Şimdi Ara

İŞ İLANLARI BERBAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istedikçe istiyorlar onu da yap bunu da yap havada uç suda yüz dal koş zıpla cumartesi de çalış hafta içi 45 50 saat çalış ama haklara maaşa geldi mi aç kal geber

nasıl bir cehennem ülkede doğduk omg ya?

• Onu öğren, bunu öğren, takla at, amuda kalk bunlar çözüm değil. Çözüm ülkede ki zihniyetin değişmesi. Avrupalılaşmalıyız, bu ortadoğulu, arapçı zihniyetiyle nasıl olacak muamma. Ha umut her zaman var. Bir kaç nesil geçmesi lazım, o zaman da bizim hayatımız bitecek. Yeni iktidar bir nebze de olsa nefes aldıracak ama bu ülke insanının kafa yapısı zor değişir. Eğitim şart baba.
    Evet, maalesef durum Almanya'da böyle. Etrafımda bir sürü insan var. Ben hayatımda ırkçılık hemşerilik duygularına inanmayan biriydim. Ama Almanya'da daha küçük bir yere taşındığımda ve buradaki insanları tanıdıkça, Konyalılar, Kayserililer ve Çorumlulardan aşırı derecede soğudum. Kör cahil insanlar, başlarda saf olduğum zamanlarda ikna etmeye çalıştım, delillerle ispatlarla ikna etmeye çalıştım, ama bakmıyorlar. Görmüyorlar, ikna olmak istemiyorlar. Şeyhlerine hipnotize olmuş tarikat üyeleri gibiler. Ne desen, ne anlatsan boş, çoğu fikir ve inanış babadan oğula geçiyor. Çoğunun kendi fikirleri yok. Boş mankurt insanlar. Allah ıslah etsin. Hepsi banka hesabı açmış, kur korumalıdan faiz yükselse de tatil parasını beleşe getirmek için uğraşıyorlar
  • Çalışamak modern köleliktir hayata bak nasıl yaşama hevesim olsun günlük güneşlik havada ofise tıkılıyım.

• Çözüm basit sokağa çıkıp bir işsizler ordusu yaratmadan bunları kimse düzeltmez, kimse size bize yardım etmez, kimse mecliste iki çift laf bile etmez. çoğu hakları ve ekonomik özgürlükleri gasp edilmiş... ülke gençliği olarak hiç bir gücümüz yok gençlik festivali bile yapılmıyor bu ülkede artık... hâlâ çeşitli milletler ve içimizdeki bir takım yerliler sizi s….. devam ediyor,
    bu düzene daha fazla yüz verdikçe s…… de devam edecekler...
    onlar kim ölür kim kalır düşünmez bile.... bence oy kullanmanız bile kendimize ettiğimiz ciddi bir hakaret olur... oy kullanarak bir şeylerin değişeceğini sanmak mllk zaten....

Edit:okuduğunu anlamayanlar olmuş neyse devamke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 2 Mayıs 2023; 21:40:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • işsizlik yok gençler iş beğenmiyor

• Aynen knk sen oy vermezken almanyadaki comar akrabalarim kosa kosa anira anira gidiyor malum yere vermeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

yazlım öğren hamza şirkete gitmeden evden çalışıyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Hay senin vereceğin akla uyaydım ben emi xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gemi İş İlanları Önemli
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu öğren, bunu öğren, takla at, amuda kalk bunlar çözüm değil. Çözüm ülkede ki zihniyetin değişmesi. Avrupalılaşmalıyız, bu ortadoğulu, arapçı zihniyetiyle nasıl olacak muamma. Ha umut her zaman var. Bir kaç nesil geçmesi lazım, o zaman da bizim hayatımız bitecek. Yeni iktidar bir nebze de olsa nefes aldıracak ama bu ülke insanının kafa yapısı zor değişir. Eğitim şart baba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Mayıs 2023; 11:41:3 >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Birşey derdim de ortam müsait değil.

• Sürüntü köpek kullanıcısına yanıt

sakin ol knk ironiydi  

Bir an ciddi sandım kusura bakma hocam

önemli değil ülkede iş yok lisans mezunuyum b1 ing var sigortasız çalış diyorlar

iş mi bulamadın

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Ben bulamadım  

• İş bulunca ne olacak hiçbirşey alınmıyor kazandığın parayla enflasyonu acil düşürmeleri lazım

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt
    O da doğru da ben tecrube istiyom

iş var ama iş beğenilmediği için çalışılmıyor. istesen en kötü inşaatta çalışırsın ama yapabilcen mi bu mesele

görüşme olumsuz mu enes

• Mobil oyun gelistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.