Şimdi Ara

İş buldum çalışılır mi ( ilk iş 3200 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maaş agi yol 2700 TL + 550 multinet 3250 yapıyor ama vardiyalı iş 3 vardiya var her hafta bir vardiya. 8-17 , 17-2 , 1 -9. 1 hafta 1 , 1 hafta 2 izin. Çağrı merkezi gelen aramalar. Firma internet sektorunde hizmet veren internet firması diyelim . Satış vs birsey yok sadece gelen aramalara çözüm sağlamak diyelim .
    Bu maaş suanki girersem ocakta bir zam daha gelicek . Çalışılır mi siz ve bu şartlarda . Vardiya vs konusunda kafam karıştı ama maaş iyi gibi tecrübesiz birine

Eşit : gece cikicagin veya gidicegin zaman servis var . Öğlen ve sabah servis yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityzen -- 12 Aralık 2019; 17:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vasıfsız elemansan çalışılır

• quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

Vasıfsız elemansan çalışılır
    Önlisans mezunuyum . Tam burslu lisans kazandım DGS den sağlık sebepleri yüzünden ara verdim bursum sorun oldu . Dgsye yeniden girip lisans okucam ama maddi olarak dardayım bu aralar .

• maaş iyiymiş bence 3 ay gir çıksan bile paran olur
  • Maddi olarak zordaysan calisilir, baska ne yapabilirsin ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internet ve modem işlerinden anlamıyorsan girme, sonra bir sıkıntı olduğunda müşteri hizmetindeki elamana derdimizi anlatamıyoruz.

şuçu hem modeme atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

internet ve modem işlerinden anlamıyorsan girme, sonra bir sıkıntı olduğunda müşteri hizmetindeki elamana derdimizi anlatamıyoruz.

şuçu hem modeme atıyorlar.
    TTNet değil ya Yemeksepeti gibi bir olusum iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55k için bu sistem nasıl
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalış bence hem tecrube edinirsin.

• Makine muhendisiyim max 2500 veriyolar. 3200e calismazsan uzulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Makine muhendisiyim max 2500 veriyolar. 3200e calismazsan uzulursun.
    Yemek yol agi vs toplam 3200 hocamc. Yol sorun değil zaten öğrenci kartım var. Hiç iş tecrubem yok bu arada bı zorunlu staj yapmıştım ocyazili cvde

• cityzen kullanıcısına yanıt
    Vardiya sıkıntı sadece, tecrubesizliğe göre 3200 iyi para. Gece çalışmak cidden zor nevri dönüyor insanın.

• çalışma bence gece 1 hafta gece calıscan 3200 heeaa öylemiii . çaalışma kardeş çalışma sen ben o bu calısmazsak mecbur yükseltcekler ücretleri . ilk adımı sen at calısma bu arada hangi firma özelden yaz buraya yazmamanı anlarım
  • yemegi maastan sayani da ilk defa goruyorum

• Boş durmaktan iyidir, tecrübe edinmiş olursun, ücret de fena değil, çalışılır tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahtan akşam günde 12 çalıştırıp yemek+yol vermeyen öğlen molası hakkı bile olmayan asgari ücretli işlere göre daha makul gözüküyor, işe girip çalışıp görmek lazım.
  • Çalışın hocam bu devirde iyi iş bulmak kolay değil.

• 12 saat çalışıp asgari ücret veren yerler var abi kaçırma
  • zor bir sektör, sinirlerin sağlam ise çalışabilirsin. asgari ücretten biraz fazla vermelerinin nedeni mobbing+ müşteri mobbing payı işte.
  • Ben çalışırdım. En kötü 1 sene/yarım sene çalışıp para biriktirsen geri kalan üniv hayatında rahat edersin kendini geliştirmeye odaklanırsın.
  • 4 yıla tamamlasan daha düşük ücretle işi zor bulursun bence güzel iş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.