Şimdi Ara

Irkçılıktan Ban Yer miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır westte oynuyorum hayatımda da hiç bir zaman hiç bir platformda ırkçılık yapmamış biriyim ırkçılığa karşıyımdır.
    Son oyunumda takımımda iki alman vardı. Biri zed jungle biri lucian oynuyor. Lucianın farm yerlerde 0-4 gidiyor zed de 1-5mi 1-6 mı ne, chatten sürekli almanca konuşuyorlar. Zede saçma şeyler yaptığını söyleyince ilk kez zed jungle oynuyorum dedi bende niye ilk kez oynuyorsan ranked girdin diye flame yaptım Bu sırada bizim 0-3 mü 4mü ne giden midimiz rage quit attı

Karşı takım base i yarmaya başladı (daha dakika 20 filan) bunlar hala almanca konuşuyor chatten gülüyolar filan bende sinir oldum "stfu hitler" dedim. Adam report etceğini ve bundan banlanıcağımı söyledi. Bende umrumda değil naparsan yap dedim.

Perma yer miyim?

• lan nolcak bişey olmaz
  • bu yaptığın ırkçılığa girmiyor diye biliyorum girse bile yemezsin %100 facebook onaylı.
  • Tribunal'de her zaman premade kişiler güçlü olur. Çoğu kişi 2-3 report görünce basıyor punishi. Ama bundan başka bi vukuatın yoksa ban yemezsin. Ben Polonyalılara karşı ne laflar söylediydim. en fazla 4 gün yedim.
  • Bisey olmaz takma kafana.aslinda hitleri sevmeleri hadi sevmesinlerde saygi duymalari lazim sana en azindan bi t.ç filan gondermesi gerek bu 2almanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa o tavıra karşı iyi bile dayanmışsın sana hediye göndermesi lazım riotun
  • Riot , ozellikle irkcilik konusunda cok hassas. Ozellikle de Hitler'e karsi Avrupada cok buyuk bir dusmanlik var. Fuhrer gibi nicknameleri alamamandan hesap et .

Perma yer misin , sanmam. Ama yersen de sasirmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ana kadar sadece 1 kere ban yedim oda pre-sezon 1 net kesilmisti o yuzden , yeri geldi karsiya turk geldi onlara sovdum , yeri geldi flame yaparken sovdum , yeri geldi ruslara 1 oyunda 4000 karakter kufur ettim , sayisiz report yemisimdir ama ne uyari geldi ne de ban , simdi serverlar ayrilinca gerek kalmiyor sovmeme

• trde olsan birşey olmaz derdimde westte sorun olabilir.
  • sen direkt hitlere küfür etmişsin sorun yok hatta mayor bile olabilirsin. stfu hitler ne demek abi?
  • yemezsin rahat ol stfu hitlerin neresi ırkçılık
  • yemezsin ırkçılık yok ortada
  • Bir şey olmaz ban yersen de 1-3 gün lük yersin daha önce yemediysen. Ben de West'e geçtim ama velet kaynıyor. Bazen flamer'lar da geliyor. Tribünal sistem saçma sapan bir sistem. Dümdüz küfür edersin pardon'a basarlar ceza almazsın. 3-5 satır düzgünce kendini ifade eden bir şey yazarsın punish'e basarlar bu işler şans. Şimdi oyundan çıktım adam bana sürekli küfür edip all chat'ten " report zyra " yazdı. Beni oyundan sonra report etmiştir. Bu tür saçma sapan report alarak banlandığım çok oldu Eu ve West'te. Şimdi yeni geçtim West'e. Eğer saçma sapan bir ban alırsam anında TR'ye geri döneceğim. Ki geçtiğim için de pişmanım zaten hiç bir fark yok.
  • nazi ya da nigger filan demesseniz birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

lan nolcak bişey olmaz

Tr mi sandın orayı sincap.
  • Hocam en nefret ettiğim ırk almanlardir artik ingilizce bilmeyen troll veletler gelirse direk stfu nazi diyorum hic ban yemedim

• Evet yersin çünkü bende yedim aynı şekilde fak hitler yazdım ve 3 alman şikayet edecez dedi ve perma yedi ilk hesabım . O zamanlar plat 4 dü şimdi silver kadar düşmüş

Hesap urast euw

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

lan nolcak bişey olmaz

Tr mi sandın orayı sincap.

sincap
  • hitlere küfredenlere bırakın ban atmayı istediği 3 skin +10k rp veriyorlar. adam nasıl dürttüyse zamanında bunları
    edit: adama hitler demişsin aga senin durum vahim oyunu ilk oynamaya başladığımda chat e hitler yazdığımda ***** çıkıyordu o derece yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 3 Ocak 2014; 14:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Evet yersin çünkü bende yedim aynı şekilde fak hitler yazdım ve 3 alman şikayet edecez dedi ve perma yedi ilk hesabım . O zamanlar plat 4 dü şimdi silver kadar düşmüş

Hesap urast euw

Korkuttun ama hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.