Şimdi Ara

iRacing (2010-2015) [ANA KONU] (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.587
Cevap
47
Favori
122.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekledim kardeşim sağol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bakıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iRacingyoutube
    iRacing Presents - The Dallara P217
    https://www.youtube.com/watch?v=SxUePpENSlM

• Mclaren MP4-30 için farklı lastik hamurları bu sezon kullanımda olacak. Hızlı bir dayanıklılık serilerine de dahil olacaktır.

iRacing (2010-2015) [ANA KONU]
  • Süprizzzz

iRacing (2010-2015) [ANA KONU]
  • https://www.youtube.com/watch?v=ANMRUX21ZNo&feature=youtu.be

iRacingyoutube
    Weedsport Speedway - Coming September 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=3xn_W-h6d14

• Önümüzdeki sezon Jetta ücretsiz olacakmış
  • iRacingyoutube
    iRacing New Damage Model - Global Mazda MX-5 Cup
    https://www.youtube.com/watch?v=35FSuWSRtGM

• 2 ay önce steam indirimiyle almıştım üyeliği hiç ellememiştim, dün biraz gireyim dedim laguna seca ücretsiz olmuş, mazdayla yarışlara katıldım, 2.79 olan safety ratingim ben hiç kimseye çarpmama rağmen 2.6lara geriledi. assetto corsadan bıkmıştım gerizekalı gibi sürenler yüzünden, bunda paralı oyun millet daha dikkatli olur dedim ama tam tersi, daha yarış başlayınca startta herkes birbirine giriyor, fren yapmadan arkadan girenler yol dışına çıkıp bodozlama yola atlayanlar. lanet ettim dün oyuna. kazasız tek yarışım olmadı sanırım. rookieden çıkmak için yarış kazanmaya gerek yok, safety ratingi yükseltmek için insan gibi sürmek yeterliyken bu malların amacı ne ben anlamadım. geçemeyince son virajda fren yapmadan arkadan direkt giren bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

2 ay önce steam indirimiyle almıştım üyeliği hiç ellememiştim, dün biraz gireyim dedim laguna seca ücretsiz olmuş, mazdayla yarışlara katıldım, 2.79 olan safety ratingim ben hiç kimseye çarpmama rağmen 2.6lara geriledi. assetto corsadan bıkmıştım gerizekalı gibi sürenler yüzünden, bunda paralı oyun millet daha dikkatli olur dedim ama tam tersi, daha yarış başlayınca startta herkes birbirine giriyor, fren yapmadan arkadan girenler yol dışına çıkıp bodozlama yola atlayanlar. lanet ettim dün oyuna. kazasız tek yarışım olmadı sanırım. rookieden çıkmak için yarış kazanmaya gerek yok, safety ratingi yükseltmek için insan gibi sürmek yeterliyken bu malların amacı ne ben anlamadım. geçemeyince son virajda fren yapmadan arkadan direkt giren bile gördüm.
    Bizim alım gücümüze göre oyun pahalı ama yurt dışında makul olduğu için her tip insan var.

bir diğer husus virajlarda geç fren yapıyor herkes. bana da çok çarpan oluyor o şekilde. artık virajlara girerken aynaya bakıyorum

safety rating practice modunda hatasız üst üste tur atarak da artıyor ama kazalar her sınıfta mevcut.

çok tecrübe etmeden yarışlara girdiğimiz için oluyor bence. acemilerle yarışınca da böyle oluyor. tur zamanını hızlandırmaktan başka çare yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Bizim alım gücümüze göre oyun pahalı ama yurt dışında makul olduğu için her tip insan var.

bir diğer husus virajlarda geç fren yapıyor herkes. bana da çok çarpan oluyor o şekilde. artık virajlara girerken aynaya bakıyorum

safety rating practice modunda hatasız üst üste tur atarak da artıyor ama kazalar her sınıfta mevcut.

çok tecrübe etmeden yarışlara girdiğimiz için oluyor bence. acemilerle yarışınca da böyle oluyor. tur zamanını hızlandırmaktan başka çare yok galiba.

Alıntıları Göster
    hocam benim yarışlarda 20 kişiden sadece 5'i falan rookie'ydi. c ve d'ler çoğunluktaydı ama akıl almaz işler döndü. bu kadar crash fest olacağını hiç tahmin etmezdim.

en son dedim sonuncu olayım kimseye bulaşmadan yarışı bitireyim gene birbirine girenler yüzünden birilerini geçmek zorunda kalıyorum, o da yavaş olduğum için arkadan geliyor vura vura geçiyor falan. sıralamada 3. olup ilk virajda dağıtıldığım da oldu, sıralamaya katılmayıp sondan başlayıp gene karambole çekildiğim de oldu, nasıl bu salaklardan kaçmak lazım çözemedim. dediğiniz gibi biraz daha deneyimlemek lazım tabi, laguna seca zaten diğer oyunlardan ezbere bildiğim bir pist olduğu için kolayca rating yükseltirim umuduyla 5 yarış yapıp bunlarla karşılaşmak soğuttu açıkcası beni biraz.

• marquin kullanıcısına yanıt
    online yarış olunca diğer oyunlar da bu şekilde. millet tam gaz gidiyor.

sağda kal gibi sesli uyarılara uyuyorsunuzdur sanırım?
  • quote:

online yarış olunca diğer oyunlar da bu şekilde. millet tam gaz gidiyor.

sağda kal gibi sesli uyarılara uyuyorsunuzdur sanırım?
    hocam uyarılık falan bir ortam olmuyor ki genelde adam toprağa çıkmış yavaşlamış, yanından geçerken ya spin atıyor ya üzerime kırıyor vs yani kazaların çoğu benim tepki verebileceğim şeyler değildi. dediğiniz gibi online platform neticede olacak böyle şeyler ama abartmıyorum asetto corsa'da bile daha temiz bir ortam var gibi geldi bana. tabii en temizi simracerstr'nin serverları. şunları gördükten sonra hele.

siz herhalde iracing'de tecrübelisiniz, oyun için overlayler oldukça yetersiz geldi bana, yarış sıralaması yok özellikle. biraz baktığım kadarıyla overlayler genelde paralı sanırım. tavsiye edebileceğiniz, işe yarar ücretsiz overlay var mı.

• quote:

hocam uyarılık falan bir ortam olmuyor ki genelde adam toprağa çıkmış yavaşlamış, yanından geçerken ya spin atıyor ya üzerime kırıyor vs yani kazaların çoğu benim tepki verebileceğim şeyler değildi. dediğiniz gibi online platform neticede olacak böyle şeyler ama abartmıyorum asetto corsa'da bile daha temiz bir ortam var gibi geldi bana. tabii en temizi simracerstr'nin serverları. şunları gördükten sonra hele.

siz herhalde iracing'de tecrübelisiniz, oyun için overlayler oldukça yetersiz geldi bana, yarış sıralaması yok özellikle. biraz baktığım kadarıyla overlayler genelde paralı sanırım. tavsiye edebileceğiniz, işe yarar ücretsiz overlay var mı.

Alıntıları Göster
    ben de yaz indiriminde aldım da daha meraklıyım. Yarışta F3'e basarsan önünde arkanda kim var görebilirsin. Sana tur atanlar gelirken mavi bayrak çıkar, isimleri mavi renk olur. Onlara kenara çekilip yol ver mesela.

F tuşları alttaki ekranı değiştiriyor.

• quote:

ben de yaz indiriminde aldım da daha meraklıyım. Yarışta F3'e basarsan önünde arkanda kim var görebilirsin. Sana tur atanlar gelirken mavi bayrak çıkar, isimleri mavi renk olur. Onlara kenara çekilip yol ver mesela.

F tuşları alttaki ekranı değiştiriyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam, vr'da oynuyorum ben o yüzden 1-2 tuş atadım ekran değişikleri için ama beceremedim sanırım, biraz daha kurcalarım.

https://boxthislap.org/best-iracing-overlays-2020/

benim istediğim bilgilere sahip uygulamalar aşağı yukarı bunlar ama ücretsiz olanını görmedim. alıştık tabi assetto corsa'da ücretsiz modlamaya biraz garip geliyor. alışırız bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 11 Eylül 2020; 10:57:40 >

• quote:

teşekkürler hocam, vr'da oynuyorum ben o yüzden 1-2 tuş atadım ekran değişikleri için ama beceremedim sanırım, biraz daha kurcalarım.

benim istediğim bilgilere sahip uygulamalar aşağı yukarı bunlar ama ücretsiz olanını görmedim. alıştık tabi assetto corsa'da ücretsiz modlamaya biraz garip geliyor. alışırız bakalım.

Alıntıları Göster
    siz daha ileridesiniz teknolojik olarak o zaman. VR'da standart köşedeki ekran iş görmeyebilir. Gerçi onun yerini istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Videolarda görünen farklı ekranlar bunlarmış demek.

• quote:

Alıntıları Göster
    https://racelabapps.com/

bu ücretsiz ama istersen bağış yapabilirsin demiş. discorda üye olman yeterli demiş. ben mi yanlış anladım?

• quote:

https://racelabapps.com/

bu ücretsiz ama istersen bağış yapabilirsin demiş. discorda üye olman yeterli demiş. ben mi yanlış anladım?

Alıntıları Göster
    aynen hocam öyle gibi duruyor. işyerinde engelli sitesi giremediğim için evde bakarım diye bırakmıştım. ücretsiz ise onu deneriz.

• marquin kullanıcısına yanıt
    Belki biliyorsundur ama ben yeni öğrendiğim için paylaşayım burada.

Bu akşamüstü bakım var ve yarışlar kapalı ama test modu ile tüm pist ve araçları test sürüşü yapabilirsin bakım süresince
  • eyvallah hocam haberim yoktu, tüm pistler açıksa spa'yı zorlarız biraz.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.