Şimdi Ara

IPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 25 Ağustos 2012; 22:08:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hayirli olsun yeni olusumunuz benim lsn muruhan eklerseniz birlikte oynarsiniz Turk arkadaslrla cok oynuorum ben onlarlada oynamis olursunuz engineerim colonel 24um pek oynamiyorum genelde sizin gibi conquest grand bazarr metor caspian border oynarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: marfoglu

Merhaba hayirli olsun yeni olusumunuz benim lsn muruhan eklerseniz birlikte oynarsiniz Turk arkadaslrla cok oynuorum ben onlarlada oynamis olursunuz engineerim colonel 24um pek oynamiyorum genelde sizin gibi conquest grand bazarr metor caspian border oynarim.

Teşekkürler verdigin bilgiler icin. Umarım herkes icin hayırlı olur. Bol oyunlar dilerim...

5 level

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Zaten bir grup vardi ki

Evet bir grup vardı zaten ama bu da bir yenisi :) yeni oluşum yapıyoruz :)

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

ekle dostum acemiyim daha

5 level

Hosgeldin :)

Orijinalden alıntı: patapon_00

bende acemiyi aga ekle : forever26TR

Hosgeldin kanka :)

Orijinalden alıntı: alaaddinslyr

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Merhaba hayirli olsun yeni olusumunuz benim lsn muruhan eklerseniz birlikte oynarsiniz Turk arkadaslrla cok oynuorum ben onlarlada oynamis olursunuz engineerim colonel 24um pek oynamiyorum genelde sizin gibi conquest grand bazarr metor caspian border oynarim.

Teşekkürler verdigin bilgiler icin. Umarım herkes icin hayırlı olur. Bol oyunlar dilerim...

Birsey degil evet umarim herkes icin hayirli olur guzel maclar yapariz.
  • Hayırlı olsun benide eklersen sevinirim arada girer oynarım önceden daha çok oynardım şimdi psn'in meşhur sorunu nedeniyle update yapamadım en kısa zamanda düzelir de oynarım inşallah neyse uzatmadan 1-2 bilgi eklim isterseniz

PSN ID : yosunyumos (sakın dalga geçmeyin iğrenç olduğunu bende biliyorum salaklık ettim aldım işte )
    En Sevdiğim Mod-Harita : Rush - Squad Deathmach , Damavand Peak - Operation Metro
    Level : 19 (2 aydır oynamıyorum ondan böyle yoksa ohoo )
    En Sevdiğim Sınıf Ve Silah : Recon - Enginer , SV-98 ve tüm ağır makineli silahlar

Benden bu kadar umarım uzun ömürlü bir birlik olur bu arada headset yok ve almayı da düşünmüyorum sorun olmaz inşallah herkese iyi oyunlar

• BF3 pre almaya karar verirseniz ortak olurum o süre boyunca ekleyin hafta sonu oynuyorum genelde.PSN imzada var.
    Ryzen 5 5600x - Arctic Liquid Freezer II 240 - MSI MAG X570 Tomahawk Wifi - G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL16 2x8GB - XFX Merc 319 RX 6900 XT Limited Black - XPG 8200 Pro 1TB + 256 GB M.2 - FSP Aurum PT 1000W - CM H500 ARGB - LG 27GL850-B
  • Beyler insallah 2 gün icinde internetin bağlanacağı bilgisi geldi nihayet ttnet'ten bana. Bugün yarın bende online oluyorum :D savunuuuuuuuuun millet hahahahahahahaaaahah harika sonunda bende katılıyorum. Biraz gec olsa da birkaç arkadasımız oldu bulduk birbirimizi. Bu arada herkesin tanisip kaynaşması icin söyle bir şey yapabiliriz kendi aramızda. Facebook kullanabiliriz birbirimiz ile hem daha hızlı hemde birbirimizi tanımak amaçlı. Benim adim Alaaddin Şahin Parlak. Facebook'tan ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 12 Temmuz 2012; 0:21:37 >

Orijinalden alıntı: darklord1905

BF3 pre almaya karar verirseniz ortak olurum o süre boyunca ekleyin hafta sonu oynuyorum genelde.PSN imzada var.

Bildigim kadarıyla kardeşlik olmuyor. Yine de gözlerim ile görmediğim icin kesin konuşup seni yanlış yargılamak istemem. Eger oluyorsa nasıl olduğunu açıklayabilir misin ?

• Beyler grup ismini sizden şu sebeple istiyorum. Biraz konuyu internette araştırıp bf3 multi icin bir server kiralamayı düşünüyorum. Böylelikle gruplar arası turnuvalar, ve acemi olan arkadaslar (benim gibi) icin guzel bir pratik alanı oluşur. Aynı zamanda yeteneklerimizi test edebiliriz. Bu sebeple ilk ben yazayım; Warriors Of Rammshackle (yıkıntıların savaşçıları), cradle of immortals (Ölümsüzlerin beşiği ya da Ölümsüzlerin yatağı). İlk anda aklıma gelen bunlar. Konuşalım bu konuyu beyler.

Orijinalden alıntı: alaaddinslyr

quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

BF3 pre almaya karar verirseniz ortak olurum o süre boyunca ekleyin hafta sonu oynuyorum genelde.PSN imzada var.

Bildigim kadarıyla kardeşlik olmuyor. Yine de gözlerim ile görmediğim icin kesin konuşup seni yanlış yargılamak istemem. Eger oluyorsa nasıl olduğunu açıklayabilir misin ?

Yapan arkadaşlar var da nasıl yaptıklarını sormadım.

Orijinalden alıntı: _rayman_

hocam bu oluşum clan mı yoksa sadece beraber oynamak amaçlı mı?

Sanırım klan diyebiliriz. Cunku aklımda server kiralamak var.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.