Hukuk mu sınıf öğretmenligi mi okumaliyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 27 Temmuz 2022; 19:5:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş Bulma konusunda

-
-
Her binada 10 tane avukat tabelası var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden hocam ama imza yetkisi filan var prestijli meslek
Günümüzde idealist olanı s2orlar herhalde
Ben sinif öğretmenligi yazım ozaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 27 Temmuz 2022; 19:26:14 >
Öğretmenlik yaz. Tatili bol, çalışma saatleri az. Maaşı tr şartlarında iyi.
-
Yok hocam ensem kalın değil Anadolu'nun bağrından kopup geldim
Kucuk bir bahçe var en iyi öğretmenlik yazıp bahçeye bakmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 27 Temmuz 2022; 19:54:38 >
Hocam abim doktor (herhangi bi art niyet aramayınız )
Hafta da 4 nöbet tutuyor ve bana malmisin git öğretmenlik yaz diyor
Sanırım ailem haklı
Genç olarak hayallerim var haliyle ve boyel sacma bölüm karsilastirmalari ortaya çıkabiliyor
arkadaşlarıma sınıf öğretmenliği tercih edeceğinlmi söyledim de random atiyorlar git hukuk filan yaz diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 27 Temmuz 2022; 19:57:33 >
Öğretmenlik şu an saatlik ücret bakımından en çok kazanan devlet memurları içinde. Yılda 3 ay tatil. Zaten çoğu öğretmen çok boş vakti olduğu için araç alım satımı gibi işlerle de uğraşıyor şu sıralar.
Risk yok, stress yok kebap iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 27 Temmuz 2022; 20:9:14 > -
Bence hiçbiri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam napim sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X