< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wavyto -- 24 Temmuz 2019; 21:22:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wavyto -- 24 Temmuz 2019; 21:22:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle hayır. iPhone 11; iPhone tarihinin en sönük telefonu olarak piyasaya salınacak. Tasarımın iyileştirilmesini bırakın cirkinlesecek. Birsey fark ettiniz mi bilmiyorum; sanırım vergi düzenin de etkisi var.. eskiden yeni iPhone cikmasina daha 2-3 ay varken iPhone 11 alınır mi vesaire basliklari görür okurduk. Su an öyle bir hava yok. TR den mi kaynaklı diye arastirdim yurtdışında da bu sekilde. Bu da demek oluyor ki küresel capta heyecan yok. Ayrica yabancı basında da kayda deger ve hissedilir sekilde bir yenlik görülmeyecegini; asil yeniliğin 2020 yilinde olacagini(büyük ihtimal major tasarım degisikligi) söylüyor analistler. Türkiye'den bu fiyatlara iPhone alırken acımasız vergilere karşı gelmediniz mi onu merak ettim...
Ben de yeni bir cihaz alacagim ve surada 1.5 ay kaldı eskiden yeni model alalım derdik fakat artık doğru dürüst bir yenilik yapilmadigindan iPhone 11'i eledim kafadan. iPhone 11'e yeni ve sıradısı bir renk ekleyecekler insanların alması icin ve yine sadece renge oynayacaklar. Renk; cihazın aurasını tamamen degistiren birsey oldugu icin sürekli onun üzerinden oynarlar. Bu tarihte hep böyle oldu. 6S (rose gold) 7(Jet Black) 8(Gold) iPhone X(tasarım az da olsa degisiklik gösterdi) XS; ebat büyüdü ve herkesin gözünü alamadigi gold rengi cikmis oldu. iPhone 11 eger gelen sızıntılara karşı doğruluğunu gösterirse -ki sizintilar hiç şaşmaz güvenilir kaynaklardan geldigi sürece.. bugün internete iPhone 11 clone yazarsanız cihazın neye benzeyecegini tüm açilarindan görebilirsiniz. X XS in neredeyse aynısı olacak. Sadece kamera modülünde biraz degisiklik bekliyor insanlar. 120HZ ekran 2020 ve sonrasına saklaniliyor su an cihazlara verilmez. Sonuc itibariyle; iPhone tarihinin en sönük telefonu iPhone 11 olacaktır |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 24 Temmuz 2019; 21:43:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wavyto -- 24 Temmuz 2019; 22:54:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|