Şimdi Ara

Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makeitmine - sol üstteki ipod yazısını değiştirir
    activator - dokunmalarınızla istediğiniz fonkisyonları gerçekleştirebilirsiniz.(sallayınca müziğin açılması, durum çubuğunda sağa kaydırınca safari açılması gibi ) (home butonuna verilen zararı büyük oranda azaltır, ömrünü uzatır)
    gridlock - uygulamaları istediğiniz şekilde istediğiniz yere koyun. (ana ekranı boşalttım ben misal açılınca duvar kağıdını görmek güzel oluyor)
    infinifolders - klasörlerdeki 12 uygulama sınırını kaldırın (ki 70 80 tane oyun için 5-6 klasör açmak kadar saçma bişi yoktu)
    iremix - ipod uygulamasına çeşitli özellikler ekleyen, activatorden sonraki en çok sevdiğim tweaklerden biri (kardeşim istediğim şarkıyı istediğim playliste atarım ben ipodumdan, itunestan mı yapıcam herşeyi alla alla çok sinir olmuştum başta)
    fiveicondock - docka 5-6-7.. uygulama eklemenizi sağlıyor, 4 tane sınırını kırıyor (6 tane kullanıyorum çok rahat kullanımı, 7 olunca biraz birbirine giriyor :) )
    cydelete - cydianın yüklediği bazı kaldırılamayan uygulamaların (limera1n gibi) kaldırmanızı sağlar
    winterboard - tema uygulaması, onlarca tema var source larda , oradan seçebilirsiniz, ya da internetten beğendiğiniz bir temayı yüklersiniz bunun aracılığıyla
    metadataremover - appstore un yükledeğiniz crackli uygulamalar için update göstermesini engelleyen, yani crackli uygulamaları appstoredan saklamanızı sağlayan program
    openssh - istediğiniz şekilde dosya transferi yapmanızı sağlayan, bir nevi ftp gibi çalışan bir sistem.
    sbsettings - aşağıda screenshotta görüldüğü gibi temel ayarları kısa bir tuşla yapmanızı sağlar.(activator ile durum çubuğunu aşağı sürükleyince çıkartabilirsiniz örneğin) (bu programı nası unuttum bilmiyorum :) en çok bunu kullanıyorum )
    Frash - flash desteği sağlar
    battery yüzdesi içinhttp://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=313611

Touchumda yaptığım değişiklikler bunlar. İnanılmaz güzel ve kullanışlı bir alet oldu ilk haline göre.. Bilmeyenler öğrensin uygulasın. Fark çok oluyor. Bu tarz tweak önerilerine de açığım :)

İyi geceler..

Ekleme : 960*720 ---> 1280*720 http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=316771 (ana konuda paylaşmıştım görmeyen olmuştur)

Ekleme : Bilmeyen arkadaşlar için ekliyorum, bunları cydiadan yüklemeye kalkışırsanız para isteyebilir, diğer source lar eklemeniz gerekiyor aşağıda veriyorum

cydia ya girilir, aşağıdan manage'e basılır. source tıklanır. sağ üst edite tıklanır. sol üstte çıkan add e basılır. aşağıdakilergüzel çalışan source(kaynak)lardır; eklenilir

cydia.xsellize.com
    biteyourapple.com/repo/
    repo.hackyouriphone.org
    www.sinfuliphonerepo.com
    repo.iphoneyardim.net

Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları  Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 27 Ekim 2010; 17:46:43 >

• tesekkurler PCye gectigimde daha ayrintili bakicam
  • Srs iWow deneyebilirsen ve sonucunu yazabilirsen süper olur iTunes'ta free olarak mevcut program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil
    Srs iWow deneyebilirsen ve sonucunu yazabilirsen süper olur iTunes'ta free olarak mevcut program

Adaptor gerekiyor :) srs farkini gisteren 30snlik bi muzikten bsja bisi yok progda eger adaptor yoksa :)
  • Tüh düşündüğüm gibi birşey değilmiş o zaman. Equalizer programı dışında software olarak o tarz program daha yok sanırım Yanıt için teşekkür ederim bu arada
  • Bende dün akşam isrs wow programını büyük heyecanla yükledim adaptör yazısını görünce dumur oldum acaba var mı ses kalitesi equalizer programları falan bulamadım ben.
  • Equalizer isimli program var. Ücretli ama araştırdığım kadarıyla en iyisi o. Yanlış okumadıysam son sürümünde müzik çalara entegre etmiş sanırım programın yapımcısı. Şarkılara tek tek işlem yapmak gerekiyordu diye biliyorum eskisinde. Touch'ım hala kargoda geliyor gelse deneyip kesin sonucu yazıcam hemen ama şimdilik böyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel programlar özellikle şarj göstergesini deneyeceğim
  • arkadaşım activatoru nasıl kullanacağız?

indirip kurdum. ayarlar kısmına activatör diye bir seçenek geldi. girdim oraya bir ton atama tuşu var. bir türlü multutasking yerini ayarlayamadım.
    benim istediğim ekranın üstündeki bara(saatin olduğu yer) çift tıklayında multitasking'in açılması. veya 1 kere tıklayınca ana menüye dönmesi vs vs.

daima > çift tık kısmına giriyorum ama olmuyor bir yardım lütfen.
  • tamamdır hallettim
  • bu battery control'u iOS4 e yükleyemiyormuyuz hata verdi bende de
  • infinifolders denilen program folder enhancer programıyla aynı mı?
    Birde iremix'i biraz daha açıklar mısınız? Itunes kullanmadan şarkı atılıyor mu?
  • Böyle eklemelere hastayım , cihaza birkez daha aşık oluyor insan..
  • çok güzel ama jb yapmak gerekiyor mu öncesinde?

edit:
    pil yüzdesinden söz ediyorum.versiyon şuanda 3.1.3

Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 22 Ekim 2010; 19:01:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

infinifolders denilen program folder enhancer programıyla aynı mı?
    Birde iremix'i biraz daha açıklar mısınız? Itunes kullanmadan şarkı atılıyor mu?

evet aynı şey.

iremix ile
    1) ipod içerisinden kolayca playlist düzenlemesi yapabilirsiniz. dinlerken şarkıyı istediğiniz playliste atabilir , istediğiniz şarkıyı silebirlisiniz
    2) şarkı aramak için en üsste gitmenize gerek kalmaz herhangi bi yere dokunmak yeterlidir
    3) her şarkıda bookmark oluşturup (yani atıyorum şarkının sevdiğiniz bir kısma bookmark oluştuurp) oraya direk olarak gelmenizi sağlar
    4)eklenen info tuşuyla artist hakkında bilgi alıp, şarkının sözlerine ulaşabilirsiniz (internet bağlantısı gerekli)

eğer benimgibi 5500 tane şarkınız var ve yeni albüm dinleme merakınız varsa beğendiklerinizi tek tuşla bir yere atmak güzel oluyor, iremix bunun için var

Itunes kullanılmadan şarkı atılmıyor bunun sayesinde, ama elbet başka bir şeyle atılıyordur

• Battery için pek de jailbreak gerektirecek bir taraf yok gibi , prosedürde jailbreak uygulamalarından gerektirecek bir şeyy yok gibi duruyor (openssh gibi); ancak emin değilim

@cwr, linktekini mi uyguluyorsun yoksa programı yüklüyorsun cydiadan?
  • jb yapmadan olmuyor mu acaba kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman
    jb yapmadan olmuyor mu acaba kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı

JB olmadan bunları yukleyemezsin. Diğer soruna gelirsek kesinlikle JB yap. JB'siz kullandığın günlere acırsın..
  • makeitmine yi nereden bulacağım?

edit:2.nesil 8gb touch sahibiyim.mutluyum

3.1.3 var.buna göre bi jb nasıl yapılır?daha önce hiç yapmadım bilmediğim için...

jb yaptıktan sonra tekrar eski haline dönüş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 23 Ekim 2010; 9:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

makeitmine yi nereden bulacağım?

edit:2.nesil 8gb touch sahibiyim.mutluyum

3.1.3 var.buna göre bi jb nasıl yapılır?daha önce hiç yapmadım bilmediğim için...

jb yaptıktan sonra tekrar eski haline dönüş olabilir mi?

evet restore yaparak tekrar eski haline dönebilirsin.

ben ipod touch 4g aldım. jb mb işim olmaz cihazı riske atmayayım diyordum ama inan hiç bir riski yok. denilenleri yaparsan sorunsuz jb yapmış oluyorsun ve istediğin her uygulamayı kurabiliyorsun.

onlarca dolar fiyatındaki bir ton uygulama indirdim ve inan jb yapmaya değiyor

lakin 2g de durum nedir bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.