Şimdi Ara

iPhone XS Max aldım, 11’i beklemeli miydim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. 3 yıldır 6s kullanan biri olarak kafamda yeni bir iPhone almak vardı ve birkaç gün önce Apple Store’dan XS Max 256 gb aldım. Ancak Apple haberlerini çok takip etmediğim için iPhone 11’in Eylül’de çıkacağı haberini telefonu aldıktan sonra öğrendim :)

Sizce 14 gün içinde iade hakkımdan yararlanarak telefonu geri verip 11’i mi beklemeliyim? (ki bekleyeceğim süre max 2 ay falan ise mantıklı gibi)

Yoksa 11’in Türkiye’ye geliş tarihi Aralık ayını bulur mu ve geri verip bu kadar beklemem saçma mı? Sonuçta her sene yeni model çıkaracaklar yapacak bir şey yok.

1 saat içinde sarjı biten 6s’imden XS max’e geçince, telefonu verip 4 ay daha 6s ile takılma fikri de koyuyor açıkçası :)

Bu konuda biraz akıl verirseniz çok sevinirim, oldukça kafam karıştı. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wavyto -- 24 Temmuz 2019; 21:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle hayır. iPhone 11; iPhone tarihinin en sönük telefonu olarak piyasaya salınacak. Tasarımın iyileştirilmesini bırakın cirkinlesecek. Birsey fark ettiniz mi bilmiyorum; sanırım vergi düzenin de etkisi var.. eskiden yeni iPhone cikmasina daha 2-3 ay varken iPhone 11 alınır mi vesaire basliklari görür okurduk. Su an öyle bir hava yok. TR den mi kaynaklı diye arastirdim yurtdışında da bu sekilde. Bu da demek oluyor ki küresel capta heyecan yok. Ayrica yabancı basında da kayda deger ve hissedilir sekilde bir yenlik görülmeyecegini; asil yeniliğin 2020 yilinde olacagini(büyük ihtimal major tasarım degisikligi) söylüyor analistler. Türkiye'den bu fiyatlara iPhone alırken acımasız vergilere karşı gelmediniz mi onu merak ettim...

Ben de yeni bir cihaz alacagim ve surada 1.5 ay kaldı eskiden yeni model alalım derdik fakat artık doğru dürüst bir yenilik yapilmadigindan iPhone 11'i eledim kafadan.

iPhone 11'e yeni ve sıradısı bir renk ekleyecekler insanların alması icin ve yine sadece renge oynayacaklar. Renk; cihazın aurasını tamamen degistiren birsey oldugu icin sürekli onun üzerinden oynarlar. Bu tarihte hep böyle oldu.

6S (rose gold) 7(Jet Black) 8(Gold) iPhone X(tasarım az da olsa degisiklik gösterdi) XS; ebat büyüdü ve herkesin gözünü alamadigi gold rengi cikmis oldu.

iPhone 11 eger gelen sızıntılara karşı doğruluğunu gösterirse -ki sizintilar hiç şaşmaz güvenilir kaynaklardan geldigi sürece..

bugün internete iPhone 11 clone yazarsanız cihazın neye benzeyecegini tüm açilarindan görebilirsiniz. X XS in neredeyse aynısı olacak. Sadece kamera modülünde biraz degisiklik bekliyor insanlar.

120HZ ekran 2020 ve sonrasına saklaniliyor su an cihazlara verilmez. Sonuc itibariyle; iPhone tarihinin en sönük telefonu iPhone 11 olacaktır
  • Aralık’tan önce gelmez beklerim derseniz ve yeni fiyatı göze alabiliyorsanız tabiyki bekleyin

• Kesinlikle hayır. iPhone 11; iPhone tarihinin en sönük telefonu olarak piyasaya salınacak. Tasarımın iyileştirilmesini bırakın cirkinlesecek. Birsey fark ettiniz mi bilmiyorum; sanırım vergi düzenin de etkisi var.. eskiden yeni iPhone cikmasina daha 2-3 ay varken iPhone 11 alınır mi vesaire basliklari görür okurduk. Su an öyle bir hava yok. TR den mi kaynaklı diye arastirdim yurtdışında da bu sekilde. Bu da demek oluyor ki küresel capta heyecan yok. Ayrica yabancı basında da kayda deger ve hissedilir sekilde bir yenlik görülmeyecegini; asil yeniliğin 2020 yilinde olacagini(büyük ihtimal major tasarım degisikligi) söylüyor analistler. Türkiye'den bu fiyatlara iPhone alırken acımasız vergilere karşı gelmediniz mi onu merak ettim...

Ben de yeni bir cihaz alacagim ve surada 1.5 ay kaldı eskiden yeni model alalım derdik fakat artık doğru dürüst bir yenilik yapilmadigindan iPhone 11'i eledim kafadan.

iPhone 11'e yeni ve sıradısı bir renk ekleyecekler insanların alması icin ve yine sadece renge oynayacaklar. Renk; cihazın aurasını tamamen degistiren birsey oldugu icin sürekli onun üzerinden oynarlar. Bu tarihte hep böyle oldu.

6S (rose gold) 7(Jet Black) 8(Gold) iPhone X(tasarım az da olsa degisiklik gösterdi) XS; ebat büyüdü ve herkesin gözünü alamadigi gold rengi cikmis oldu.

iPhone 11 eger gelen sızıntılara karşı doğruluğunu gösterirse -ki sizintilar hiç şaşmaz güvenilir kaynaklardan geldigi sürece..

bugün internete iPhone 11 clone yazarsanız cihazın neye benzeyecegini tüm açilarindan görebilirsiniz. X XS in neredeyse aynısı olacak. Sadece kamera modülünde biraz degisiklik bekliyor insanlar.

120HZ ekran 2020 ve sonrasına saklaniliyor su an cihazlara verilmez. Sonuc itibariyle; iPhone tarihinin en sönük telefonu iPhone 11 olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 24 Temmuz 2019; 21:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Kesinlikle hayır. iPhone 11; iPhone tarihinin en sönük telefonu olarak piyasaya salınacak. Tasarımın iyileştirilmesini bırakın cirkinlesecek. Birsey fark ettiniz mi bilmiyorum; sanırım vergi düzenin de etkisi var.. eskiden yeni iPhone cikmasina daha 2-3 ay varken iPhone 11 alınır mi vesaire basliklari görür okurduk. Su an öyle bir hava yok. TR den mi kaynaklı diye arastirdim yurtdışında da bu sekilde. Bu da demek oluyor ki küresel capta heyecan yok. Ayrica yabancı basında da kayda deger ve hissedilir sekilde bir yenlik görülmeyecegini; asil yeniliğin 2020 yilinde olacagini(büyük ihtimal major tasarım degisikligi) söylüyor analistler. Türkiye'den bu fiyatlara iPhone alırken acımasız vergilere karşı gelmediniz mi onu merak ettim...

Evet sızan tasarımı gerçekten çok kötü, kamera tasarımı felaket görünüyor. Ancak çıktıktan sonra Apple ne yapıp edip, allayıp pullayıp bir şekilde herkese almak istetecek gibi de geliyor bir yandan. :)

Sizce Türkiye çıkış tarihi ne olur hiç tahmininiz var mı? Ve çıkınca, XS Max fiyatı düşüp, 11’ler ise şu anki XS Max fiyat bandına oturur gibi duruyor. Daha pahalı olmaz gibi. Katılır mısınız?

Türkiye ve vergiler konusunda da, aslında Almanya’dan 1 ay sonra alma gibi bir durumum vardı ancak IMEI kayıt 1500 TL’ye çıkınca (ki buna rağmen yurt dışı hala daha ucuza gelse de) en azından sorunsuz bir Türkiye garantisi ve 14 gün Apple garantisi vb. sağlama almak için Türkiye’den almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wavyto -- 24 Temmuz 2019; 22:54:39 >

• Ya xs max ya da 2020yi bekleyip almak

• Wavyto W kullanıcısına yanıt
    kasim gibi Türkiye'de satisa cikmasi lazım hatta ekim sonu da olabilir. Genelde yüksek beklenti içerisinde olunan cihazlar icin bekletirler. Satis patlaması veya vaoov damn god diyebilecek bir durum olmadıgı ve olmayacağı icin aksamaz.

Türkiye'deyiz yarın dolar 7 olur 1 hafta sonra 5 e düşer burası çok değişken bir pazar. Su an ki vergilerle baslangic fiyatının 12-13 bini gecmesini bekliyorum. MAX olanın da 1TB eklemezler 512 GB olarak cikartirlarsa 16-17 bin lirayı bulur bence. XS su an 9899 lira. XI 11 - 12 bin lira ile TR de satisa çıkar. MAX lerin daha da fazla baslangic fiyatı olur. Kısacası Türkiye'den alınmaz. Türkiye'den XS MAX'i alanlar var o fiyatlara bu insanlar ne yapıyor merak icindeyim. Ben de bir aralar sıfır TR X düsünüyordum 8300 liraya fakat verilmez.

Apple, Appleligini yine gösterecek ve müthiş pazarlama yöntemiyle aldıracaktır bir sekilde fakat kimse yüksek beklenti içerisinde olmasın tarihin en sönük cihazı cıkacak.

esas olayı 2020 den sonra baslatacaklar. Eski Apple yeni Apple diyebileceğimiz türde teknolojilerle gelecekler.

• Tabiki iade etmen lazım, yok yeni tasarımı kötü olacak yok şu yok bu sonuçta yeni ve daha gelişmiş bir iphone olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Xs Max İos 15.4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk net cevap veriyorum hocam:Beklememeliydiniz.

iPhone XS Max alarak iyi yapmışsınız.

Zaten 11 de sadece kamera yeniliği var ama aşırı çirkin ve 5g de zaten yok alacağınıza pek değmezdi.Sadece elimde son model iPhone var diyebilecektiniz.

• Kesinlikle beklemeliydiniz. İnsanlar yanlış bir bakış açısıyla bakıyorlar olaya. İsterlerse hiçbir değişiklik olmasın. Hiç fark etmez. Daha güncel, daha uzun süre güncelleme alacak bir telefon için sadece 3-4 ay daha sabredip bekleyebilecekken güncelliğini az da olsa kaybedecek bir ürün almanız mantıklı değil. Ben olsam kesinlikle iade eder birkaç ay daha sabrederdim.

• Beklemek zararina olabilirdi fiyatlar her ay değişkenlik gösterebilir şuan ki xs max fiyatlari görünce yeni cikicak telefon 12-13 bin tl başliyacak yazik günahtir:)

• İlla en yeni telefonu alma zorunluluğunuz yok.telefondan memnunsanız boşverin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.