Şimdi Ara

Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cwr

benim ipodda Installous yok ama crackli uygulamalari apptrackr'dan falan indirip yüklüyorum Installous ne icin o zaman?

Installous direk ipoda yüklemek için..

@speedman

Adımları harfiyen uygularsan en ufak problem yaşamazsın. Bence beklediğin hata..
  • 1-2 basit sorum olucak

İpod pc ye bağlıyken Cihazı kapayıp gerekli tuşlara bastık. Sonra pc ye yüklediğimiz Jailbreaken dosyasını açıp okeyledik ve kendiliğinden cihaza bişeylermi yükliycek?

bitince cihazı açıp yüklediği Cydia açıp üyelik falanmı oluşturucaz?

En sonunda bi kaç source ekleyip ordan app yükleyebiliriz ve silebiliriz anladığım kadarıyla.

Peki Jb yaptıktan sonra Pc'den ve İpod'tan İtunestan app - music vs. sorunsuzca yükleyebilirmiyiz?

apptracker sitesinden indirdiklerimizi cihaza nasıl yükliycez?
  • @jason, senin ki dha ağır bir laf olmuş ben o kadar yaratamıyorum

@metintekin
    limera1n ile jailbreak yaparken aleti kapamana gerek yok. Prosedür şöyle. Itunes otomatik açılma özelliğini kapat. (yani aleti taktığında itunes açılmasın, ben 3 kere denedim 3.sünde oldu ilk 2sinde itunes otomatik açıp alete bağlanıyordu ondan dolayı olmuyordu) sonra aleti taktık, limerain uygulamasını açtık, make it rain dedin, ve oradaki söylenenleri yaptık, (işte bir süre power ile home tuşuna basmanı ardından home tuşunu fln bırakmanı vs bu tarz şeyler isteyecek onlara uyman gerekiyor) Eğer tam anlamıyla olduysa, ipodunda limerain diye bbir uygulama göreceksin. Uygulama internet bağlantısı ister belirteyim. Oradan cydia yı yükleyeceğiz çünkü ve limerain cydiayı yüklememizi sağlıyor. Cydia da üyelik falan yok. Source(kaynak) dediğimiz dosya depoları var bu sourceları cydia ya yükleyerek, konu başında verdiğim tarzdaki programları buluyorsun. Jb yaptıktan sonra itunestan da yüklersin. hatta ona gerek kalmadan ifunbox ile herşeyini yaparsın.

apptrackerdan indirdiklerini itunestan yada ifunbox adlı programı yükleyip orada installous sekmesine copy paste ederek ipod aracılığıyla da yükleyebilirsin

ek : limerainden cydiayı yükledikten sonra eğer gözükmüyorsa cydia ana menüde, ipodu kapatıp tekrar açın gözükecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 23 Ekim 2010; 22:14:46 >

• ben installous'u kullaniyorum app yuklemek icin ama apptrackr'dan app indirip itunes'a atmak istedigimde hata veriyor. bu uygulama gecerli degil gibi bi hata. neden olabilir?
  • appsync for ios 4.1 paketini yüklemeniz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

appsync for ios 4.1 paketini yüklemeniz gerek

onu da yukledim fakat sorun ipod'dan ziyade itunes'da gibi. cunku itunes dan ipoda atarken degil, indirdigim app dosyasini itunes'a eklemeye calisirken hata veriyor. su .ipa dosyasini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

sağol cevaplar için. limeria1n mi yoksa diğer sitenin olanımı yapıyım sizce farkı nedir? bide JB yapınca şuan cihazdaki uygulama vs. silincekmi?
  • Pil Yüzdesi yapmak çok zor ya türkçesi yokmu acep
  • Zor değil aslında kodlar var diye karmaşık gözüküyor o kadar. Adımları resimlerle göstermişler zaten. Takip ederek bolt olarak verilen yazılara ve dosya isimlerine dikkat ederek yapabilirsin.
  • Ya kafam karıştı şimdi 4.1 için en iyi jailbreak yolu nedir acaba?
  • keşke bu başlık (cagrii adlı kullanıcının ilk mesajı gibi) sadece güzel programları açıklasaydı. Jailbreak için başka başlık açılsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

keşke bu başlık (cagrii adlı kullanıcının ilk mesajı gibi) sadece güzel programları açıklasaydı. Jailbreak için başka başlık açılsaydı.

aslında var jailbreak nasıl yapılır forumda, insanlarımız biraz hazıra alışık, kimi zaman bende öyleyeyim ne yalan söyleyeyim :) ama evet konuyu uygulamalar konusunda sınırlı tutsak iyi olacak :)
  • 3.0 var benim 2g de sanırsam 4.1 e yükseltmelimiyim sizce ? multi asking lazım bi özellik telefon kasarmı ? bide benim install şeysi açıyorum yüklüyorum bazen menüye gelmio bazen indirmiyo nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

3.0 var benim 2g de sanırsam 4.1 e yükseltmelimiyim sizce ? multi asking lazım bi özellik telefon kasarmı ? bide benim install şeysi açıyorum yüklüyorum bazen menüye gelmio bazen indirmiyo nedendir acaba?

4.1 e yükseltmeden multitasking yükleyemezsin..
  • Anti Mosquito 3.1 programını deniyen var mı? Birde insanlara herhangi bir zararı(işitsel) dokunur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu
    Anti Mosquito 3.1 programını deniyen var mı? Birde insanlara herhangi bir zararı(işitsel) dokunur mu?

Denedim. Bir zararı olmaz..
  • O ne programı ki ?
  • symbiandaki gibiyse sinek kovucu gibi biseydi sanirim
  • Evet sinek kovucu..
  • up, frash ve sbsettings eklenmiştir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.