Merhaba. Ben 22 yaşındayım. Üniversitem Ocak ayında bitecek yarım dönem uzadığı için. Koronadan beri evde olduğumdan ailem çalışmam için baskı yapıyor. Yoğun iş aramalarıma rağmen iş bulamadım. Kimse bir iki ay çalışacak eleman aramıyor. Özellikle bay eleman kimse almıyor. Anca hamallık vs. gibi beden işçiliği var. Onlarda da birkaç gün çalıştım ama oradaki işçiler benle dalga geçti avukat olacak adamın burda ne işi var diye. Oradan çıktıktan sonra köydeki işlerimizi yaptım. İnek dışkılarını taşıdım, dikenleri otları tırpanla biçtim. Meyveleri hasat ettim. Fakat yine yaranamadım. Köyden geleli 3 gün oldu babam bugün yine başladı bağırmaya ben işe giderken sen yatıyorsun hayırsız evlat diye. Alt tarafı yarım dönem uzadı ve hukuk zor bir bölüm. Ne güzel okullar açılsa gidecektim. Üstelik babamdan para da istemedim eğitim hayatım boyunca ama hep ben okuttum diyor. Sıkıldım artık sanki onlara yükmüşüm gibi davranıyorlar. Elektirik parası ben geldikten sonra 20 lira fazla gelmiş babam o 20 lirayı benden aldı falan bana yanlış geliyor ama beni doğurdular baktılar diye Allah için sindiriyorum. Kim haklı kim haksız olayların sıcaklığıyla kavrayamıyorum. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |