G

Yarbay
29 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme
Toplam: 115 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. İnternette uzun süredir araştırdım. Tam olarak güvenilir bir kaynak bulamadım. Sorun yaşayanlar olmuş. Bende böyle bir konunun faydalı olabileceğini düşündüm.

Biliyorsunuz ki oyunumuz MMORPG tarzında olduğundan, farm üzerine ve belirli bölgeleri bitirerek gold veya item kazanmaya yönelik. Böylece armorumuz, silahlarımız gelişebiliyor ve eğer mesleklere gereken önemi verdiysek kendimiz de hazır olan itemın özelliklerini gerekli malzemelerle yükseltebiliyoruz. Ama bazen ger ikisini de yapmakta zorlanabiliyoruz.

Konu içerisinde malzeme, silah yükseltme, tabiri caizse klasik 'artı basma', malzeme craftlama, set craftlama, bazı değerli ürünleri takaslama ve gold alış satışı için böyle bir konu işimize yarayabilir. Açıkçası ben bunun yokluğunu çekiyorum. Bunları yapabilmemiz için illa ki aynı ittifakta olmamız gerekmez. Ben daggerfall'da iken siz aldmeri'ye üyeyseniz yine de birbirimizle eşya, gold vb. malzemeleri gönderip alabiliyoruz. Herhangi bir kısıtlama yapılmamış bu konuda oyun içerisinde.

Dolayısıyla her eşyaya bir liste çıkartıp, değerli olanlar için. Mesela daedric motif ve o stilde armor yapmamızı sağlayan daedra heart'ları birbirimize satabilir, takaslayabiliriz. Hepsi için sürekli güncellenen fiyatlar ilk mesajda sabitlenir. Herkes kolayca ulaşabilir. Yaptığımız işlemlerde herkes buraya göre hareket edebilir. Dolayısıyla alışverişlerimiz adaletli olur.

Listeye reel para olarak her ürünün fiyatı eklendikten sonra, isterseniz gold karşılığında, isterseniz takas ile, isterseniz reel parayla alışverişlerimizi kendi aramızda gerçekleştirebiliriz. Yapacağınız alışverişleri mümkünse oyun içerisinde karşılıklı her iki tarafın da ürünleri birbirine önermesi ile yaparsak dolandırıcılığı asla yaşamayız. Bir diğer seçenek ise, malzemeyi mail sistemiyle birbirimize yollarsak, istediğimiz gold'u yazabiliyoruz. Veya reel para ile item alınacaksa, üyenin referanslı olmasına dikkat ediyoruz. Sonrasında alışverişimizi gerçekleştirebiliriz.

1K Gold = 1 TL

10K Gold = 10 TL

100K Gold = 100 TL

1000K Gold = 1000 TL

Argentum = 25 Kuruş = 0.25K Gold

Palladium = 25 Kuruş = 0.25K Gold

Nickel = 25 Kuruş = 0.25K Gold

Copper = 25 Kuruş = 0.25K Gold

Daedra Heart = 1 TL = 1K Gold

Grand Soul Gem = 30 Kuruş = 0.30K Gold

Rekuta = 2 TL = 2K Gold

Kuta = 5 TL = 5K Gold

Denata = 1 TL = 1K Gold

Rosin = 5 TL = 5K Gold

Tempering Alloy = 5 TL = 5K Gold

Dreugh Wax = 5 TL = 5K Gold

Elegant Lining = 1 TL = 1K Gold

Grain Solvent = 1 TL = 1K Gold

Mastic = 1 TL = 1K Gold

Dwarven Oil = 50 Kuruş = 0.50K Gold

Embroidery = 50 Kuruş = 0.50k Gold

Turpen = 50 Kuruş = 0.50k Gold

Pitch = 25 Kuruş = 0.25k Gold

Hemming = 25 Kuruş = 0.25K Gold
Arkadaşlar playstation 4 konsolunda oynayıp yardım veya yardımlaşmak isteyenleri bu konu altında toplarsak herkese faydası olacağını düşündüm. Ben başlayayım.

Psn - GodLeSsCapTive

İptal
Selamlar.

Başlangıç hatası aldım. Bendr format atmaya ihtiyaç duydum. C yi tamamem silip baştan kurayım dedim. Mavi elran hatası aldım kurulumda fakat o sorunu aştım. Yalnız şu anda dosyalar genişletiliyor ve özellikler yürkleniyordan sonra güncelleştirmeler yükleniyor kısmında 1 saat bekledim. Ne bir % işareti var ne birşey. Birkaç kez denedim yine aynı değişen birşey yok. Ne kadar beklemem gerekiyor? Ayroca pc nin internetle bağlantısını kestim. Gerçi kesmesem de lan ışığı hiç yanıp sönmüyor, interneti kullanmıyor. Yüklediğim yazılım x86 win7 ultimate. Bu yüklüydü daha önceden de. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Beklemem mi gerekli?
Arkadaşlar win7 kuruluydu sonra başlatmada sıkıntı oldu açılmıyor. Onaramıyor da. Bende win7 cd sini aldım özel ayarlardan yükle dedim c yi komple sildim orayı seçtim. Dosyaları kopyalayıp genişletiyor özellikleri yapıyor falan güncelleştirmeler yükleniyor kısmı bir türlü geçmiyor. 2. kez deneyişim olacak. İlkinde 1 saat bekledikten sonra iptal ettim. Ne yapmalıyım acil yardım lütfen.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla coins alım satım konusu kapatıldı. Buradan ekmek yiyen ve evini geçindiren birçok trader var başta kendim olmak üzere herşeyimi buna bağlayıp gece gündüz trade yapıyorum. Konuyu bulamayınca şok oldum. Bunun sebebi nedir ve yönetim cevaplarsa sevineceğim. Konunun tekrar açılmasını istiyorum. Saygılarımla...
Beyler bugün pulse headset in ilk sürümünü aldım. Ps4 te çalışıyor mu bu?

Pulse Wireless Headset Ps4 te Çalışıyor Mu?
Underground Traders | Ps4 Guild

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD

Hakkımızda

Underground Traders, 2012 yılında kurulmuş olup, sadece guild olmanın ötesinde muhabbeti gerçeğe taşıyıp samimiyeti arttırmıştır. Başvurunuzu bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Konu içerisinde yaptığınız başvurular dikkate alınmayacaktır.

Aramıza Katılmak İsteyen Ve Mevcut Üyeler İçin Geçerli Kurallar

1. Aramıza üye olarak kabul edilmeniz için bu başlığa üye olmanız ve yeni üye olarak aramızda 1 hafta geçirmeniz gerekmektedir. Kullanıcı bilgileriniz 1 haftanın sonunda buraya eklenecektir. Adım listede olsun, kurallar da neymiş vb. yaklaşımı olan üye adayları lütfen başvuruda bulunmayınız, aramıza katılmadan üyeliğiniz sonlandırılır.
2. Sadece ciddi ve emek veren oyuncular üyeliğe kabul edilir.
3. Underground Traders üyelerinin, Underground Traders guild imzalarından bir tanesini seçip kullanması, herhangi bir gerekçe sunmadığı taktirde zorunludur.
4. Yeni üyelerin geldikleri zaman üye listesinde bulunan tüm PSN adreslerini, "Underground Traders" gibi bir not düşerek eklemeleri, aynı şekilde eski üyelerin de eklemeyi kabul etmesi zorunludur.
5. Konumuza günde en az 3 mesaj atılması zorunludur (bilgimiz dahilinde olan özel durumlar hariç), gün içinde bu başlığa hiç mesaj atmayan üyelerimize pm atılır, pm okunup da makul cevap verilmezse üyelikten çıkartılır (aynı üyelerimiz bu kural ihlalini tekrarladığında pm atılmaksızın üyelikten çıkartılır). Üyelikten çıkartılma duyurusu konu içerisinde yapılır. Uzun süreliğine herhangi bir yere gidecekseniz, geçerli bir sebebiniz varsa bana haber vermeniz yeterlidir, böylelikle üyeliğiniz aynen kalacaktır.
6. Underground Traders üyeleri, başka bir oluşumda yer alamaz, klana üye olamaz, başka bir oyun grubu etkinliklerinde rol oynayamazlar. Bu kuralları ihlal eden üyelerin grubumuzdan ihracı gerçekleşir.
7. Üyeler arasında görüş ayrılıkları, tartışmalar, siyaset, din gibi konularda ayrı düşmeleri doğaldır ve bu konularda fikir sunmak, imada bile bulunmak üyeliğinizi sonlandırır. Bu konular, grubumuz içerisinde konuşulmaz.
8. Herhangi bir konuda tartışmaya girilirse, o üyeler uyarılırlar. Tekrarlanması halinde grubumuzdan uzaklaştırılır.
9. Üyelerimizin Ps4 üzerinde geçirdiği vakitlerde, kendisinden partide olması beklenir. Eğer parti yoksa Underground Traders adıyla parti kurup, diğer grup üyelerine daver atmalıdırlar. Tüm üyelerimiz kulaklık kullanmak zorundadır. Kullanmayan üyeler grubumuzdan uzaklaştırılır.
10. Guild etkinliklerimize mazeret belirtmeksizin katılmayan üyelerin grubumuzdan ihracı yapılır.
11. 1 hafta süreyle aktif olmayan üye, mazeret bildirmediği taktirde grubumuzdan uzaklaştırılır.

Üyelerimizin PSN Nickleri

1. GodLeSsCapTive

2. Myapar

3.

4.

5. Calandae

6. SerhadSs

7. Sikomen

8.

İmzamız

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD

[i][b][center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_90873349/f_//tm.htm#90873349][size=1]Underground Traders Guild Member[/center][/size][/url] 
[center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_90873349/f_//tm.htm#90873349][image]https://store.donanimhaber.com/06/90/ec/0690ec63620683052ac9d504cc031526.png[/image][/url][/i][/b][/center]

Editlenecek
http://socialclub.rockstargames.com/crew/underground_traders

test

<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="qTOLFyYxJDAOZL5vAI4NKj2g1HlYf9nN7diZWYA5gpw" />
<title> Başlığım </title>
</head>
<body>
sayfa içeriği
</body>
</html>
Arkadaşlar ve FUTers lar; uzun süredir üstünde düşündüğümüz turnuvayı hayata geçirmeye karar verdik klan olarak. Herkese bol şans dileyerek kurallara geçiyorum.

KURALLAR
1- Turnuvaya katılım ücreti 25k'dır. Tuenuva kurucusu giriş ücretinden muaf tutulacaktır. Coinsler tek yerde toplanacak olup, %5 ea games vergisini katılımcı karşılayacaktır. Katılım ücreti, siz başvuruyu yaptıktan sonra kart bilgisi tarafımca size gönderilecektir.
2- 4 ayrı grup, 4 er kişiden oluşacak olup, toplamda 16 kişi yer alacaktır.
3- Maçlar akşamları 21:00'dan sonra, iki kişinin arasında saat konuşularak yapılacaktır.
4- Maçlar rövanşlı olacak ve her gruptan 2 takım, bir üst lige yerleştirilecektir.
5- Maç sonuçlarını her iki taraf da bana pm atarak bildirecektir ve ilk mesaja eklenecektir.
6- Katılacak üyeler, isim yaş ve psn adreslerini sayfaya yazacaklar.
7- Katılımcılar maçlara 2 kez gelmediği taktirde ligden atılacaktır.
8- Maç esnasında küfür, hakaret vb. aşağılayıcı söz içeren cümleler sarfederse ligden atılacaktır.
9- Maç esnasında defansta topla oynama, zaman geçirme, gol tekrarlarını ard arda birkaç kez seyrettirme yasaktır.
10- Her türlü sorun ve şikayetlerinizi bana forumumuzdan pm atarak bildirebilirsiniz.
11- Her galibiyet 3 puan, beraberlik 1 puan, yenilgi 0 puan olarak hanenize yazılacaktır.
12- 16 kişi tamamlandığında turnuva başlayacaktır.
13- İlk 3 kişiye ödül dağılımı, 1. ye 200k, 2. ye 100k ve 3. ye 75k verilecektir.

KATILIMCILAR (PSN)
1- GodLeSsCapTive
2- Turee00
Hakkında
Meslek: YouTuber
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung Galaxy S10+
Oyun Platformu
Ps5
TV
Samsung
Ses Sistemi
Z906
PSN ID
Qiuvox
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.574
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 12.605 (Bu ay: 396)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 345 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.