Şimdi Ara

Ipod Touch 1G'da Uygulamalar Çok Yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uygulamalar sadece Iphone 3G için yaoılıyor galiba şahsen özellikle 3D oyunlardan hiç ama hiç zevk alamıyorum.
    Ama satarken her modelin uygun olduğunu söylemeyi biliyorlar.
    Öyle bir kasıyor ki bazen 4 saniyede 1 kare oynatıyor.
    Kasan 3D oyunlar (hayvansı):Hero Of Sparta,Sims 3,Brother in Arms V.S

• bunu bilmiyordum...ram ve işlemci le ilgili sıkıntısı olmalı bunların ozaman..
  • Brother in arms ile sims 3'te oyundan atıp duruyordu beni.Safe Mode'a aldım geçti.Sen de bir dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Brother in arms ile sims 3'te oyundan atıp duruyordu beni.Safe Mode'a aldım geçti.Sen de bir dene.

Sfe mode nasıl oluyor?
    Ayrıca atma yok hiç...
  • FreeMemory kur belki ramle alakalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu uygulamalar sadece Iphone 3G için yaoılıyor galiba şahsen özellikle 3D oyunlardan hiç ama hiç zevk alamıyorum.

iPoduna hic bakim yapmazsan boyle aglarsin sonrada oyunlar 3g icin yapiliyo diye sacma sapan yorumlar uretirsin. Bende 1g ipod kullanicisiyim ve hicbir oyunda kasma gibi bir sıkıntım yok. Sen ve senin durumunda olanlar ipoda onune gelen her seyi yuklerler, caf cafli temalar kurarlar... Vs sonrada ipod 1g oyunlarda cok kotu diye ağlar durursunuz. Bende 2gb a yakin oyun var ve o oyunlarin hic birinde en ufak bir takilma yasamam. Oyunlarda takilma olayi senin ipod kullanmandan kaynakli bir sey. Boyle konular acip konu kirliligi yapmayin.

• quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

quote:

Bu uygulamalar sadece Iphone 3G için yaoılıyor galiba şahsen özellikle 3D oyunlardan hiç ama hiç zevk alamıyorum.

iPoduna hic bakim yapmazsan boyle aglarsin sonrada oyunlar 3g icin yapiliyo diye sacma sapan yorumlar uretirsin. Bende 1g ipod kullanicisiyim ve hicbir oyunda kasma gibi bir sıkıntım yok. Sen ve senin durumunda olanlar ipoda onune gelen her seyi yuklerler, caf cafli temalar kurarlar... Vs sonrada ipod 1g oyunlarda cok kotu diye ağlar durursunuz. Bende 2gb a yakin oyun var ve o oyunlarin hic birinde en ufak bir takilma yasamam. Oyunlarda takilma olayi senin ipod kullanmandan kaynakli bir sey. Boyle konular acip konu kirliligi yapmayin.

Ya git ya Kinder'denmi türüyorsunuz anlamıyorum. Ne tema var ne Wallpaper,Free Memory'de var.
    Ya size ne demeli ellerinizsde 15 yıllık kartlarda oyun oynarsınız bağışıklık kazanır o beyin 5 FPS'yi full akıcı sanarsınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 4 ve divx
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jb ile alakalı olabilir...birisinde de oyunlardan bzıları kapanıyor veya hiç açılmıyordu...
    eğer burdan jb yapmadıysan bi bunu dene...sorununu bu çözebilir...anlattığım arkadaş burdan jb sonrasında sorununu çözmüştü...
    http://forum.donanimhaber.com/m_30344948/tm.htm
  • bu arada seninki 1g imiş...dikkat etmedim pardon...

-------senin touch 1G olduğu için bu geçerli değil
    http://www.itouchkaynak.com/forum/ipod-touch-1g-iphone-2g3g-firmware-221-jb-t3509.0.html
    burdaki linklerden firmware yi indiriyosun
    http://www.itouchkaynak.com/forum/iphone-2g3g-22-jailbreak-yontem-quickpwn-22-t1416.0.html
    burdaki QuickPwn 2.2 [Windows] programıyla anlatımdaki gibi JB yapıyosun -------

aynı konudan alıntı..

• quote:

quote:

quote:

Ya git ya Kinder'denmi türüyorsunuz anlamıyorum. Ne tema var ne Wallpaper,Free Memory'de var.
    Ya size ne demeli ellerinizsde 15 yıllık kartlarda oyun oynarsınız bağışıklık kazanır o beyin 5 FPS'yi full akıcı sanarsınız...

Ben bi kere 15 yıllık bir kartla oyun oynamıyom ekran kartımda 3870x2 bu 1.
    2. si ben oyunların kasma olayına cok takan biriyim oyunda en ufak bir kasma olsa nedenini araştırırım olmadı ipodu restore ederim, pcde dahi olsa çok hafif kasan oyunu dahi oynayamam.
    3. sü sorun senden kaynaklı. tema, wallpaper kullanmaman illa oyunlarda kasmicak anlamına gelmez. Mesela ben sistem için 1 program yüklemiştim bir ara, memory gayyet iyi olmasına rağmen oyunlarda kasma vardı o programı silmeme rağmen düzelmemişti restore ettim anca öyle geçti.
    4. sü eğer bu tavsiyelerimi göz önünde bulundurmuyosan o zaman ipodda oyun oynama böle saçma konularda açma. Bilgi verdiğimizde de saçma sapan cevaplar yazma.

• hocam sorunun senin ipod unda olduğu belli. yani yerinde olsam ilk önce hangi firmware daysan onu restore etmeni, daha sonrada hiç jb yle felan uğraşmadan denemeni tavsiye ederim, bu işler apple a, yada ne bileyim developerlara çamur atarak olmuyor. aletin donanımı belli, yazılımı belli; yani ya sorun sende, ya da aletinde bi tür çakışma felan var.

yerinde olsam 3.0'a tamamen temiz bir restore yapar, eğer düzelmezse servise gönderirdim.
  • n0fx
    Senden tavsiye istediğimi hatırlamıyorum.Ha illa ben iyilik yapacam dersen ilk önce adam gibi yazmayı öğren yardımın eksik kalsın almayım...

Beyler 2.2.1 JB yüklü Restore edeli 7 gün oluyor tema v.s yüklü değil
  • quote:

n0fx
    Senden tavsiye istediğimi hatırlamıyorum.Ha illa ben iyilik yapacam dersen ilk önce adam gibi yazmayı öğren yardımın eksik kalsın almayım...

Madem yardım istemiyeceksin neden böyle bir konu açtın ?
  • quote:

quote:

n0fx

Madem yardım istemiyeceksin neden böyle bir konu açtın ?

Tamam uzatmayalım artık,madem beğenmedin konuyu şikayet et modlar karar versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 19 Haziran 2009; 17:58:44 >
  • 1g alacak, kullanacak insanlar bu başlığa bakıp yanılmasıni konuyu açan kişinin yazdığı oyunlar benim jb 1st gen ipodumda kasma olmadan çalışıyor. Yeni yeni oyunlar kasmaya başladı tabi bu de artık 3gs için optimize edildikleri için.
  • ipod 3g var yeni daha asphalt 5 hafif kasıyor çok şaşırdım
  • Bendede 1g var ve hiç bi sorun yaşamadım o bahsettiğin oyunlarda, cihazını 3.1.2 ye yükseltip blackrainle jb yapmayı dene istersen ben bu şekilde kullanıyorum cihazı.
  • bende IPOD Touch 1G var 3.1.2 Firmware yüklü (JailBreakli).. aldığım gibi 3.1.2 ye yükselttim sonra jailbreak yaptım.. o günden beri hiçbir oyunda takılma yapmadı şimdiye kadar denediğim bütün oyunları tık demeden çalıştırdı.. (Gereksiz program kurmadım ve tema kullanmıyorum)

Sims 3
    Asphalt 5
    NFS Undercover - NFS Shift
    Fifa 2010
    PES 2010
    X2 Soccer
    Resident Evil 4
    Real Racing
    Real Football 2010
    NBA Live 2010
    Terminatör
    Eliminate PRO
    Gangstar
    Tiger Woods

yukarıdaki oyunlarda hiçbir problem çıkarmadı ve yükleme süreleride normal bence hatta hızlı bile sayılabilir..
  • ekran kartı ve remi yükseltirsen belki kasmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

ekran kartı ve remi yükseltirsen belki kasmaz

konu hortlatmisiz neyse de ipod touchta biraz ugrastirmasin o is? lehimle cpuyu belki sokersin ama takinca alet calisir mi bilmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.