Merhaba. Bende mc model 3g 8gb itouch var.işletim sistemim vista.JB için ilk olarak blackraini denedim.Forumlarda bahsedilen bütün yolları uyguladım.Görev yöneticisindeki ayarlamalr,güvenli kip,yönetici olarak aç seçeneği vs.. her yolu denedim.Ama cihazın işlem sırasında geohot ın resmini göremeden siyah ekranda donmasını çözemedim.Biraz öncede redsnow 9.2 yi uyguladım.Bu programda ipt 3g dışındaki iphone 2g 3g veya ipt 2g de istenilen dfu moduna almadan farklı olarak recovery moda alınmasını istiyor.Onuda eksiksiz yaptım ama bu seferde daha reboot etmeden (blackraindeki gibi) "uploading exploit" yazanda ekranda takılı kaldı(En az yarım saat bekledim).Cihaz da recovry moddan çıkmadı ,bende işlemi iptal ettim.İşin içinden çıkamadım bir türlü.Yardımlarınızı bekliyorum..
Yokmu yardım edecek kimse??
Aynı sorun bendede var ne kadar uğraşsamda yapamadım anlaşılan bir çözümü yok . Yeni bi yazılım yani jb çıkana kadar bekliycez galiba
Görev yöneticisinden ctrl+alt+del ile itunse ile ilgili herşeyi kapattım sonra oldu bende.
aynı sorunu yaşıyorum ben de sırf bu iş için xp kurmayı düşünüyorum
xp kurdum fakat hala aynı sorunu yaşıyorum. itunes ile ilgili her şey kapalı başka ne yapmalıyım lütfen yardım edin