Şimdi Ara

İrlanda sol hükümeti: Black Lives Matter: normal! İrish lives matter: Irkçı söylem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet: yine gün geçmiyor ki sol hükümetlerinin saçmalığına uğramadığımız an olmasın.

Bu sefer olay İrlanda kaynaklı. İrlanda'da artan mülteci sorunlarından dolayı; en son halk sokağa inmiş ve büyük olaylar çıkmıştı. İrlandalı ünlü dövüşçü Mc Gregor da bu olaylara desteğini "İrish lives matter" sloganı ile destek verdi ve sonrasında bu halk arasında yayıldı; fakat sol hükümet boş durmadı.

Bu sözü ırkçı eylem olarak değerlendirdi. Yani bu paylaşımı yaparsanız, söylerseniz ve birisi sizi şikayet ederse; ırkçılık suçlaması ile baş başa kalacaksınız.

yani ben artık açık açık ya sol seçmende birşeyler farklı diyorum yada bu batıda "gerçek" seçim vs yok. hayat standartları iyi olduğu için bunları sorgulamayan, yani uyutulmuş bir millet var. bir benzeri bizde olabilir mi? mesela ordu evlerinden kaldırılan, Atatürk'ün sözü olan "Tanrı Türkü yaşatsın" cümlesi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demokrasi artık gerçek bir sey değil ki

Devletleri milyarder para babalari parmaginda oynatiyor

İsterlerse eşek koyarlar o koltuğa 0 siyasi kariyeri olan komedyen dansöz adami alip ukraynanin basina gecirip 6 ay sonra dunyanin en büyük kara ordusuna sahip ülkeyle savaşa sokturdular sence bunu halk mi seçti?
  • İrlanda başbakani gaymiş. Partnerini aldattiği görüntüler ortaya çikmiş. Gay olmasina saygi duyuyorum, kendi tercihi ama böyle birinin başbakan olmasi doğru değil. Çok zayif biri olduğu belli. Emily Hand için kayip ve bulundu yazmasi büyük tepki çekmişti. Sonra, bir düzeltme yayinladi, bu daha fazla tepki çekti.

Conor Mc Gregor bu adamdan daha iyi başbakanlik yapar.

• Demokrasi artık gerçek bir sey değil ki

Devletleri milyarder para babalari parmaginda oynatiyor

İsterlerse eşek koyarlar o koltuğa 0 siyasi kariyeri olan komedyen dansöz adami alip ukraynanin basina gecirip 6 ay sonra dunyanin en büyük kara ordusuna sahip ülkeyle savaşa sokturdular sence bunu halk mi seçti?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukları artık kolay yönetiyorlar.

Mesela çok uzaklarda ki bir ülkede 20 yıldır aynı kişi, ne yaparsa yapsın destek alıp seçiliyormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Konuya şu notu da düşeyim

Black lives does not matter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Nedense Samuray Jackteki Aku'nun sesiyle okudum.Tek fark ölümsüzlük sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

sen bir de bu mecliste konuşan sol politikacıların ne dediğini anlasaydın. resmen kendi ırklarını aşağlıyorlar. yahudi kölesi, hemde dem nöbıl loyıl sevıcıs ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Aralık 2023; 18:30:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet biz küreselciler olarak hepinizi yahudilere köle yapacağız çok gizli bir plan bu aramızda kalsın

• mülteciler sokak ortasında karılarını kızlarına tecavüz etmeye başladığında akılları başına gelir.

Peygramberlerin bile bin bir çile çektiği topraklardan gelen adamlar ülkeye alınır mı lan.

• Yoksa İrlanda 3. İsveç mi oluyor?

• mülteci seviciliği yapanların hepsi sağcı anasının babasının varlıklarını yemekle meşgüller. tabi bunu beyazların semtlerinde yapıyorlar. birtanesini halk otobüsü, treni vs kullanırken göremezsin. bunlardan almanya'da da varlar. :) işte sana bana siyaset öğretiyorlar, mülteci güzelliyorlar.

• Black aşağı black yukarı. Yetti.
    Ayrıca, Normalde black mi.? Brown değil mi.?
    Acaba ben mi colourları ayıramıyorum.

Millete kzıl diye havuç deniyor.
    Çekik gözlüyse, şöyle deniyor
    Bu arkadaşların niye bu kadar üstlerine düşülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 2 Aralık 2023; 16:42:0 >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

algıda seçicilik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.