< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iradesiz bir malim

-
-
Ben lise 3den beri öyleyim şu an 2. mezun senem bırakma kendini toparla hocam
-
Düzelicez inşallah hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç sorma hocam benim de böyle hisettiğim çok olmuştur
ama tek sorunum evden haftalar boyunca çıkmadığım içindi
yapacağın tek şeyi söylüyorum dışarı çık ve kütüphaneye git
çalışmasan moralin o gün için bozuk olsa bile git kütüphanede sandlyade otur
evden çıkma zamanı onu demek istedim bi süreden sonra kendini zaten çalışırken bulacaksın
ortam neyse sen de osun ortam iyi değilse veya yoksa sen de yoksun
evden çık mağaradan çık bazı şeyleri çok düşünmek bir süreden sonra insana zarar verir
ve sen şu an yapabileceklerini yapamadığın kendini aptal olarak hissediyosun yarın daha kötü hissedeceksin kendimden biliyorum
auwww
al belki gülersin auuww
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Mart 2023; 19:2:27 >
-
Hocam kütüphaneye gitmesi nasıl hedefsizliğe yardım edecek?
-
Hocam valla yazdıklarınız mükemmel. Dediklerinizi deneyimledim çok haklısınız. Halihazırda zaten okula gidiyorum ama çok astığım oluyor. Bu saatten sonra çalışmasam da boşlamadan gideceğim. Bir süre sonra dediğiniz gibi olmasını umuyorum. Video baya iyi bu arada
Hocam aslında hedef var da öylesine konmuş bir hedef gibi. Pc mühendisliğini 5 6 . sınıftan beri hayalimdeki meslektir ancak odağım çok dağıldı.
Boş işlere merak sardım. Bu işlere olan merakımı tekrar açığa çıkarırsam düzeleceğini düşünüyorum.
Hmm valla ben sınava girdiğim sene hedefim yoktu o yıl karantina olduğu için çevremle herhangi bir etkileşimim de olmamıştı dolayısıyla o yıllardan beri kaybolmuş hissediyorum.Zaten 11. sınıftan beri yaşamama rağmen tanısını yeni koydurduğum majör depresyon ve anhedoni derdim var.Seni de kendim gibi sandım yardır hocam mına koy o sınavın.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben lise 3den beri öyleyim şu an 2. mezun senem bırakma kendini toparla hocam |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X