Şimdi Ara

Ipod Touch 4 Güzel Araçlar, Jailbreak Uygulamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Frash ile dizi veya film sitelerindeki film oynatıcılarını oynatmayı başarabilen var mı acaba? Flashlı ögelerde sorunsuz fakat videolarda safariyi kapatıyor. Ondan önce de imobilecinemayı denedim ama onu aktifleştirmek için olan boss perf programı açılmıyor. Yabancı forumlarda ios4 desteklemediği için kapanıyor deniyor ama çalıştıranlarda varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

Frash ile dizi veya film sitelerindeki film oynatıcılarını oynatmayı başarabilen var mı acaba? Flashlı ögelerde sorunsuz fakat videolarda safariyi kapatıyor. Ondan önce de imobilecinemayı denedim ama onu aktifleştirmek için olan boss perf programı açılmıyor. Yabancı forumlarda ios4 desteklemediği için kapanıyor deniyor ama çalıştıranlarda varmış.

güzel soru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

Frash ile dizi veya film sitelerindeki film oynatıcılarını oynatmayı başarabilen var mı acaba? Flashlı ögelerde sorunsuz fakat videolarda safariyi kapatıyor. Ondan önce de imobilecinemayı denedim ama onu aktifleştirmek için olan boss perf programı açılmıyor. Yabancı forumlarda ios4 desteklemediği için kapanıyor deniyor ama çalıştıranlarda varmış.

güzel soru...

Frash sadece Flash reklam, oyun vb. şeyleri çalıştırır videoları değil.
  • Peki boss prefs in crash sorunu hakkında birşeyler biliyor musunuz. imobilecinema videoları izlemek için ama ios4 problemli sanırım. Forumdan deneyip yapabilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.