derler ya ben sana güveniyorum dışarıya güvenmiyorum diye heh o misal. Birisi kıza gelir bişiy der bende kızarım aramız bozulur yani kara kedi hesabı diyeyim ben bundan Korkuyorum. Kız hazır bence evliliğe o kadar okul okuduk aklı başında insanlarız. Ben bir keresinde sordum sen evliliği erken mi buluyorsun dedim. 'canım okul iş askerlik olmasa gel yarın evlenelim' dedi birde gözleri dolunca ben dedim okulu açıktan okuyorum çalışmaya başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Sakın böyle bir şey yapma açıköğretimden devam ederim filan diye. Örgün okumak ile açıköğretim okumak arasında fark var. Bazı işverenler açıköğretim okudun diye işe almayabiliyorlar. Ayrıca sen okulu bırakır askere gidersin hadi bu sefer kıza bir şey olursa ? Belki sağlık yönünden belki ilişki açısından yaptığın hayatı ömür boyu sırtında taşırsın.

İşte hocam bu kadar ağıt bir durum olmasa buraya konu açmazdım ama ne bileyim sanki her an her gün birileri gelip aramızı bozucakmış ayıracaklarmış gibi geliyor. Bir ilişkiyi günümüz da 4-5 yıl devam ettirmek ne kadar zor bişiy biliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

İşte hocam bu kadar ağıt bir durum olmasa buraya konu açmazdım ama ne bileyim sanki her an her gün birileri gelip aramızı bozucakmış ayıracaklarmış gibi geliyor. Bir ilişkiyi günümüz da 4-5 yıl devam ettirmek ne kadar zor bişiy biliyorsun

Eğer ikinizde kendiniz gibi olup ilişkiyi sürdürürseniz uzun yıllar sürebilir dostum. Beni bırakan kız eski sevgilisine geri dönmüştü ve sanırım onlarda uzun senelerdir birliktelermiş. Birileri çıkıp aramızı bozacak düşüncesi her ilişkide olur ve büyük ihtimal sizin ilişkinizin de ilk zamanları. İlk zamanları olduğu için hayatı bir an önce şekillendirmek istiyorsun.
  • quote:

Kızla 6 aydır birbirimizi tanıyoruz sima olarak ama 4 aydır tanışıyoruz ve sevgiliyiz. Her şey çok güzel iyi gidiyor istediğimiz gibi geziyoruz aileside bir sıkıntı yaratmıyor zaten ailelerimizden uzaktayız üniversitede. Blran önce evlenmek istiyoruz ama ben ondan daha çok hevesliyim 2 gün önce bu konunun biraz üstüne gittim evlilik felan ama işte her ne kadar istesekte okullarımız var benim askerliğim var iş sorunum var. Ben dedim ki okulu bırakıcam açık öğretimden devam edicem hemde çalışmış olurum hemde birbirimizi daha sık görürüz şimdi bir yüzük takarız askerden sonrada evleniriz ama o olmaz diyor okulunu bitir diyor. Tamamda okulu bitirdikten sonra askere gidicemde çalışıcamda evlenecek parayı kazanamda sonra evlenicez. Uzun iş dedim belki bişiy olucak belki ayrılıcaz ben seni kaybetmeyi göze alamam dedim şimdiden çalışmaya başlayayım yüzüğü takalım param biriksin askerlikten sonra hemen evleniriz diyorum. Ama o işte beni okulu bırakma sorumluluğunun altına sokmak istemiyor bekleyelim biz sevdikçe ayrılmayız diyor. Ama ben göze alamıyorum ayıptır söylemesi çok güzel birde yanında benle gezmese kaç kişi asılmaya kalkar yüzüğü olsa rahat olur diye diyorum. Ne yapıcam ben yaaaaa

Bir erkeğin bir kıza söylememesi gereken herşeyi söylemişsin seni çok sıkıntılı günler bekliyor dostum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

üstteki arkadaş fazla sert girmiş ama kız senin iyiliğin için demiş olabilir sonuçta okulu bırakacam demişsin sevgilin bunun yükü altına girmek istemeyebilir hem de daha altı ay olmuş beraber olalı biraz zaman tanı bu ne acelecilik belki hazır değildir eğer güvenmiyorsan ayrıl hocam kendine de kıza da yazık etme

Güven meselesi şöyle hani derler ya ben sana güveniyorum dışarıya güvenmiyorum diye heh o misal. Birisi kıza gelir bişiy der bende kızarım aramız bozulur yani kara kedi hesabı diyeyim ben bundan Korkuyorum. Kız hazır bence evliliğe o kadar okul okuduk aklı başında insanlarız. Ben bir keresinde sordum sen evliliği erken mi buluyorsun dedim. 'canım okul iş askerlik olmasa gel yarın evlenelim' dedi birde gözleri dolunca ben dedim okulu açıktan okuyorum çalışmaya başlıyorum.

(Güven meselesi şöyle hani derler ya ben sana güveniyorum dışarıya güvenmiyorum diye heh o misal)
    kıza güvenmiyorum demenin nazik yolu eğer kıza güveniyorsan niye dışarısıyla ilgileniyorsun ? dışarıda kim olursa olsun kız ona yüz vermedikçe sorun olmaz ki ve kızın gözleri dolmuş sence seni umursamasa niye gözleri dolsun ? hem kızın üstüne fazla gitme benden söylemesi hocam ben bu kadar şeye katlanamam sevdiğim bile olsa aramıza soğukluk girerdi benden söylemesi

• Böyle adamlar var mı hala yahu yıl olmuş 2014...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Böyle adamlar var mı hala yahu yıl olmuş 2014...

sevgilim okula gitmesin erkek görür diyenler , kendisi her türlü pisliği yapar ama kardeşim okula gitmesin orada erkekler var otursun evinde kocasını beklesin diyenler var sen gelmişsin ne diyorsun
  • Daha 6 aydır tanıdığın kız ile evlenmekten mi bahsediyorsun senin kafa gitmiş dostum Daha ne kadar tanıyorsun acaba onu. Ayrıca sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum lafı da çok büyük bir klişe ve sana güvenmiyorum demenin nazik şeklidir. Sen kendinden eminsen kız arkadaşından eminsen ha 3 yıl sevgili kalıp sonra evlenmişiniz ha hemen evlenmişsiniz çok bir fark yok ki zaten rahatça görüşebiliyoruz diyorsun hadi kızın ailesi adını koyalım böyle olmuyor dese anlarım da saçmalıyorsun şuan
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    Acele etme. Hepsinin sirasi var. Okul bitsin. Bi askere git gel. Bak bakalim askerdeyken devam etcekmi iliski. Sonra isini bul. Evlilik daha sonra. Keske dememek icin.. zamane kizlarina guven olmaz.

• Bir heyecan vakasi daha yarin ayrilcaksin o yuzden bosa hayatini yakmada ookul7na bak

• 2.yıldır sevgili olanlar var onlar evlnemiyor acelen ne paşam
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm okuyordun ki eğer iibf li bir okul okuyorsan aöfde de okuyabilirsin bence pek sorun olmaz, bana kalırsa iyi tarafından bak bence kız senin iyiliğini düşünüyor, erken evlilik bence pek iyi sayılmaz erkeklede minimum 26-27 diye düşünüyorum ama.. Hayırlısı hakkında kardeş.
  • Kız için okul mu bırakılır? Allah akıl fikir versin başka bir şey demiyorum.
  • quote:

Kızla 6 aydır birbirimizi tanıyoruz sima olarak ama 4 aydır tanışıyoruz ve sevgiliyiz. Her şey çok güzel iyi gidiyor istediğimiz gibi geziyoruz aileside bir sıkıntı yaratmıyor zaten ailelerimizden uzaktayız üniversitede. Blran önce evlenmek istiyoruz ama ben ondan daha çok hevesliyim 2 gün önce bu konunun biraz üstüne gittim evlilik felan ama işte her ne kadar istesekte okullarımız var benim askerliğim var iş sorunum var. Ben dedim ki okulu bırakıcam açık öğretimden devam edicem hemde çalışmış olurum hemde birbirimizi daha sık görürüz şimdi bir yüzük takarız askerden sonrada evleniriz ama o olmaz diyor okulunu bitir diyor. Tamamda okulu bitirdikten sonra askere gidicemde çalışıcamda evlenecek parayı kazanamda sonra evlenicez. Uzun iş dedim belki bişiy olucak belki ayrılıcaz ben seni kaybetmeyi göze alamam dedim şimdiden çalışmaya başlayayım yüzüğü takalım param biriksin askerlikten sonra hemen evleniriz diyorum. Ama o işte beni okulu bırakma sorumluluğunun altına sokmak istemiyor bekleyelim biz sevdikçe ayrılmayız diyor. Ama ben göze alamıyorum ayıptır söylemesi çok güzel birde yanında benle gezmese kaç kişi asılmaya kalkar yüzüğü olsa rahat olur diye diyorum. Ne yapıcam ben yaaaaa

Bu denli acele niye. Evliliği çoçuk oyuncağı sanmayın. Şimdi laylaylom iyi gelir aynı evde aynı yastığa baş koyup yaşadığınız anda işler değişir.

Yaşlarınız küçük diye tahmin ediyorum. Sen önce bir askere git sıkıntıyı gör oyle gel evlenmeyi düşün. Hayat boyle basit olmuyor açık öğretimde okuyayım çalışayım falan. Sen şimdi yüzük takalım diyorsun farz et taktın kızın okulu var okulda hep ona karışacaksın kıskanacaksın ozman işin gerçekleri ile yüzleşeceksin.

Kız sana sen kim oluyorsun babam karışmıyor diyecek. Askere gittin kız evde ne yapıyor ediyor merak edeceksin için içiniz yiyecek 1 günün 1000 gün olacak. Kız da biraz mızmız ise gel beni bıraktın buralarda diyecek.

İşiin özeti evlilik kolay iş değil bu işler için hayatta yol almak gerek. Şimdi sevgi güzel gelir ama işin içine geçim derdi girdimi işte zorluk o anda başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 11 Ocak 2014; 19:52:49 >

• sen ayvayı yemişsin hem de sapıyla çöpüyle birlikte.geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.