< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iRacing (2010-2015) [ANA KONU] (119. sayfa)

-
-
yok hocam şimdiye kadar 2 kere motion sickness oldu bende ikisi de dcs'deydi, uzun süre aşırı manevra yapınca oldu. uçuş simülasyonları o konuda daha tehlikeli. yaklaşık 20-25 dk başım döndü ikisinde de (:quote:
Orijinalden alıntı: Seddul
Hocam vr da başın dönmüyor mu? Ne zaman taksam baş ağrısı yapıyor
motion sickness'ın sebeplerinden birisi gözlük kullanıyorsanız gözlüksüz ya da lenssiz vr kullanımı. diğeri de sistem iyi değilse ve yeterli fps'yi üretmezse alet, gözün gördüğüyle beynin algıladığı arasında fark oluyor bu da bir süre sonra baş dönmesi yaratabiliyor.
tabii bir de göz mesafesi denen olay var, gözlüğün lenslerini göz bebekleri arasındaki mesafeye uygun olarak ayarlamak gerekiyor, rift s gibi lensleri sabit gözlüklerde motion sickness daha olası ihtimal.
motion sickness sürekli olan bir şey değil ama alışabilirsiniz diye düşünüyorum. vr'ı ilk deneyen herkeste motion sickness oluyor zaten ama uzun kullanımda çok az kişide sürekli olarak kalıyor. kişiden kişiye değişen bir şey o yüzden bir şey diyemiyorum tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 11 Eylül 2020; 13:51:14 >
-
adamlar bu sefer bakımı 1 saatte halletmiş yetişemedim. Racelab kuruldu mu? -
Benim vr için uygun değilmiş. Ancak monitörde denedim çalışıyor uygulama fena değil denenebilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bildiğiniz gibi iracing baya maliyetli bir sim
bu maliyeti düşürmek adına referans sistemiyle üyelik öneriyorum. her üye için referans olana 10usd gibi bir miktar yatırılıyor.
eğer üye olacak arkadaş benimle irtibata geçerse kendisine üyelik ücretinde avantaj sunma karşılığında referans sistemini devreye alabiliriz diye düşünoyurm. -
Su oyunda C ye bir cikamadim arkadas gelip vuruyorlar deli oluyorum.
Suanda simlabdaki charlotte tam benlik pist bakalim saliya kadar cikabilecek miyim zor ama bakalim C olsam bana yeter zaten gerci endurance yi b ye almislar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
c ye cıksanda bisey farketmiyo bu sefer de ücretsiz içerik kalmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
Su oyunda C ye bir cikamadim arkadas gelip vuruyorlar deli oluyorum.
Suanda simlabdaki charlotte tam benlik pist bakalim saliya kadar cikabilecek miyim zor ama bakalim C olsam bana yeter zaten gerci endurance yi b ye almislar.
mecburen min 30-40 usd para harcaman lazım ki yarısabilesin.
4.sezonla birlikte C klasmana cıktım. 1.hafta itibariyle ucretsiz içerik malesef yok. yine D klasman yarıslarında yarısıyorum. -
-
-
O konuda sıkıntı yok Steam cüzdanda yeterince kampanyalardan biriktirdigim bakiye var.quote:
Orijinalden alıntı: GambleUS
c ye cıksanda bisey farketmiyo bu sefer de ücretsiz içerik kalmıyor.
mecburen min 30-40 usd para harcaman lazım ki yarısabilesin.
4.sezonla birlikte C klasmana cıktım. 1.hafta itibariyle ucretsiz içerik malesef yok. yine D klasman yarıslarında yarısıyorum.
Alıntıları Göster
IMSA Michelin Pilot Challenge da 3 tane ücretsiz pist var. geri kalan 9 haftadaki pistler ücretli bilgin olsun ;)
bu arada isim nedir iracing ten ekliim. -
Biliyorum hocam oyle zaten her pisti almam pist secerim gidipte bi brands hands gilles vinneuv zanvoord vs almam sanirim oldum olasi bu pistleri zerre sevmedim.Suanda SimLab daki pist cok guzel keske paso burda yaris olsa Charlotte tam benlik pist super rating vs sc kastim bu pist sayesinde.quote:
Orijinalden alıntı: GambleUS
IMSA Michelin Pilot Challenge da 3 tane ücretsiz pist var. geri kalan 9 haftadaki pistler ücretli bilgin olsun ;)
bu arada isim nedir iracing ten ekliim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 11 Ekim 2020; 15:19:8 >
burası çok sakin 4 gündür ne gelen var ne gidenquote:
Biliyorum hocam oyle zaten her pisti almam pist secerim gidipte bi brands hands gilles vinneuv zanvoord vs almam sanirim oldum olasi bu pistleri zerre sevmedim.Suanda SimLab daki pist cok guzel keske paso burda yaris olsa Charlotte tam benlik pist super rating vs sc kastim bu pist sayesinde.
Alıntıları Göster -
Millet discord takılıyor galiba. Buraya pek yazan yok -
Sim Racing United DC kanalı
https://discord.com/invite/uQpZCS -
Sonunda C olabildim 488 GTE aldım ımsa triple crowl var ona katılacağım bu akşam haftaiçi antreman yaptım ilk gte yarışım olucak.En hızlı araç corvette şuanda sonra bmw geliyor ferrari pek kullanan yok fakat seviyorum ferrari'yi.
Takım olmak isteyen varsa le mansta yarışmak için katılabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarrusiaSonunda C olabildim 488 GTE aldım ımsa triple crowl var ona katılacağım bu akşam haftaiçi antreman yaptım ilk gte yarışım olucak.En hızlı araç corvette şuanda sonra bmw geliyor ferrari pek kullanan yok fakat seviyorum ferrari'yi.
Takım olmak isteyen varsa le mansta yarışmak için katılabilirim
d'den c'ye yükselebilmek için ne kadarlık içerik almak zorunda kaldınız. ben hesapladım 600 lira civarı olduğu için bıraktım şimdilik,çünkü c'den b'ye yükselmek için de 800 lira gibi bir ücret hesapladım.
iracingde bölgesel fiyatlandırma olmaması çok koyuyor şu kurlarla.
-
D den C ye yukselmek icin hicbir ek icerik almadim.Maxda Mx5 Sim Lab var orada yaristim Sim Lab ta zaten cogu pist ucretsiz sıkıntısız C ye geciliyor.Hic para harcamadanda aslinda B-A'ya gecilir safety rating 4 ustu otomatik class atlatiyor zaten ?quote:
Orijinalden alıntı: marquind'den c'ye yükselebilmek için ne kadarlık içerik almak zorunda kaldınız. ben hesapladım 600 lira civarı olduğu için bıraktım şimdilik,çünkü c'den b'ye yükselmek için de 800 lira gibi bir ücret hesapladım.
iracingde bölgesel fiyatlandırma olmaması çok koyuyor şu kurlarla.
Alıntıları Göster
Illa her pisti alacaksiniz sezonu bitireceksiniz diye bir kural yok sonucta.Ferrari 488 Gte bana yeterli(Farkli gte araci almayi dusunmuyorum)Gt4 te cayman 718 ve bmw m8 var sebring ve Le Mans'i spa'yi alirim baska pist almam herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Berbat bir qualify sonucu cok zorladigim icin siralama turlari gecerli olmadi 23.siradan basladim agresif ama saygili bir sekilde 7 yada 8.siraya kadar ciktim(viraja gore TC ayarladigim icin bakamiyordum siralamaya) cok iyi gidiyordum ki onumdeki adam birisi ile kapisirken carpisti yavasladim ama ping mi oldu anlamadim onum bostu sol taraf yamuldu orada yaris gitti zaten 12 dk pit stop falan yinede pes etmeyip yarisi tamamladim :)
Ilk yaris cok guzel gidiyordu ki yine benimle ilgili olmayan kaza geldi beni buldu ne diyeyim +0.27 safety rating kastim en azindan su iratingte cidden hak etmedigim puandayim 1900 falanim 2100-2200 olmam lazim ondeki yavaslar gelip beni buluyor sinir oluyorum.
SW de neredeyse full A class vardi 30 kisi 3 tane C vardi bende muhtemelen 2-3 yaris sonra B olurum safety rating 3.71
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 11 Ekim 2020; 22:33:29 >
quote:
D den C ye yukselmek icin hicbir ek icerik almadim.Maxda Mx5 Sim Lab var orada yaristim Sim Lab ta zaten cogu pist ucretsiz sıkıntısız C ye geciliyor.Hic para harcamadanda aslinda B-A'ya gecilir safety rating 4 ustu otomatik class atlatiyor zaten ?
Illa her pisti alacaksiniz sezonu bitireceksiniz diye bir kural yok sonucta.Ferrari 488 Gte bana yeterli(Farkli gte araci almayi dusunmuyorum)Gt4 te cayman 718 ve bmw m8 var sebring ve Le Mans'i spa'yi alirim baska pist almam herhalde.
Alıntıları Gösterben de 10 gündür falan girmiyordum, farkında olmadan c'ye yükselme şartlarını sağlamışım (dediğiniz sim lab'da 4-5 yarış yapmıştım) ancak sezonun bitmesini beklemem lazım sanırım yükselmek için. ya da sr 4'ü geçmem gerekecek herhalde. şu an 3.37 civarıyım.
aslında ben yükselmekten ziyade, d'de ya da c'de kaliteli yarışlar yapabilmek için gereken ücreti yazmak istemiştim biraz yanlış ifade etmişim. sim lab kesmiyor malum. ferrari, bmw m4, barber serileri en revaçta olan d serileri onların da ücretsiz pistleri olmasına rağmen 4-5 pist ve 3 araçla d'deki tüm serilere erişir hale geliyorsunuz onun da ücreti 600'e falan geliyor. benim hızlıca a'ya yükselmek gibi bir niyetim olmadığı için d'de düzgün bir seride zaman geçirebilirim diye düşünmüştüm ilk başta. ancak d'nin de rookie'den farkı olmadığını anladım, class a adam bile yeri geliyor biçip gidiyor.
iracingten soğumama neden olan 2-3 olay oldu (crash festler, durduk yere çarpanlar yüzünden disq yemem vs), o yüzden bir süredir assetto corsa competizioneye sardım, safety rating 70 üzeri daha temiz yarışlar oluyor acc'de. ayrıca iracingte hiç zevkli olmayan kuzey amerika pistlerinde yarışmaktan gına geldi, monzayı spayı bathurstu nürburgringi alayım desem onların kullanıldığı seriler araçlar falan derken gene çok harcama yapmak lazım.
son olarak iracingin vr performansı çok iyi optimize edilmiş, acc'de de o büyük sıkıntı. o yüzden halen git gel yaşıyorum bakalım belki gözümü karartıp içerik almaya başlarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X