Şimdi Ara

İŞ AŞ HAYDAR BAŞ ( OY ORANIMIZ %15)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse gerçekleri görmek istemiyor, şu an adam gibi vaati olan tek parti BTP'dir.
    Asgari ücret 5000tl olacak.
    Ev hanımlarına 1500tl verilecek
    18 yaşını geçen her öğrenciye 1000tl maaş bağlanacak.
    Yapamaz diyorlar.
    Yapacak, nasıl mı?
    Türkiye'nin yer altı zenginliklerinden 3-5 kişi pay alıyor, Haydar Baş bunu halka dağıtcak.
    Dünyanın en büyük Bor madenlerine sahimiz, ama hepsi yabancıya peşkeş çekilmiş durumda.
    Milli Ekonomi modeline bir göz atın.

İŞ AŞ HAYDAR BAŞ ( OY ORANIMIZ %15)

Milli bir ekonomide herkes gelirden eşit pay alacak.
    Yer altı kaynaklarımızdan 100% verim alınınca her sene 4 trilyon dolar ek gelir sağlanacak.
    4 trilyonu 70 milyona bölersen 57000 dolar yapar.

Kişi başı 57,000 dolar gelirimiz olacak. En kötü ücret 5000tl. Ortalama ücret 15 bin lira düzeyine çıkacak.
    Millet hala AKP,CHP diyor.
    Gerçekleri görün.
    Anketlerle algı operasyonu yapıyorlar.
    Gerçek oyumuz şu an %15.
    Bu seçim olmazsada bir sonrakinde kesinlikle tek başına iktidardayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 19 Mayıs 2015; 1:30:21 >

• YETER.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

YETER.

PKK KAMPINA GİRDİM HEPSİNİ TEK BAŞIMA TEMİZLEDİM DİYEN OSMAN PAŞAYA GELİNCE VAYYYY

ASGARİ ÜCRET 5000TL OLACAK DİYİNCE

İKİ YÜZLÜÜÜ

• 1500 tl yi duyunca oyum CHP ye demiştim şimdi yaşasın Haydar baba diyorum.
    Haydar baba sayesinde ülkede fakir kalmayacak
  • çakmka yunanlılar..
  • O kaynakların %100 unu kaç senede kullanabileceksin o teknoloji ulkemizde var mı ? Kısa vadede olacak iş değil bunlar.

Ayrıca Pamukoğluna dil uzatmayın saygısızlık yapmayın. Adam tek başıma dağa çıkıp oldurucem demiyor neyin kafasındasınız ? Bakın gorevde olduğu yılları araştırın sonra vik vik otun

Daha düzgün mesaj yazardım ama bir önceki yorumundan -15 liseli.biri olduğun belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Kulu

O kaynakların %100 unu kaç senede kullanabileceksin o teknoloji ulkemizde var mı ? Kısa vadede olacak iş değil bunlar.

Ayrıca Pamukoğluna dil uzatmayın saygısızlık yapmayın. Adam tek başıma dağa çıkıp oldurucem demiyor neyin kafasındasınız ? Bakın gorevde olduğu yılları araştırın sonra vik vik otun

Daha düzgün mesaj yazardım ama bir önceki yorumundan -15 liseli.biri olduğun belli oluyor.

İşte bunlar milliyetçi ama Osman Paşa'yı sevmezler, üstüne yukarıdaki mesajda olduğu gibi dalga geçerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osman paşa kim la? tatlı felan mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.