Şimdi Ara

iPhone'yi Hiç Düşürdünüz mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok düşürdüm mesala bugun şarjdayken ayagıma takıldı ve gümbüürt diye ekran üstü yere çakıldı, bakdım kırık çıkık yok hehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killman

Merhaba arkadaşlar tamamiyle kendimde olan bir hastalıktan dolayı sormak istedim,ben telefonu bir kere düşürürsem kullanmak gelmiyor içimden ve diğer merakım eski nokia'lar gibi düştüğünde içinde ki parçalarda deforme olur mu? Olmazsa atıcağımdan değil gün olur insanlık hali düşürürüm falan ona göre bi spigen alalım :D Herkese iyi geceler

Ben iphonu yere atarın çöpe atarın hala sağlam ip4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar sağlam telefon görmedim ihpone 4 den bahsediyorum,gerçekten çok sağlam.

Telefonu alalı 9-10 ay oldu 15-20 defa dan fazla düşmüştür hemde öyle yavaş düşüş değil hızlı bir şekilde. En sertleri

Motorlaydım elimden kaydı çatt diye düştü fazla hızlı gitmiyordum ama yine de sert düştü.

Eve geldim yatağa atayım derken yatağın arkasına düştü mermere.

Merdivenlerden inerken arkadaş çarptı merdivenlerden düşe düşe indi telefon

Bi iki ezilme oluyor tabi ama pek takmıyorum kılıf yok jelatin sadece arkada var,sapasağlam bakalım nereye kadar
  • Tapmayın la şu telefona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk777 kullanıcısına yanıt
    sen güzel bi noktaya değinmişsin lakin bazı insanlar aşırı titizdir yapacak bişey yok. bende aracımın plastik aksamına dahi çizilmesin diye sert bir malzeme koymam. keza telefonumda da aynıdır diğer başka araç gereçlerimde de. iyi bir huy değil ama kahretsinki bir defa girmiş. dünya malı dünyada kalırı sadece sözde diyebiliyorum özde içimden gelmiyor.
  • abartısız olarak 2 3 günde bir yada günde birkaç kez düşürüyorum iphone 4s. kılıfsız kullanıyorum ekran jelatini var hiçbişe olmadı şimdiye kadar ama şu şarj sorunu yüzünden bu günden itibaren kutusuna koydum kullanmıyorum baya bi tiksindim 6230i kullanıyom bune la hiç mi şarj dayanmaz baya bi sinir oldum artık özlersem tekrar kullanmaya başlarım belki şu şarj meselesi ve bataryanın gömülü olması pil ömrünün az olması güzelim telefondan tiksinmeye yetiyor gerçekten ekran kısık hareketi azalt açık falan filan yinede günü zor kurtarıyor telefona okadar özen göstermeyin sakınan göze çöp batarmış 4s sağlam telefondur bana bayağı bir ispat etti pc de oturup kablosuna basarak 20 dakika aralıklarla defalarca bile düşürdüm biraz hor kullanıyorum galiba :D 4 s in yeri artık cebim değil giyim dolabımda saklı malesef
  • Arka kapaktaki jelatin hariç kılıf filan hiçbişey kullanmıyorum. Bi defa masadan çat diye betona düştü, çizik bile yok köşelerde. Neresinin üstüne düştü anlamadım. 4s sağlam cihaz.

• Kuzenim tuvalet deliğine düşürmüştü
  • Arkadaş i4ü bilerek yere fırlatmıştı Allah'tan arkası geldi. Hiçbir şey olmadı :D

• 2,5 metreden düşürdüm desem güler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Eve geldim yatağa atayım derken yatağın arkasına düştü mermere.

Merdivenlerden inerken arkadaş çarptı merdivenlerden düşe düşe indi telefon

Şu İki Yorumuna Bittim Yemin Ediyorum Gülmekten Kriz Geldi Hele Yatağa Atayım Derken Yatağın Arkasına Düşmesine Koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 20 Mart 2014; 0:40:56 >

• Bende ayni sekildeyim. Bozulda hic calismasa neyse. Ama cizik ezik deli eder. Gecen gun ekran jelatinim cizilmis kiyamet koptu benim icin sanki. Ekran jelatinini degistirene kadar telefonu elime alasim gelmiyordu

• Suya düşmezse sıkıntı yok

• Kilifsiz kullanirim, cok dusurdum her sekilde :) yanda biraz parca koptu sadece

• ben 3gs yi yerden yere vururdum banamısın demezdi :)) Şimdi ip5 var bunudadüşürdüm hatta korkudan 5 dk yerden alamadım :D Sağ üst köşe ezilmişti o kadar

• Düşürdüm lakin çalışma da problem olmadı evvela ben deli eden esilmeler oldu muhtemelen bu cihazı düşüren bir kişinin başını ağrıtabilecek tek sorun da bu olacak çünkü hassas bir kasa var haliyle cihazda.

• 1 kere düşürdüm sinirliydim arama yapacakken telefon elimden kaldırıma düştü ince 5 tl lik 0.3 mm kılıftan takılıydı sadece kılıf parçalandı telefona hiçbişey olmadı şuan aynı kılıfın yenisinden aldım kullanıyorum spigen fln sağlamdı ama telefonu kaba gösteriyor kalınlaştırıyor sevmiyorum.
  • Düşürmedigin bir hafta var mı diye sor bide..
    3 defa düşme sonucu sadece ekran jelatinini degiştirmek zorunda kaldım, 2 gün önce yine düştü ekran jelatini kesildi ama hala maşallahı var 4S'imin..

• Abi telefonu almadan 1 gün önce apple blue case aldım o derece takıntılıyım. Düşünce eziliyor mahvoluyor resmen telefon. Ekrana bakmak yerine gözüm ezik-çizik yerine kayıyor. Evlat acısı gibi 1 kere düştü oda halıya yaklasık 50 cm'den kılıfta vardı sıkıntı olmadı ama içinde birşeyler oynamıstır falan diye kahrettim kendimi 1 saat
  • biçok kez düşürdüm ama silikon kılıf kullandığım için hiç hasar görmemişti. Ne zaman silikon kılıf eskidi attım o zaman hasar almaya başladı. Allah'tan sadece bikaç eziği var onun dışında birşeyi yok çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.