Şimdi Ara

iPhone'yi Hiç Düşürdünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tamamiyle kendimde olan bir hastalıktan dolayı sormak istedim,ben telefonu bir kere düşürürsem kullanmak gelmiyor içimden ve diğer merakım eski nokia'lar gibi düştüğünde içinde ki parçalarda deforme olur mu? Olmazsa atıcağımdan değil gün olur insanlık hali düşürürüm falan ona göre bi spigen alalım :D Herkese iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün düşüyor hemen hemen 2 defa ekran çatladı yaptırdım geçenlerde yine düştü hafif ama ekran çatladı pek kullanımda sıkıntı yaratmıyor su dolu maşrapaya düştü bıraktım öldü diye sonra kurutunca baktım çalışıyor saglam telefon iphone

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Her gün düşüyor hemen hemen 2 defa ekran çatladı yaptırdım geçenlerde yine düştü hafif ama ekran çatladı pek kullanımda sıkıntı yaratmıyor su dolu maşrapaya düştü bıraktım öldü diye sonra kurutunca baktım çalışıyor saglam telefon iphone

Arkadaşın telefonun üstünden araba geçti ekran dışında sorunsuzdu yani sözüm şu ben zaten telefonu dikkatli kullanırım olurda 50 cm'den düştüğünde içinde sıkıntı olucak olursa bi spigen alayım (Normalde sormadan alırım da cihaz 5C malum )

• quote:

Orijinalden alıntı: killman

quote:

Her gün düşüyor hemen hemen 2 defa ekran çatladı yaptırdım geçenlerde yine düştü hafif ama ekran çatladı pek kullanımda sıkıntı yaratmıyor su dolu maşrapaya düştü bıraktım öldü diye sonra kurutunca baktım çalışıyor saglam telefon iphone

Arkadaşın telefonun üstünden araba geçti ekran dışında sorunsuzdu yani sözüm şu ben zaten telefonu dikkatli kullanırım olurda 50 cm'den düştüğünde içinde sıkıntı olucak olursa bi spigen alayım (Normalde sormadan alırım da cihaz 5C malum )

Korkunun ecele faydası yok ama al sen için rahat etsin

• quote:

quote:

quote:

Korkunun ecele faydası yok ama al sen için rahat etsin

Yani bozulsa üzülmem ama deformasyon kahrediyor beni

• iPhone'yi derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

iPhone'yi derken?

Farkına bende vardım ama maalesef konu başlığı değişmiyor anlayan anlıyor ayfonda desen anlıyor iphone desende ufak detaylara takılmamalı gerek bu konuda :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de telefonumu (İphone 5) defalarca düşürdüm ama herhangi bir sorun olmadı...

Tabi kılıfı sıkı tutmak gerekiyor. Gerçi bende öyle kapkalın ve kullanışsız kılıflar yerine, ön tarafta sadece bir jelatin ve arkayı ve kenarları tamamen saran şeffaf kılıf var... Ama düşmeden kaynaklı hiç bir problem yaşamadım bu zamana kadar...
  • İphone 4 kullanıyorum bnce ekran üstü düşmediği sürece telefon taş. 3310 kadar var maşallah Kasa konusunda çok sağlam
  • quote:

quote:

iPhone'yi derken?

Farkına bende vardım ama maalesef konu başlığı değişmiyor anlayan anlıyor ayfonda desen anlıyor iphone desende ufak detaylara takılmamalı gerek bu konuda :)

Ufak detay demisin de.bir telefona gereğinden fazla deger vermekte aynı sey degil mı?tamam düşür duvarlara vur demiyoruz ama düşünce kullanmak istemiyorum nedir Allah askına.ikon muamelesi yapmayın su tellere.o sadece bir telefon arama yaparsın İnternete girersin uygulamaları kullanirsin hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaFurkann

İphone 4 kullanıyorum bnce ekran üstü düşmediği sürece telefon taş. 3310 kadar var maşallah Kasa konusunda çok sağlam

Katılıyorum telefon taş gibi o kadar düştü hiçbirşey yok tertemiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

quote:

quote:

iPhone'yi derken?

Ufak detay demisin de.bir telefona gereğinden fazla deger vermekte aynı sey degil mı?tamam düşür duvarlara vur demiyoruz ama düşünce kullanmak istemiyorum nedir Allah askına.ikon muamelesi yapmayın su tellere.o sadece bir telefon arama yaparsın İnternete girersin uygulamaları kullanirsin hepsi bu.

Öğrenciyim ve 1500 lira para sayıyorum bu cihaz suya düşer bozulur bir kez üzülür çöpe atarım olur biter ama o yandaki çatlaklar beni daha çok rahatsız ediyor ve her baktığımda üzülürüm.Şöyle örnek verelim Mercedes alıp da kaza yapmayı kimse istemez olurda kaza yaparsa kaportayı dağınık şekilde de kimse kullanmak istemez soğur.Bende insanlık hali olur düşer nasıl korurum diye sordum yoksa aman cihazım diyen bir tip değilim ama önlem almakta fayda var geçmişe dönecek olursa 2009 yılında iphone 2G almıştım aldığım gün kardeşim tekme attı düştü ve açılmadı cihaz kardeşim oyuncak olarak kullandı ondan önemli değil dedim ama kozmetik deformasyon ve iç anakart benim için önemli bu devirde bir asgari maaştan fazla bir telefon ve babamdan aldığım parayla cihaz almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killman -- 19 Mart 2014; 1:34:13 >

• Bir iki kez düşmüştür önemli sayılmaz onlar da kabı var zaten, iyi bakmaya çalışıyorum. Ekranı çatlarsa sıkıntı büyük.

• benim eski iPhone 4 nerelere dusmedi ki ? en son satmadan once kosu bandinda 9 km hizla kosarken termos koyulan yerde duruyordu alet,kosu bandi biraz titreyince dustu iphone 4,kosu bandi 1.5 metre filan uzaga firlatti bunu..kesin kirildi ekran dedim ama ne bir darbe izi vardi ne birsey..sadece ufak bir cizik olustu ekranda o kadar.

1 yildir da iPhone 5 kullaniyorum ama hic dusurmedim daha.Spigen'in linear metal urununu kullaniyorum.5,5S filan bilemem de o iPhone 4 kasasinin saglamligi bir ayriydi arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 19 Mart 2014; 1:53:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bir 3gs vardi gördügüm en sağlam telefondu telefonun düşmedigi yer kalmadi hiç sorun yoktu şimdiki telefonda düşmüyor degil
  • Kılıf ve koruyucu olmadan düşürdüm ufak tefek çizik dışında hasar yok.Wrapsol ile kullanırken düştüğünde bir şey olmamıştı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone'yi derken?

Öğrenciyim ve 1500 lira para sayıyorum bu cihaz suya düşer bozulur bir kez üzülür çöpe atarım olur biter ama o yandaki çatlaklar beni daha çok rahatsız ediyor ve her baktığımda üzülürüm.Şöyle örnek verelim Mercedes alıp da kaza yapmayı kimse istemez olurda kaza yaparsa kaportayı dağınık şekilde de kimse kullanmak istemez soğur.Bende insanlık hali olur düşer nasıl korurum diye sordum yoksa aman cihazım diyen bir tip değilim ama önlem almakta fayda var geçmişe dönecek olursa 2009 yılında iphone 2G almıştım aldığım gün kardeşim tekme attı düştü ve açılmadı cihaz kardeşim oyuncak olarak kullandı ondan önemli değil dedim ama kozmetik deformasyon ve iç anakart benim için önemli bu devirde bir asgari maaştan fazla bir telefon ve babamdan aldığım parayla cihaz almıyorum.

Hava güzel, kuşlar ötüyor, denizde yosun kokusu var. Boşver bunları, çık gez hava al. Düştüğü zaman düşünürsün, olmadı 10 liraya kılıf al ve tak.

• bir seferinde çok iyi düşürdüm. telefonun sağlamlığı değil, kabı korudu kırılmasını :)
  • Rahat bir 7 kere düşürmüşümdür ama hala taş gibi cihaz :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone'yi derken?

"arkadaşlar tamamiyle kendimde olan bir hastalıktan dolayı sormak istedim,ben telefonu bir kere düşürürsem kullanmak gelmiyor içimden" ile "teli düşürüp paramparça edince kullanmak kimsenin içinden gelmez "aynı şey değil.2 yorumun farklı..yazım ilk yorumuna karşı idi.Boşver takılma minik detaylara,telefona ciddi bir hasar gelmediği sürece rahat tut içini.(bana sorsan gelsede üzülmeye deymez)Ben 64lük 5s i aldım(2600 lira vermiştim sanırım) kutudan çıkarttım arkadaş istedi adam direkt yere düşürdü:D dk1 gol1 oldu.Adam resmen depresyona girdi o saniye.Tele birşey olmadı ama olsaydı da yapacak bir şey yok.Benim sinir olduğum insanlar tele gollum gibi "kıymetlimissss" muamelesi yapan tipler.Adam kazancının çok üzerinde paralar vererek alıyor(sebepte ... kadar aletten presjtij geleceğini sanıyor)Sana öyle birşey demiyorum yanlış anlama sakın en üstte yazdığım hariç dediklerimi de üzerine alınma.Bir tane kılıf al kendine sağlam ama kalın olmayan (çünkü o bahsettiğin parayı iphone a vermenin nedenlerinden biride tasarımdır heralde)çantanda taşı bitti gitti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.