Şimdi Ara

iPod touch nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosaya gittim sordum eski ürün o, bizde olmaz dediler. çok eskiyse yeni nesli ne zaman çıkar?

• Teknosa bayiinden kaynaklıdır o. Bizim buradaki teknosada satılıyor gayet.
  • eski olan neymiş,1G den mi bahsettiler acaba
  • Ben bimeksten almıştım kdv ile ilgili bir kampanya vardı, gittigidiyordan,sahibinden gibi yerlerden anlaşıp alabilirsinizş.
  • Gittigidiyor da 2G 8 Gb 460 tl civarı. Kredi kartına taksit imkanı da var. Sahibinden.com ve HemAlHemSat.com da da bakabilirsin.
  • doğubanka gidebilirsin yeni aldım ben 260 dolar 400 lira 8gb 2g
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan_funfighter

doğubanka gidebilirsin yeni aldım ben 260 dolar 400 lira 8gb 2g

Fiyatı gerçekten düşmüş, hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

garantisi oluyor mu onların? garantisi yoksa bir işe yaramaz bozulur iki güne
  • aldığında çalışıyorsa 1 daha bozulmaz. Apple a güven derim başka 1 şey de demem. ben hep marka olan elektronik eşyalarımı garantisiz alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

garantisi oluyor mu onların? garantisi yoksa bir işe yaramaz bozulur iki güne
    Normal kullanımda hiç bir şey olmaz ama sen iki de bir düşürürüm falan dersen bilemeyecem

• peki diyelim bozuldu, ankarada bunu yapabilecek adam var mıdır?
  • Servise verir yaptırırsın parasıyla değil mi?
  • bende 1 hafta önce sahibinden.com dan 640 tl ye sıfır 32 gb ipod touch aldım gayette memnunum. aldığım kişi güvenilir benden öncede 2 satış yapmış onlarda pozitif yorum yapmış. fiyat pahalı demezsen benim profilimi izleyebilirsin "ozcanveli"
  • 16 gb değil 8 gb düşünüyorum. ama 0 olacak alacağım mal, kullanılmış istemem.
  • ben 3 ocakta D&R den aldım itouch 2g 8gb 589 tl idi. çok memnunum cihazdan. ya bi arkadaş 400e almış,fiyatlar o kadar düştümü ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ben 3 ocakta D&R den aldım itouch 2g 8gb 589 tl idi. çok memnunum cihazdan. ya bi arkadaş 400e almış,fiyatlar o kadar düştümü ya

O yurt dışından gelmiş cihaz almıştır. Mesela bende babama aldırdım Singapur'a gittiğinde. 32GB 2. Nesil Touch 600TL'ye denk geldi.
  • kesinlikle doğubanktan al, jailbreak yapınca zaten garanti falan kalmıcak, hiç olmazsa garanti için boşa +200tl verme... jailbreak yapmam diyorsan da itouch'ın keyfi uygulamalarla çıkıyor, hepsine de para veremeyeceğine göre jailbreak şart.
  • Jailbreak in garanti ile bir alakası yok. Servise götürürken restore yaparsın. Kimse anlamaz bir şey.
  • ben doğubanktan aldım 1 yıl garantili sıfır ipod touch 2g 8GB . 400 tl ye. çok memnunum. kredi kartına 10 taksitle aldık 400 tl ye. sen nakit alırsan indirim yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.