Şimdi Ara

iPad 1 Update Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar doğubanktan bir ipad 1 aldım üzerinde ios 3.2 yüklü. güncellemek istedim ama jb yapacağım için ios 5.0.1 yüklemek istedim. itunes sürekli “The iPad could not be restored. This device isn’t eligible for the requested build" hatası veriyor. internetteki her şeyi denedim host dosyasıyla oynadım. tinyumbrellayla denedim olmadı. ben de iOS 3.2 yi jb yaptım. cydiadan shsh bloblarını alıp tinyumbrellayla kullanıyım diye ama bu sefer de cydia "this device is in the pending TSS queue." mesajı veriyor. redsn0wla cydiadan shsh çekmeye çalıştım "Cydia server refused blobls pulled from this device". mesajı alıyorum. deliricem konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. biraz daha uğraşıcam olmazsa aleti geri götürücem belki ben bişeyi yanlış yapıyorumdur.

• 5.0.1 için shsh kaydınız olmadığından hata veriyor.Şuan 5.1'e yükseltebilirsiniz.5.1'in jailbreak'i ise tethered.(Bilgisayara bağımlı)
  • şu an için 5.1 shsh si alabilirsiniz. ifaith ile sanırım 3.2 nin de shsh i alabilirsinz. 5.0.1 in shsh kaydını artık alamazsınız. Yani karşılaştığınız hatalar gayet normal.
  • hmm ben 3.2 olduğum için üzerindeki tüm sürümlerin shsh sinin alabileceğimi sanıyordum. çünkü iphone 3gs vardı ve kullanmadığım sürümlerin bile shsh kaydı vardı cydia da. o zaman untethered jb çıkana kadar beklemek en iyisi sanırım. shsh olmadan bişekilde itunes u kandırmanın yolu yok mu peki. pwnagetool la customfw yapsam yine aynı hatayı alırmıyım ?
  • shsh yoksa ağzınızla kuş tutsanız 5.0.1 yapamazsınız
  • o zaman devteam e dua etmeye başlayım napim :)
  • Eğer 5.1 e geçecekseniz geçmeden önce iFaith le 3.2 nin shsh ini almanızı öneririm. 5.1 e geçtikten sonra onu da alma şansınız kalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 güncelleme sorunu ACİL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldım ancak ben mac kullanıcısıyım bu dosyayı tinyumbrellayla kullanabilirmiyim yoksa ifaith lazım mı ?
  • iOS 5.1 yaptım hayırlısı olsun artık. gerçi ipadi nerdeyse hiç kapatmıyorum tethered jb de yapılabilir. respringden sonra da redsnow gerekiyor mu yoksa tamamen kapattıktan sonra mı lazım ?
  • Ya arkadaslar bende doğubank tan ipad 1 aldım 5.1.1 ama yeni sürm güncellenmiyor ayarlardan bakıyorum sürümünüz güncel diyo nası güncelliyebilirim

LÜTFEN YARDIM EDİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaça aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defendus kullanıcısına yanıt
    400 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: azrailm

Ya arkadaslar bende doğubank tan ipad 1 aldım 5.1.1 ama yeni sürm güncellenmiyor ayarlardan bakıyorum sürümünüz güncel diyo nası güncelliyebilirim

LÜTFEN YARDIM EDİN

Güncelleme derken ios 6 veya 7 ye yükseltme yapamazsınız.

• senceryan kullanıcısına yanıt
    Neden ?

• azrailm A kullanıcısına yanıt
    Apple, ios 6 guncellemesini ipad 1ci nesil e vermedi, sonrasinda herhangi bir guncelleme almadi, almayacak.

• senceryan kullanıcısına yanıt
    Peki internetten falan indirebilirmiyim ?

• Ben ipad 1 i güncellemesi olmadan kullanmaya alıştım,
    Jailbreak ya da varsa başka bir yöntemle uğraştım ve kurdum diyeni de görmedim.

• Tamam teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.