Şimdi Ara

avea'dan iphone 4s almayı düşünüyorum.. iphone 5 in gelmesini beklemeli miyim? 4s fiyatı düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorum başlıktaki gibi arkadaşlar.. avea'dan 4s almayı planlıyorum.. kasım aralık gibi avea ile iphone 5 gelecektir sanırım Türkiye'ye.. 4s'in avea fiyatı düşermi? şuan 115 tl 24 ay kontratlı hali.. iphone 4 şuan 95tl civarı.. iphone 5 gelince 4s fiyatıda 95tl civarına düşermi?

Orijinalden alıntı: oRHaN_7

sorum başlıktaki gibi arkadaşlar.. avea'dan 4s almayı planlıyorum.. kasım aralık gibi avea ile iphone 5 gelecektir sanırım Türkiye'ye.. 4s'in avea fiyatı düşermi? şuan 115 tl 24 ay kontratlı hali.. iphone 4 şuan 95tl civarı.. iphone 5 gelince 4s fiyatıda 95tl civarına düşermi?

Ben operatörden telefon aldım satıyosun bısure sonra taksıdını odemek koyuyo adama yerınde olsam karta alırım ayda 130 tl verırsın 12 ay odersın operatörde sana giydirmemiş olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

sorum başlıktaki gibi arkadaşlar.. avea'dan 4s almayı planlıyorum.. kasım aralık gibi avea ile iphone 5 gelecektir sanırım Türkiye'ye.. 4s'in avea fiyatı düşermi? şuan 115 tl 24 ay kontratlı hali.. iphone 4 şuan 95tl civarı.. iphone 5 gelince 4s fiyatıda 95tl civarına düşermi?

Ben operatörden telefon aldım satıyosun bısure sonra taksıdını odemek koyuyo adama yerınde olsam karta alırım ayda 130 tl verırsın 12 ay odersın operatörde sana giydirmemiş olur :)
    i5 ülkemize şu anki i4s fiyatından giriş yapmayacak diye düşünüyorum ve açıkçası i4S fiyatlarında da ilk etapta öyle ahım şahım bir geri çekilme beklemiyorum. Alıp almama kararını ise kendiniz vermelisiniz. Forumdaki küçük yaştaki üyelerin lafına bakarak karar verilmez.

• quote:

quote:

Düşmesi muhtemel ama bencede operatöre 24 ay bağlanma olayı kötü...

quote:

ayda 130 tl? nerde o fiyata ip 4s?

Orijinalden alıntı: TR_001

i5 ülkemize şu anki i4s fiyatından giriş yapmayacak diye düşünüyorum ve açıkçası i4S fiyatlarında da ilk etapta öyle ahım şahım bir geri çekilme beklemiyorum. Alıp almama kararını ise kendiniz vermelisiniz. Forumdaki küçük yaştaki üyelerin lafına bakarak karar verilmez.

hocam ip5 dede ahım şahım ekstra birşey yokki çok yüksek fiyatla girsin:S

Orijinalden alıntı: theraptorx

Düşmesi muhtemel ama bencede operatöre 24 ay bağlanma olayı kötü...

bende aslında çekinmiyor değilim 24 ay bağlanmaya.. bakalım ucuzlarsa kartlada alabilirim..
    Daha Fazla Göster
  • Bencede 24 aya hiç bulaşma. Bizim arkadas 4 aldı bin pişman. Hiç bulaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: devito

Bencede 24 aya hiç bulaşma. Bizim arkadas 4 aldı bin pişman. Hiç bulaşma.
    bence iphone 5i beklemelisin 1 aya kadar gelir bende heyecanla bekleyenlerdenim iphone 5 alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

bence iphone 5i beklemelisin 1 aya kadar gelir bende heyecanla bekleyenlerdenim iphone 5 alcam.

Alıntıları Göster
    mart ayında 24*115 taahhütlü aveadan 4s aldım,2760 lira toplam tutarı ve haziranda telefonu 1700'e sattım,17 ay daha ödeyeceğim kalan taksitleri, bana kar kalan sadece 250 dk.her yöne,250 mesaj ve 4gb internet bunlarıda başka telefonda kullanıyorum,bir daha operatörden almaya tövbe

• Fiyatı düşerse de bence fazla düşmez ama yine de alınır m tabiki alınır.

Orijinalden alıntı: gaitadagizlikan

Fiyatı düşerse de bence fazla düşmez ama yine de alınır m tabiki alınır.
    Turkcell'den kontratlı iphone 4 almıştım, 4 çıktı, gitti, 4s çıktı gitti, 5 çıktı gelecek hala daha ödüyorum. Allah'tan son taksidi gelecek önümüzdeki ay.

Kontratlı kimseye tavsiye etmem, 24 ay çok uzun süre.

Orijinalden alıntı: sky__walker

Turkcell'den kontratlı iphone 4 almıştım, 4 çıktı, gitti, 4s çıktı gitti, 5 çıktı gelecek hala daha ödüyorum. Allah'tan son taksidi gelecek önümüzdeki ay.

Kontratlı kimseye tavsiye etmem, 24 ay çok uzun süre.

Alıntıları Göster
    Kontratlı yapmayın bence de, gerçekten zor duruma düşebiliyorsunuz. 5'i aldınız diyelim bunun üzerine kesin bir seri daha getirirlerse öyle kalırsınız.

Orijinalden alıntı: Zeith

Kontratlı yapmayın bence de, gerçekten zor duruma düşebiliyorsunuz. 5'i aldınız diyelim bunun üzerine kesin bir seri daha getirirlerse öyle kalırsınız.

Alıntıları Göster
    Telefon için uzun bir süre kabul etmek gerekir. Sonuçta 24 ay kendini bağlıyorsun...

Orijinalden alıntı: theraptorx

Telefon için uzun bir süre kabul etmek gerekir. Sonuçta 24 ay kendini bağlıyorsun...

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bende 24 ayın fazla uzun olduğu kararına vardım ve vazgeçtim kontrat ile almaktan.. elimde n8 16gb var.. arka kısmında biraz çizikler var.. takasta ne kadara elden çıkarırım bir bilgisi olan varmı piyasa hakkında?

evet arkadaşlar bende 24 ayın fazla uzun olduğu kararına vardım ve vazgeçtim kontrat ile almaktan.. elimde n8 16gb var.. arka kısmında biraz çizikler var.. takasta ne kadara elden çıkarırım bir bilgisi olan varmı piyasa hakkında?

Alıntıları Göster
    Tabi ki 5 i beklemelisiniz.

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tabi ki 5 i beklemelisiniz.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-4s-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946

• quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-4s-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946

paralel ithalat tercih etmiyorum dostum.. doğru düzgün bi garantisi olsun.. bunlar ithalatçı firma garantili..

quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

paralel ithalat tercih etmiyorum dostum.. doğru düzgün bi garantisi olsun.. bunlar ithalatçı firma garantili..

Alıntıları Göster
    İphone 5 16 GB (siyah - beyaz renkleri mevcut) Gold'da var, ilk parti ürünleri tükendi - 2. part 3 ekimde gelicek ve ön sipariş alıyorlar ;) fiyatı 3.299 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliste -- 2 Ekim 2012; 1:08:18 >
    Intel i5-9400F - MSI MEG Z390 ACE - MSI RTX 2070 GAMING Z - Samsung 500 GB 970 EVO Plus - Corsair 570X RGB - G.Skill Trident Z RGB LED 16 GB (2x8) DDR4 3200MHz - Seasonic SEA-S12II-620 Bronze 620W

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.