Şimdi Ara

İş mülakatlarında kolunda dövmesi olan adaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolumun görünen bir kısmına dövme yaptırmak istiyorum fakat 1 ay sonra mezun olup ise gireceğim. Olumsuz etki yaratır mı mülakat esnasında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok resmi yerlerde belki

Polislik subaylık için zaten dövme olmaması gerekiyor

Onun dışında sıkıntı olmaz

• Koluma Dombra'nın youtube linkinin karekodunun dövmesini yaptırdım.Mülakata girince adam koluma bön bön bakınca telefonuzu bir dakika alabilir miyim diyorum.Hemen kare kodu okutup patronu büyülüyorum.Daha rededilmedim.
  • Koluma Cevapsız çınlama'nın youtube linkinin karekodunun dövmesini yaptırdım.Mülakata girince adam koluma bön bön bakınca telefonuzu bir dakika alabilir miyim diyorum.Hemen kare kodu okutup patronu büyülüyorum.Daha rededilmedim.

• iş mülakatı var iş mülakatı var detay ver
  • Koluma Yalnız Çiçek'in youtube linkinin karekodunun dövmesini yaptırdım.Mülakata girince adam koluma bön bön bakınca telefonuzu bir dakika alabilir miyim diyorum.Hemen kare kodu okutup patronu büyülüyorum.Daha rededilmedim.

• Koluma Ajdar Çikita Muz'un youtube linkinin karekodunun dövmesini yaptırdım.Mülakata girince adam koluma bön bön bakınca telefonuzu bir dakika alabilir miyim diyorum.Hemen kare kodu okutup patronu büyülüyorum.Daha rededilmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşveren olarak dövmeli elemanları hep reddettim

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

iş mülakatı var iş mülakatı var detay ver
    Audit sektöründe çalışacağım, denetim firmalari, bankalar, daha ileride sirket/işletmelerin finans departmanı şeklinde, tamamen özel sektör yani

İlk gireceğim mülakat ise yurtdisi merkezli ülkemizde faaliyet gösteren denetim sirketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 15 Temmuz 2018; 2:32:28 >
  • Bizim patronun kulak arkasindan ensesine kadar giden ejderha dövmesi var. Özellikle dövmeli çalışan arıyor :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Bizim patronun kulak arkasindan ensesine kadar giden ejderha dövmesi var. Özellikle dövmeli çalışan arıyor :d

• Koluma Dedelerin youtube linkinin karekodunun dövmesini yaptırdım.Mülakata girince adam koluma bön bön bakınca telefonuzu bir dakika alabilir miyim diyorum.Hemen kare kodu okutup patronu büyülüyorum.Daha rededilmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.