Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Warhorse Studios'un yaptığı Kingdom Come: Deliverance II, bu yılın şüphesiz beklenen oyunlarından birisiydi. Ancak çıkışıyla birlikte birçok oyuncuyu şaşırtarak beklentinin çok üzerinde bir oyun oldu. Biz de bu videoda Kingdom Come: Deliverance II neden sevildi, iyi yaptığı şeyler neler gibi soruların cevabını aradık.

Türkçe dil desteği ile çıkan Kingdom Come: Deliverance II kesinlikle yılın en iyi oyunlarından birisi.

• Steam istek listesine attım. İndirime girerse bakacağım. Çok övüyorlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mükemmel bir oyun olmuş, insanı alıp eski zamanlara götürebilen daha iyi bir oyun görmedim, gece gündüz işleyişi, insanların her daim belli saatlerde kendi işlerini yapması yaşayan bir Dünya olmuş oyun.

• Çok basit. Woke olmadığı için. Eğer bir oyun woke oyun geliştiriciler tarafından geliştirilmezse otomatikman çok iyi oluyor zaten.
  • Bu arada bu oyuna hem anti woke olduğu için hem de woke olduğu için iki kitle de saldırdı artık neden saldırdı woke diyen kitle bilmiyorum
  • topitoplar cok sevmiş o yüzden.
  • Oyun woke falan değil. Tamamen opsiyonel olan bir gay ilişki var diye saldırdı bir kitle ama bu mantıkla 2007 ve 2010 da çıkan Mass Effect 1 ve 2 de woke. O zamanlar woke diye bir illet yoktu. 2012 yılından itibaren oyun sektörünü etkisi altına almaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 saati devirdim devam…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim 50 saatten fazla oynamışımdır bazı görevleri hariç oyun çok güzeldi hikaye şahane. Bazı görevler çok zordu onlar canımı sıktı. 2-3 görev de sıkıcıydı ayak işi görevleri bana iyilik yap sana iyilik yapiyim tarzında. Ama tabi yaptığımız 1000 görevden sadece bunlardı. Genel olarak müthiş oyun hem türkçe mutlaka satın alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.