Şimdi Ara

İş buldum çalışılır mi ( ilk iş 3200 TL ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışma bence ama firma ismini söyle hele bi
  • Kardeş yardimci olurmusun banada bu iş istanbuldaysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika düşünme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazanov

Kardeş yardimci olurmusun banada bu iş istanbuldaysa
    Nasıl yardimci olabilirim ki ? Kariyer.net üzerinden başvuru yaptım 2000 başvuru arasından beni görüntülendiler görüşmeye gittim olumlu geçti daha sonra çağrı merkezinin olduğu yere gittim takım lideriyle görüştüm oda olumlu geçti ve teklif yaptılar . Direk firma ismi vermeyeyim doğru olmaz ama banabi , scotty, Yemeksepeti , getir bunlardan biri firma. Mobbing felan yok o yüzden mobbinglik olayda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: albts

zor bir sektör, sinirlerin sağlam ise çalışabilirsin. asgari ücretten biraz fazla vermelerinin nedeni mobbing+ müşteri mobbing payı işte.
    Hocam direk firma ismi vermem doğru olmaz ama banabi , getir , scotty , bitaksi, Yemeksepeti bunlardan biri firma . Bu firmalar da mobbinglik olay yok bildiğim kadariylaki görüşmedede konuştuk bunları zaten . Ama siz sektör içindesiniz sanırım size sormak lazım tabi :)

• benim eski şirket 4000 tl maaş veriyordu. iyi güzel ama her ay 500 tl alabiliyordun.

maaşını geciktirmeden tam olarak ödeyebilcekler mi bunu öğren.
  • Ailenizin yanında yaşayıp kira, fatura gibi dertleriniz yoksa hemen başlayın. Ben yaklaşık 5500 - 6000 alıyorum. 2bin tl'si kira + fatura + kredi kartı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

benim eski şirket 4000 tl maaş veriyordu. iyi güzel ama her ay 500 tl alabiliyordun.

maaşını geciktirmeden tam olarak ödeyebilcekler mi bunu öğren.
    Hocam çok bilindik bir firma sorun olacağını sanmıyorum o konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Ailenizin yanında yaşayıp kira, fatura gibi dertleriniz yoksa hemen başlayın. Ben yaklaşık 5500 - 6000 alıyorum. 2bin tl'si kira + fatura + kredi kartı...
    Ailemin yanında yasiyorum hocam ise basladigimda SGK olacağı için direk KYK ödemeleri baslicak bir ödemem o olucak gerisi bana kalicak

• Hem is tecrubenin olmadigini soyluyorsun, hem dardayim diyorsun, yol falan da sikinti degil diyorsun, daha belani mi ariyorsun anlamadim ki?
  • Aslında kötü ama türkiye şartları için fena değil. Nufusun buyuk cogunlugu asgarı ucretle gunde 12 saat belki daha fazla bir süre calısıyor. Yol ve yemek parası bıle vermıyorlar. Bazı iş yerlerınde oturmak bile yasak, 12 saat ayakta duruyorsun.

Bizde rahatlar hatta iş olmayınca patronun yanında işçimiz uyuyor basını basaya koyup :D Oturup tv ızlıyor fılan. Hatta cogu zaman erken bırakıyoruz eve. Ama diğer magazalara bakıyorum işçileri magazanın kapısına dıkıp müşteri cagırmalarını emredıyor patronları.

İyi ki kendi iş yerımız var, allah sınamasın ama bu şartlarda calışsam kafayı yerım. Kendı işimiz olmasına ragmen her gun aynı şeylerı yapmak bunaltıyor benı. Doğa da yürümek balık tutmak veya manzara seyretmek ıstıyorum her gun aynı sokakları gormekten bıkıyorum.

• 12 yıl çalıştığım yerde koordinatör oldum agi ve yol dahil 4.000 alıyordum oda bu sene oldu.Mesai, prim vs hiçbirşey yoktu. Şimdi işten ayrıldım ne olursa olsun kurumsal bir yerde çalışmak lazım sigortam asgariden yattığı için almam gereken tazminatın yarısını alabildim.

Seninki vasıfsız bir iş için idare edebilecek bir ücret.

• 496 Euro

ben o parayı 4 günde kazanıyorum. 3100 euro maaşım var. Yılbaşı zammım ve Şubat ayında ek zammım var.
    1000 vergi
    400 market
    100 faturalar
    500 de eğlence amaçlı ben harcıyom. Şimdiye kadar 14900 euro birikmişim var. 10 ayda 95000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

496 Euro

ben o parayı 4 günde kazanıyorum. 3100 euro maaşım var. Yılbaşı zammım ve Şubat ayında ek zammım var.
    1000 vergi
    400 market
    100 faturalar
    500 de eğlence amaçlı ben harcıyom. Şimdiye kadar 14900 euro birikmişim var. 10 ayda 95000 TL
    Ben euro harcamıyorum sende TL hsrcamiyosun ne alaka? ufak çocuk gibi karsilastiriyo birde . Konu ne bunun yazdığı ne yaşın 15 frlan en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

12 yıl çalıştığım yerde koordinatör oldum agi ve yol dahil 4.000 alıyordum oda bu sene oldu.Mesai, prim vs hiçbirşey yoktu. Şimdi işten ayrıldım ne olursa olsun kurumsal bir yerde çalışmak lazım sigortam asgariden yattığı için almam gereken tazminatın yarısını alabildim.

Seninki vasıfsız bir iş için idare edebilecek bir ücret.
    Çokta vasıfsız değil hocam ya 2 mülakat geçirdim

• Hangi şehir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Hangi şehir acaba?
    İstanbul

• Turkıyede
    is arayan 4 kisiden
    1i issiz
    2si asgari ucretli veya altinda
    1i 3 bin ve uzerinde maasli

ayda 6-10 bın araliginda alanlarda super torpilli yada saglam cevresi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

Turkıyede
    is arayan 4 kisiden
    1i issiz
    2si asgari ucretli veya altinda
    1i 3 bin ve uzerinde maasli

ayda 6-10 bın araliginda alanlarda super torpilli yada saglam cevresi var
    Hocam çoğu memur 4 k üzeri alıyor ya bir şekilde lisansı bitirip kpss kasmak lazım

• Is arayanlardan memur nlan kac kisi 4de 1in icinde onlarda.
    6-10 hatta daha uzeri alanlarda var ama onlarda belli kisiker.
    yani farklı bir durum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.