Döner mi sizce ne yapıyorlar bu kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İŞ BAŞVURUSU 1 HAFTADIR DÖNMEDİ

-
-
Kardeşim. Alınmamışsın işe. Anlaman gerekirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi ara 10 günde dönmüşlerdi olumlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ayda dönen bile olmuştu. (olumsuz)
yeni mezunuz diye mi kimse takmıyor yoksa normal alım süreçleri mi böyle anlamadım.
-
Ne mezunusun?
kurumsallar biraz geç dönüyor
bana 1 ay sonra döndüler, süreç 2 hafta sürdü sonra alındım ve alındıktan 12 gün sonra iş başı yaptım :D
-
bilgisayar mühendisliği hocam
-
Bana güvenlik soruşturması 6 ay kadar sürüyor dediler ben de bi daha arayıp sormadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 5 Temmuz 2022; 21:59:25 > -
Belli olmuyor. Süre verip kesin döneceklerini söyleseler bile dönmeyebiliyorlar. Kafasına esip 1 ay sonra dönen de olabilir.
-
İş bulamaman tuhaf o zaman ben çok görüyorum ilan.
dönmezler knk 2-3 gün bekliyecek en fazla
iş bulamadiysan iskur is basi egitime basvhr
ben zaten çalışıyorum part-time, daha iyi şartlar için birkaç tane büyük firmaya başvurdum, onlar çok bekletiyor hocam
-
Haa ben hiç bulamadın sandım neyse işlerin iyi gider heralde.
Part-time güzeldir ya fazla para kazanmak için 12saat 6 gün kölelik ne kadar değer tartışılır.
OFFFF RED YEDİM YA ÇOK İSTİYORDUM HEYECAN YAPTIM İLK KEZ MÜLAKATTA KESİN ONDAN
Biz mülakat yaptığımız kişiye 1 yıl sonra dönüş yaptık kabul edildin diye.
Geçmiş olsun hocam dert etme
Ben 10-15 tanesi istediğim yer olmak üzere 50-60 yere başvuru yapmıştım ( istemediğim yerden kabul alırsam birkaç ay çalışıp çıkarım diye )
Bunlardan 7-8 tanesi döndü ve istemediğim 1 yerden teklif aldım. Orda 2 ay çalıştıktan sonra taa ilk başta 10-15 tane istediğim yere başvurdum demiştim ya onlardan biri döndü. Bende istifa edip oraya geçtim. 9 aydır orada çalışıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X