Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung s8, note8 ve iphone x'in tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Ama sanırım tasarım oraya gidiyor. El mahkum alışacağız :)

6.000 tl çok aşırı bir para. Bu şartlarda ona o kadar para vermem, veremem. Versem de içim cız eder. O kadar aç susuz insan varken içim rahat olmaz.

Haa şanı, şöhreti, havası apayrı birşey. Cebimde bir iphone 6s olsa çok da mutlu olurdum hani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

samsung s8, note8 ve iphone x'in tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Ama sanırım tasarım oraya gidiyor. El mahkum alışacağız :)

6.000 tl çok aşırı bir para. Bu şartlarda ona o kadar para vermem, veremem. Versem de içim cız eder. O kadar aç susuz insan varken içim rahat olmaz.

Haa şanı, şöhreti, havası apayrı birşey. Cebimde bir iphone 6s olsa çok da mutlu olurdum hani :)

iphone 6s bir şey değil hocam mi 6 daha efsane öyle söyleyeyim sana
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    aynen öyle fantezi peşinde koşanlar ayrı
  • bence bu başlığa bi de op5 eklenmeli. ya da iphone x in yaptığı op 5 in yapamadığı diye başlık açılmalı. bilgilendirilmek istiyorum şahsen
  • Yüz tanıma teknolojisi şuan rakipsiz. Bunun için bir telefona 4500 TL fazladan para öder miyim? Deli mi dürttü?
  • halen artislik için alırım diyenler var
  • nolursa olsun türkiye de bu telefona 6000 tl vermek enayiliktir.. gidin yurtdısından aldırın bi sekilde temin etmeye bakın cok daha iyi. türkiye de asla ödenmemeli o rakamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgot

halen artislik için alırım diyenler var

türkiye'den alınırsa bi nebze artislik olabilir, faturasını da şeffaf kılıfın içine koycan ki her alo dediğinde gözüksün. yurt dışından alan eziktir, ona göre alın 😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilshire W kullanıcısına yanıt
    2900 olan devletin verdiği öğretmen maaşım. kazancım çok daha fazla ama öğretmenin 2 aylık maaşına tekabül eden bir fiyatı varken alınmaması gerekir çok parası olan alsın ama orta düzey de ekonomiye sahip insanların gelip burada şirketten hissesi varmış gibi savunmaları yokmu beni benden alıyor. heleki öğrencilerin, baba parasının kıymeti yok zaten kolay para

• quote:

Orijinalden alıntı: hasannkarabulutt

insanlar gerçekten çok komikler. iphone x’in fiyatı pahalı diye şikayet ediyorlar ciddi ciddi. arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama, telefon pahalaı falan değil. biz fakiriz ve fakir bir ülkenin vatandaşıyız. ayrıca fakir olduğumuz kadarda salağız. ıphone 4s çıktığında çıkış ücreti yanlış hatırlamıyorsam 899 euro’ydu. geçen senelerde iphone telefonuna sadece 100 euro zam yapmış demek oluyor buda. yani siz 2012’de 2700 tl’ye satışa çıkmış aynı fiyattaki telefonu şu anda 6500 tl ye alıyorsunuz. paranızın değeri yok. 5 senelik enflasyon ve vergi zammını iphone x’i pahalı zannederek unutuyorsunuz. hatırlatmak istedim!

Ne kadar haklıda olsan kaynakların yanlış iphone x 1149 euro.

Iphone 4s çıktığında en iyisi 399 dolardı. Iphone X 999 dolar. (Demiyorum ki yine 500 dolar olsun. Heralde kaç sene geçmiş.)

Yani bizim ülkede çok pahalı olmasına katılıyorum ama böyle yazınca asıl amacının ülkeye çamur atmak olduğu belli oluyor kardeşim.

Bildiğin telefon pahalı. Niye bunu kabul edemiyosunuz?

• Bu nasıl mantık örmek verim benim teyze oğlu adam asgari ücret maaş alıyor 23 bin TL ye araba aldı. Ve biliyorsunuzdur ki arabanın kendinden çok masraflı var hiçbir şey yapmasan ayda 300 TL yer. E bence asgari ücretli birinin aslında telefona 6 bin TL vermesi mantıksız değil arabaya 23 bin TL verip Her ay en az 300 TL benzin cart curt masraf yapması. Sigaraya ayda 280 TL vermesi saçmalık git telefon al en azından para yemez sağlığından olduğun birseye 300 TL vereceğine sigaradan bahsediyorum telefona ver.

• 3.5 milyon tl ilk araba ile 300 bin tl ilk araba farkı ne ise o.

En kaliteli en son çıkan iPhone x tir. Parası olan alır. Parası olmayan almaz.

• Aslında bu soruyu şu şekilde sorabiliriz.

İphone ve Xioami aynı fiyat olsa hangisini alırdınız?

• Bu karsilastirmanin zerre konuya ornek teskil etmedigi sadece bu olaydaki tercih kisilerin kendi oz guvenleri kisilikleri ile ilgilidir.Tabi cevreside ayri bir konu.Bu sekilde mala mulke deger veren bir grupla temasi varsa insanlarin gozunde sanal bir deger kazanabilir bu durumda, ancak gozumde kisinin gercek durumunu gozler onune serecek tum doneleri ortaya koyar , hic konusmasina gerek kalmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 17 Ekim 2017; 12:41:29 >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Türkiye de maddi zorluklar çoğunlukta olsa bile maddi durumu iyi olan insanlarda var. Şuan 700 tl lik telefon bile aynı işleri yapabiliyor.

Adamın geliri 10.000 20.000 30.000 bin. iPhone x alınca kalitesi düşük mü olacak

Bu konu gereksiz bir konu.

Maddi durumun iyiyse alırsın iyi değilse almazsın. Bu kadar basit.

• Kalite tabi o tel ile belli olmuyor ancak bunlar psikolojide kisinin ic dunyasinin aynasidir.Ozguven eksikligidir.Anlayis farkidir ,toplumun durumunu ifade eder.Kulturel durumun ifadesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 17 Ekim 2017; 12:51:29 >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Dostum kullanılan eşyalar her zaman kaliteyi belli etmez.

Sen bir kot 👖 pantolona 100 TL verirsin.

Fiyatı 3000 5000 olan kotlar var.

5 milyon tl lik evde yaşayıp 2 milyon tl lik arabaya binenler var. Türkiye ve dünya da zenginler var.

Onlar kesin olarak alır. Paraları çok. Bitiremiyecekleri kadar çok.

Alan insanlar yine olacak. Yine kontratlı alacak olanlarda olacak.

iPhone bu. Ben alır mıyım TR den hayır. Amerika dan alırım alırsam. 3.500 TL.

• Android çöpünü alıp telefonun bozulursa Kullanıcı Hatası yiyeceğini bilmiyorlar

Apple'da ise muadili ile bile değiştiriyorlar

• Mi5 kullanıyorum , cam kırıldı AliExpress ten aldım kendim değiştirdim. Arka kapak ve kamera sı kırıldı kendim değiştirdim. Fiyatları ise çok komik rakamları​ a ;)
    Evde birer adet lcd ekran yedek te :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Android çöpünü alıp telefonun bozulursa Kullanıcı Hatası yiyeceğini bilmiyorlar

Apple'da ise muadili ile bile değiştiriyorlar

Elemanlara siz zaten iki telefon parası veriyorsunuz. e bir zahmet değiştirsinler yani..

Kaldı ki bu konuda tamamen kusursuz bir politika izledikleride söylenemez. Gir şikayetvar.com'a görürsün.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.