Şimdi Ara

iRacing (2010-2015) [ANA KONU] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.587
Cevap
47
Favori
122.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marquin

ben de 10 gündür falan girmiyordum, farkında olmadan c'ye yükselme şartlarını sağlamışım (dediğiniz sim lab'da 4-5 yarış yapmıştım) ancak sezonun bitmesini beklemem lazım sanırım yükselmek için. ya da sr 4'ü geçmem gerekecek herhalde. şu an 3.37 civarıyım.

aslında ben yükselmekten ziyade, d'de ya da c'de kaliteli yarışlar yapabilmek için gereken ücreti yazmak istemiştim biraz yanlış ifade etmişim. sim lab kesmiyor malum. ferrari, bmw m4, barber serileri en revaçta olan d serileri onların da ücretsiz pistleri olmasına rağmen 4-5 pist ve 3 araçla d'deki tüm serilere erişir hale geliyorsunuz onun da ücreti 600'e falan geliyor. benim hızlıca a'ya yükselmek gibi bir niyetim olmadığı için d'de düzgün bir seride zaman geçirebilirim diye düşünmüştüm ilk başta. ancak d'nin de rookie'den farkı olmadığını anladım, class a adam bile yeri geliyor biçip gidiyor.

iracingten soğumama neden olan 2-3 olay oldu (crash festler, durduk yere çarpanlar yüzünden disq yemem vs), o yüzden bir süredir assetto corsa competizioneye sardım, safety rating 70 üzeri daha temiz yarışlar oluyor acc'de. ayrıca iracingte hiç zevkli olmayan kuzey amerika pistlerinde yarışmaktan gına geldi, monzayı spayı bathurstu nürburgringi alayım desem onların kullanıldığı seriler araçlar falan derken gene çok harcama yapmak lazım.

son olarak iracingin vr performansı çok iyi optimize edilmiş, acc'de de o büyük sıkıntı. o yüzden halen git gel yaşıyorum bakalım belki gözümü karartıp içerik almaya başlarım.

Alıntıları Göster
    Ucret konusunda belki isinize yarar tosla'da %25 iade var ben o sekilde cuzdan kodu aliyorum genelde.Yada farkli kampanyalari takip etmenizde fayda var bazen %50 falan oluyor.Abd pistlerini bende sevmiyorum.Dediginiz gibi A olmanin bir avantaji yok bana gorede B C yeterli zaten endurance ve Imsa haric baska yarisacak seri bana gore yok.Ortalama guzel icerikle yarismak icin dediginiz gibi 600-700 harcanir her turlu cunku 1 gt4 1 gte araci 22$ zaten 3 4 pist alsaniz(spa monza imola de la sarthe) 60$ pistler pahali 15$ az degil kurdan sebep :(

acc pek sevemedim bütün yatırımı iracing'e yapıyorum online sistemi çok iyi birde takım olsa işte 6 saatlik falan endurancelere girmek iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Ekim 2020; 12:39:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben b class ım bedava içerikle b classta yarışıp class yükseltebileceğiniz bir seri yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Ben b class ım bedava içerikle b classta yarışıp class yükseltebileceğiniz bir seri yok malesef
    B lisans oldum.C den B ye 3 4 yarista gectim
    Tamam zaten benim icin daha ustu yok artik pist ve lmp1 araci almak falan lazim.Porsche 919 alayim le mans pisti birde
    Ferrari 488 ciddi yavas kaliyor corvette ve bmw m8 lere gore
    Bu haftasonu circuit de le sarthe de 6 saat varmis takim arkadasi ile tabi katilabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Ekim 2020; 21:1:40 >
  • Sanirim 6 pist aldım.
    Atlanta,Monza,Le Sarthe,Imola,Nurburgring GP,Sebring.

Spayi falanda alırım sanırım araç alasım var aslında fakat Ferrari 488 Gte'ye baya alıştım birde AF Corse skinini çok seviyorum.

• Büyük bir ihtimal Huracan GT3 Evo yolda. Pist olarak Long Beach gelecek.

iRacing (2010-2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 26 Kasım 2020; 9:55:9 >

• Arkadaşlar hazır araç setupları bulabileceğimiz bir site vardı sanırım. Bilen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar hazır araç setupları bulabileceğimiz bir site vardı sanırım. Bilen var mıdır?

Ücretsiz olarak burası var

http://n.nickthissen.nl/

Fakat bunun haricinde setup yapan grupların çoğu ücretli.

https://virtualracingschool.com/

https://craigsetupshop.co.uk/

https://puredrivingschool.com/about-us//

Güzel haberler var. Hockenheim i biliyorduk zaten. Fakat onunla beraber Hungaroring , Redbull Ring , Knockhill Racing Circuit lisanslandı. Ayrıca Barcelona pistinin RX varyasyonu da lisanslanmış.

https://www.iracing.com/four-premier-european-road-courses-in-production-at-iracing//

Long Beach sonunda hazır

• Dallara tasarımı ile iracing e özel V10 Formula aracı

https://www.iracing.com/iracing-and-dallara-team-up-to-build-dallara-ir-01//

• iRacing coştu arkadaşlar.

yeni M4 GT3 gerçeği piyasaya çıkmadan iracing te kullanılabilecek

Ayrıca yeni görüntülerde Huracan GT3 Evo nun geleceği kesinleşti.

Pist olarak yeni Rallycross layoutları bu güncelleme ile eklenecek.

Long Beach mükemmel gözüküyor

iRacing (2010-2015) [ANA KONU]

• Arkadaşlar bu son update i steamden yaparken sürekli farklı farklı dosyalar için disk yazma hatası alıyorum. Update i bir türlü tamamlayamadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar bu son update i steamden yaparken sürekli farklı farklı dosyalar için disk yazma hatası alıyorum. Update i bir türlü tamamlayamadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda?

Burada bazı bilgiler var. Uygulayan arkadaşlar çözüme ulaştıklarını söylüyorlar.

https://www.webtekno.com/steam-disk-yazma-hatasi-nasil-cozulur-h102867.html

• Arkadaslar oval sürmeyi seviyorum fakat simulasyonda da yeniyim 20 gün falan oldu rookieden yeni cıktım öğrene öğrene güzel vakit geçirdim.

Ancak Nascar da sürebilmem için arabaları ve pistlerin bir çoğunu almam gerekiyor değil mi? Yada belli bir pist atıyorum onu satın alsam aracımda var ugun olarak 1 hafta bile sırf aynı pistte sürüş yapabileceğim seriler olmuyormu ben her gün bende olmayan pisti almak zorundamıyım kısacası

• Arkadaşlar merhaba. İracing e yeni başladım. Alışmak için bugüne kadar hep test yarışlarına giriyordum ve bir sıkıntı yoktu.

İlk defa online olarak bir pratice yarışına gireyim dedim her defasında failed to connect to race server hatası veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blain7845

Arkadaşlar merhaba. İracing e yeni başladım. Alışmak için bugüne kadar hep test yarışlarına giriyordum ve bir sıkıntı yoktu.

İlk defa online olarak bir pratice yarışına gireyim dedim her defasında failed to connect to race server hatası veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Hocam iracing klasörüne girip Track klasörü içeriisnde giremediğiniz haritayı komple silin sonra siteye girip Update edin. Tekrar haritayı yükliycek. Ben biraz önce bu şekilde çözdüm giremiyordum sizin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blain7845

Arkadaşlar merhaba. İracing e yeni başladım. Alışmak için bugüne kadar hep test yarışlarına giriyordum ve bir sıkıntı yoktu.

Internet bağlantınız problemli muhtemelen.

Ana ekran üst tarafında küçük sayular halinde 4 server için Ping değerleri görülüyor. Ping değeriniz hepsinde de 200ms üstü ise hattan veya modemdem denebilir.

İlk olarak speed test ookla sitesinden hız testi yapın. ping değeri önemli olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 12 Aralık 2020; 8:48:17 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt

Bende işe yaramadı. Sanırım sorun başka bir şeyden kaynaklıydı oyunu komple silip tekrar yükledim şu an sorunsuz girebiliyorum. Önerin için teşekkür ederim.

• Eng. kullanıcısına yanıt

Pingimde sorun yok. Normalde 6 7 ms ping alıyorum. Oyunda bağlanmaya çalıştığım serverda da 58 ms ping gösteriyor. Oyunu silip yükleyince düzeldi sorun. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.