Şimdi Ara

iPhone5 Sürekli Bildirim Geliyor (Winat9)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimin iPhone5'ine winat9 yükledim.Sürekli bildirim geliyor ard arda..En az 35-40 tane.Telefon belli aralarda hiç susmuyor.Mecbur kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Neyse;

Bildirimlere geldim ve Winat9 ile ilgili bütün bildirimleri kapattım yine gelmeye devam ediyor.
    Programı kaldırıp tekrar yükledim yine aynısı.
    Ayrıca programı komple sildim ama bu sefer bildirim sesi geliyor ama görüntü yok.

Kafayı yicem ne yapmalıyım.Servisemi götüreyim yoksa başka çözümü varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Arkadaşlar eşimin iPhone5'ine winat9 yükledim.Sürekli bildirim geliyor ard arda..En az 35-40 tane.Telefon belli aralarda hiç susmuyor.Mecbur kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Neyse;

Bildirimlere geldim ve Winat9 ile ilgili bütün bildirimleri kapattım yine gelmeye devam ediyor.
    Programı kaldırıp tekrar yükledim yine aynısı.
    Ayrıca programı komple sildim ama bu sefer bildirim sesi geliyor ama görüntü yok.

Kafayı yicem ne yapmalıyım.Servisemi götüreyim yoksa başka çözümü varmı.

Bu sabah (öğlen de neyse) bu bildirim çılgınlığıyla uyandım. Bu sadece iPhone 5'te de değil, iPod umda da durum bu. 4S' de de böyle.

En az 30 bildirim sesi ve titreşim, programda reklam da yok. Anlamadım ki neden olduğunu, program sahipleri illaki silelim diye mi yapıyor bunu? Yoksa neden olsun bu saçmalık.

Çözüm olarak da bildirim ayarlarından WinAt9' ı sesleri ve titreşimleri falan kapattım, görüntüsünü de kapattım sadece 1 öğe göster de yaptım. Şuan sıkıntım yok, gerçi bildirim de gelmedi dışarıdayken ama neyse.

DipNot: Şuan izlediğim reklamlardan sonra 9'a bastığımda onay ekranı gelmiyor, dondu kaldı böyle.

• Bu konuya değindiğiniz iyi oldu.Ben de sürekli gelen bildirimlerin ve güncellemelerin ekranda çıkmasından çok rahatsızın.Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben az once dayanamayip sildin programi

• Zaten delirttiler 6 reklam yerine 2 reklam yapıp birde iyice sövdürecekler ki zaten sövdürüyorlar. Yazıktır be illa sildirtecekler.
  • Ya arkadaşlar programı sildim halen bildirim sesi geliyor görüntü yok kafayı yedim resmen.Benim galaxy s3'te öyle bir sorun yok.sadece bağlantı hatası veriyor.
  • iPhone 4 'ümde aynı problem vardı,size tavsiyem bildirimlerden kapatın.Zaten reklamları maksimum akşam 9'a kadar izleme imkanınız var.Kafanızda programladıktan sonra 9'a kadar açar bakarsınız reklamlara toplu olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Ben az once dayanamayip sildin programi

+1 o anki sinirle uçurdum programı 15 kuruşları batsın

• Aynı sorun benim ipodumda da yaklaşık 2 haftadır var. Bildirimleri tamamen kapatmış olmama rağmen durmaksızın bildirim geliyor, bir süre sonra susuyor. Ama 3-4 dakika sürüyor nerdeyse
  • aynı sorun bende de mevcut (ip5). İş yerimde iki arkadaşımda da yüklü biri ip4 biri ip3gs ama onlarda böyle bir problem yok. Bende ip5 e özgü bir sorun sanıyordum şimdi şaşırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.