Şimdi Ara

IRAK VE SURİYEDEKİ BİR KÜRDİSTANIN BANA ZARARI YOK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatları tsk düşmanlığı ile geçmiş ve bütün güçlerini türk ordusunu güçsüzleştirmek için harcamış islamcılar,şimdi kendilerini kürtlerden kurtarsın diye tskyı suriyeye ,ırağa sokmaya çalışıyor.
    Batıdaki arkadaşlar bu sinsilerin gazına gelmesin,kürtlerden bize bir zarar yok biz batıda seküler kendi hayatımıza bakalım.Kürtlerde bunların ensesinde önümüzdeki 500 yıl boza pişirsin hem ırakta hem suriyede. Bana ne ırakta ,suriyede kurulacak kürdistandan ,bana zararı yok.

• turkiyedeki tum kurtleri ve suriyelileri oraya gondereceksen bana zarari olmaz
  • IRAK VE SURİYEDEKİ BİR KÜRDİSTANIN BANA ZARARI YOK.
  • Maymuna ne kadar fazla muz verirsen hep daha fazlasını ister.
  • [Fe4R] kullanıcısına yanıt
    Maymun bile karnı doyduktan sonra bir yerde duracaktır ama insanoglu hiçbir zaman yetinmeyecek ve sonsuza kadar istemeye devam edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar bizim gibi salak mı elektrik paralarına kadar ödesin.. onları barzani ile anlaşıp suriyeliler gibi bize gönderirler yerine yahudileri yerleştirirler devlet kürdüstan olur ama içinde kürt olmaz sonra bizde 2023 te eyaletlere bölünüp kürdüstanı oraya bağlarlar bu planı ben bile görüyorum bizimkiler hara göremiyor kürtle arapla nufus hızı bizimle aynı mı resmen sırtımızda kambur gibi besliyoruz arapları türkler iyice azınlık olacak barajı bile geçemeyeceğiz
  • Bana var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlerde eyalet olursa batıda seküler bilim merkezli türkistanı kurarız ortayada anadolu islam ülkesini tampon diye bırakırız kürtlerle savaşıp dururlar.Bizde ege ve trakyada gün batımına karşı bira ile kalamarı götürürüz.
  • dedi hdpli
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

dedi hdpli

ben kemalistim chp li.
  • Ne kadar öngörüden uzak bir başlık. Irak veya Suriye'de 10 tane Arap devleti olsa elbette bize bir zararı yok. Kürt devletinin bize zararı domino etkisidir. Bir kaç milyonluk Kürtün bulunduğu ülkede Kürtlerin ülke kurma hakkı var da 10 15 milyon Kürdün bulunduğu bir ülkede Kürtlerin neden ülke kurma hakkı yok diyeden başlar sorgulamalar sonuç bağımsızlığa kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Mayıs 2017; 22:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

dedi hdpli

ben kemalistim chp li.

Bunu diyen adam kendine Atatürkçüyüm,Kemalistim demesin.
  • Konu sahibi arkadaş cehalette sınıf atlamış

• ırak ve suriye sınırında kurulacak kürt devleti Türkiye'nin sonu demektir.

böyle bir ülke kurulursa bunun en büyük sorumlusu akp hükümetidir.

• Yok öyle yıllarca tsk düşmanlığı yapıp şimdi girsin suriye çöllerine bizim adamları kurtarsın demek,hele bir girilip,bir şehit verilsin batıdaki insanlar nasıl tepki veriyor görürüz.
    Çok isteyen varsa tsk özel bir birlik oluşturur sizlerde gider savaşırsınız.
  • Maaşlı troller kürdistan kurulsun bize bir zararı yok algısı yaratmaya başlamışYemezle hadi başka kapıya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.