Şimdi Ara

BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Apple bana hasret değil, beni kaybetmeleri umurlarında olmaz ama yinede nedenlerimden birkaç tanesine değinmek istiyorum.

Not: iOS 8.4 kullanıyorum. Saydıklarımdan bazıları 9.XX ile düzeltilmiş olabilir. Yanlislarim varsa duzeltin lutfen.

-Rehberden coklu ya da toplu isim silemiyorum. Evet programla silersin ama neden ek program?
    -Pc den attıgım medya dosyalarını silemiyorum.
    -Binlerce lira veriyorum ama 16:9 ya da düşük MP değerlerinde resim çekemiyorum.
    -Telefona müzik vs atmak işkence.
    -Fiziksel tuşlar bozulcak diye kullanmaktan çekiniyorum.
    -Androidde tum uygulamalari sonlandirmak 2 hamle ile yapilirken iphone da 10-15 hamleyi bulabiliyor. Hele assistive touch kullaniyorsaniz ayvayi yediniz zaten.
    -Giderek hantallaşan iOS. Şuan beğenmediğimiz android çok daha hızlı ve stabil. Uygulamalar hariç.
    -Saçma sapan pil ömrü. Sony'nin ürünlerinde 3-4 kat güçlü işlemci var ama pili de 3-4 kat fazla gidiyor.
    -
    -
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Ekim 2015; 10:14:34 >

• Ben de bir daha android kullanmayacağım inşallah uzun kullanımda Android insanı daha yoruyor, telefon git gide şişiyor şişiyor. Takılmalar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 25 Ekim 2015; 20:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende android kullaniyordum onceden. Bende size dusuncelerimi söyliyeyim bakalim android o kadar iyi mi yada ios bu kadar berbat mı...
    Note 2 kullaniyordum
    Android e 10 tane uygulama kursan kasmaya baslar
    Rehbere girişi en az 2 sn gecikmeli diger uygulamari acarken veya arayuz filan hep kasiyor
    Markette ki uygulamalar cihaza gore degil surume gore yapiliyor ki buda her cihazda stabil calismiyor
    Note 2 de 3100 mAh olmasi lazim gunde iki defa sarj ediyordum suan iphone 6 kullaniyorum sabah 7 gibi aliyorum aksam 11 e kadar dayaniyor
    Samsung 2 gb ram e sahip bir cihaza lollipop vermedi
    İOS
    Bi kere kasma SİFİR yok yani beta surumu bilemem ama
    İstedigin kadar uygulama kur boyutu gb mb olsun farketmez sıkıntı yaratmiyor
    Markette ki uygulamalar cihazla o kadar uyumlu ve sorunsuz calisiyor ki bug hata gormek imkansiz
    Bende android den gectigim icin evet eski telefonumu yedekledim masa ustunden itunes den attim zaten yaptigin ayar tas catlasana 3 4 dk gerisi cihaz hallediyor eger boyle olmasa yok virus bulasti yok cihazım yavasladi deriz bence de olmasi gereken bu

Bunlar benim dusuncem katilan olur olmayan olur sizde düşüncelerinizi soyleyin

• Rehberin tümünü ayni anda neden silmemize izin vermiyor ios

• Adam rehberden isim silemiyor sen kullanma zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil0738

Bende android kullaniyordum onceden. Bende size dusuncelerimi söyliyeyim bakalim android o kadar iyi mi yada ios bu kadar berbat mı...
    Note 2 kullaniyordum
    Android e 10 tane uygulama kursan kasmaya baslar
    Rehbere girişi en az 2 sn gecikmeli diger uygulamari acarken veya arayuz filan hep kasiyor
    Markette ki uygulamalar cihaza gore degil surume gore yapiliyor ki buda her cihazda stabil calismiyor
    Note 2 de 3100 mAh olmasi lazim gunde iki defa sarj ediyordum suan iphone 6 kullaniyorum sabah 7 gibi aliyorum aksam 11 e kadar dayaniyor
    Samsung 2 gb ram e sahip bir cihaza lollipop vermedi
    İOS
    Bi kere kasma SİFİR yok yani beta surumu bilemem ama
    İstedigin kadar uygulama kur boyutu gb mb olsun farketmez sıkıntı yaratmiyor
    Markette ki uygulamalar cihazla o kadar uyumlu ve sorunsuz calisiyor ki bug hata gormek imkansiz
    Bende android den gectigim icin evet eski telefonumu yedekledim masa ustunden itunes den attim zaten yaptigin ayar tas catlasana 3 4 dk gerisi cihaz hallediyor eger boyle olmasa yok virus bulasti yok cihazım yavasladi deriz bence de olmasi gereken bu

Bunlar benim dusuncem katilan olur olmayan olur sizde düşüncelerinizi soyleyin

Android e uygulama kurdukca kasiyor haklisiniz ama 5 ile bu sorunu buyuk olcude cozduler. 6 da durum daha iyidir diye dusunuyorum.

Rehbere giristeki sorunlar da ayni sekilde 5 ile buyuk olcude giderildi.

Arayuze gelince iOS 6 zamaninda öve öve bitiremezdim ama farketmissinizdirki 7 ile fps dususu basladi ve hala devam ediyor. Suan bana kalirsa animasyonlardaki kasma android ile ayni

Pil konusunda Samsung vasat oldugu icin yorum yapamayacagim.

Uygulamalarda iOS daha akici bunu ilk mesajda belirtmistim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 16:9 fotoğraf çekebiliyorsun yanlışın var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

16:9 fotoğraf çekebiliyorsun yanlışın var

Nerden yapiyoruz ayari hocam?

• Kişi ismine dokun - düzenle - en aşağıda kişi sil

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Kişi ismine dokun - düzenle - en aşağıda kişi sil

Gordum tesekkurler. Sili, duzenlenin icine koymalari gercekten ilginc.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam sen daha rehberden isim silemiyorsun sonra da İOS'a küsüyorsun Bence de bi daha İOS kullanma

Kişiler-Silmek İstediğin kişiye gir-Sağ üstten "düzenle"-Sayfanın en altına in-"Kişiyi Sil"e bas.

Şaka bir yana tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Ekim 2015; 22:47:06 >
    Evet saklamışlar resmen ve çoklu kişi silememek sıkıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: TNT 2 MODEL 64

Hocam sen daha rehberden isim silemiyorsun sonra da İOS'a küsüyorsun Bence de bi daha İOS kullanma

Kişiler-Silmek İstediğin kişiye gir-Sağ üstten "düzenle"-Sayfanın en altına in-"Kişiyi Sil"e bas.

Şaka bir yana tercih meselesi

Eyvallah hocam. Coklu veya toplu silmek istersek nasil yapabiliriz?

• İos abartılmış bir balondur.

Adam 4 senelik note 2 kullanıyor hala laf atıyor note 2 ile 4s'i kıyasla gör ios mu android mi ?
    2 senedir s4 kullanıyorum çok memnunum havuza düşürdüm wifisi 4 cizgi olmadan internete bağlanmıyor onuda serviste yaptırırım ama zaten s6 edge'ye geçmeyi düşünüyorum ha telefon 1.5 sene daha rahat götürürdü beni kamerası hızı vs herşeyi süper.
  • İphone 5 i alalı 22 ay oldu fiziksel tuşlar bozulsun da garantiden telefonu sıfırlayım diye fazla fazla basıyorum ve kullanıyorum ilk günkü gibi halen

Elbette hocam o da var. AppStore'a gir. Smart Merge adlı uygulamayı indir. Uygulamayı aç. Tüm Kişiler'e gir. Sağ üstteki edit (kalem işaretini) tıkla. Kişileri seç- Sağ aşağıdan çöpe bas. At sahibine göre kişner hocam. Hangisine kolay biniyorsan (İos mu Android mi) onu seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Ekim 2015; 22:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

İphone 5 i alalı 22 ay oldu fiziksel tuşlar bozulsun da garantiden telefonu sıfırlayım diye fazla fazla basıyorum ve kullanıyorum ilk günkü gibi halen

25. ay bozulursa?

• quote:

Orijinalden alıntı: TNT 2 MODEL 64

Elbette hocam o da var. AppStore'a gir. Smart Merge adlı uygulamayı indir. Uygulamayı aç. Tüm Kişiler'e gir. Sağ üstteki edit (kalem işaretini) tıkla. Kişileri seç- Sağ aşağıdan çöpe bas. At sahibine göre kişner hocam. Hangisine kolay biniyorsan (İos mu Android mi) onu seç.

Programi kurdum hocam gayet kullanisli tesekkurler. Yeni bir iPhone bu saatten sonra almam sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 25 Ekim 2015; 20:59:52 >
    Bu ihtimal her zaman geçerli 22 ay bozulmamış sonuçta çabuk bozuluyor demişsiniz sony nin su alma arızalarından şarj kapağı deforme olmalarlndan habersizsiniz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bu ihtimal her zaman geçerli 22 ay bozulmamış sonuçta çabuk bozuluyor demişsiniz sony nin su alma arızalarından şarj kapağı deforme olmalarlndan habersizsiniz galiba

Haberim var elbette hos degil tabi. Neyseki sarj kapagini kaldirdilar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.