Şimdi Ara

iradesiz bir malim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Motivasyon 0
    Hedef yok olmuş
    Lisenın başında sorumlu irade sahibi kendini bilen bir adamken lise sonda pasif hareketsiz amaçsız birine dönüştüm. Ne kadar eski halime dönmek istesem de çok çabuk odağım dağılıyor. Başka işlere geçmem an meselesi oluyor. Yüzlerce kez bir işe başlayıp sonunu getirememek artık yordu beni. aglayacam qq

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben lise 3den beri öyleyim şu an 2. mezun senem bırakma kendini toparla hocam

• Düzelicez inşallah hocam

• hiç sorma hocam benim de böyle hisettiğim çok olmuştur

ama tek sorunum evden haftalar boyunca çıkmadığım içindi

yapacağın tek şeyi söylüyorum dışarı çık ve kütüphaneye git

çalışmasan moralin o gün için bozuk olsa bile git kütüphanede sandlyade otur

evden çıkma zamanı onu demek istedim bi süreden sonra kendini zaten çalışırken bulacaksın

ortam neyse sen de osun ortam iyi değilse veya yoksa sen de yoksun

evden çık mağaradan çık bazı şeyleri çok düşünmek bir süreden sonra insana zarar verir

ve sen şu an yapabileceklerini yapamadığın kendini aptal olarak hissediyosun yarın daha kötü hissedeceksin kendimden biliyorum

auwww

al belki gülersin auuww

Ali BAŞyoutube
    Man with the ice cream
    https://www.youtube.com/watch?v=KJAAwro5u1o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Mart 2023; 19:2:27 >

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Hocam kütüphaneye gitmesi nasıl hedefsizliğe yardım edecek?

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla yazdıklarınız mükemmel. Dediklerinizi deneyimledim çok haklısınız. Halihazırda zaten okula gidiyorum ama çok astığım oluyor. Bu saatten sonra çalışmasam da boşlamadan gideceğim. Bir süre sonra dediğiniz gibi olmasını umuyorum. Video baya iyi bu arada

• Hocam aslında hedef var da öylesine konmuş bir hedef gibi. Pc mühendisliğini 5 6 . sınıftan beri hayalimdeki meslektir ancak odağım çok dağıldı.
    Boş işlere merak sardım. Bu işlere olan merakımı tekrar açığa çıkarırsam düzeleceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm valla ben sınava girdiğim sene hedefim yoktu o yıl karantina olduğu için çevremle herhangi bir etkileşimim de olmamıştı dolayısıyla o yıllardan beri kaybolmuş hissediyorum.Zaten 11. sınıftan beri yaşamama rağmen tanısını yeni koydurduğum majör depresyon ve anhedoni derdim var.Seni de kendim gibi sandım yardır hocam mına koy o sınavın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.