Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

iPhone kullanıcıları bu kadar konuşmuyor telefonları üzerine.

Teknik kapasiteleri yetersiz oldukları için konuşamıyorlar. Tek dertleri kredi çekerek aldıkları telefonla hava atmaya çalışmak, eziklik psikolojisi bir nebze kurtulmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

bugun ATV de Aamir Khan ı gördüm seyirciler ile resim çekindi elinde iphone vardı neden ?

çünkü iphone bir sınıf göstergesidir

şimdiye kadar hiçbir ünlünün elinde bırakın xiaomiyi android bir telefon bile görmedim

parasi olan ve teknolojiye ilgisi olmayan adam gider son model iphone alir neden cunku cok pahali oldugu icin kotu olma ihtimali yok ve arastirmaz f/p bulmakla ugrasmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Bence Xioami kullanıcıları şu soruya cevap bulsun; Neden hiçbir apple kullanıcısı Xiaomi mi5/6 hakkında herhangi bir konu açmıyor da bu telefonun kullanıcıları 7/24 iPhone'a kulp takma peşinde ?

Ayrıca "bu fiyatlara rağmen bu kadar satılmaya devam ederlerse fiyatlar inmeyecek." Bu ne demek cidden anlamadım? Siz sürekli alıyorsunuz sizin yüzünüzden fiyatlar düşmüyor mu demeye çalışıyorsun ? Öyleyse yazdığın baya saçma değil mi ? Madem Xiaomi mi5/6 iphone'dan daha şahane sanane iphone fiyatından. Alanlar düşünsün. Millet otomotiv bölümünde konu açıyor mu ? "SİZ BMW 7 SERİSİ ALIYOSUNUZ FİYATLAR DÜŞMÜYOR BİZ FORD KA'YA BİNİYORUZ" ???

Böyle saçma bi düşünce var mı ya...

iPhone kullanıcıları bu kadar konuşmuyor telefonları üzerine. Ama nedense hep diğer marka kullanıcılarının bi alıp veremediği var.

Aklıma şu geliyor sürekli...

Cok guzel yazmissin. Psikolojik bir rahatsizlik gibi sanki. almiyorsan sanane adam da kaziklaniyorsa(sana gore) kaziklansin alan memnun satan memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

Mi6 çok iyi bu arada. Geçen 2bine migrosta verdiler 128liği.

Aynen 2008’den beri iPhone kullanan ben bile mi6 aldım daha önce note2 kullandım beğenmemiştim ama mi 6 efsane olmuş.2bin TL’ye alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey bilmeden atarlanmışsın acaba benim ve telefonun ile ilgili hangi bilgiye sahipsin

Ayrıca yeni çıkan s8 için bile uygulamalar geç açılıyor ve uygulama durduruldu gibi hatalar verdiğini söylüyorlar

Ve telefondan video işlediğim oldu gayet yapılabilen bir şey

• Iphone X

+ çok daha iyi fotoğraf
    + 4k 60fps video (ihtiyacın olup olmadığını konuşmuyoruz)
    + face ID sensörleri (kullanım alanı şu an kısıtlı ama elinizin altında daha iyi bir set sensör var. Şu an telefonun sahibi başında değilken uyarıların içeriğini göstermiyor gibi özelliklerle başladılar.)
    + Daha iyi işlemci ve ekran kartı performansı
    + neredeyse aynı boyutlarda kasaya çok daha büyük ekran (5,8 vs 5,15 inç)
    + daha yüksek piksel yoğunluğu (458 vs 428 - gözle farkedilir veya edilmez)
    + daha yüksek LTE hızı (600 vs 450 Mbps - o hıza TR'de ulaşamayabilirsin ama daha yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor)
    + kablosuz şarj
    + en az 4 yıl yazılım güncelleme garantisi (Androidler 2 yıl. Google daha yeni pixel 2 için 3 yıl sözü verdi)
    + çok daha stabil işletim sistemi
    + Çok daha kaliteli apple satış sonrası hizmetleri (Servis - Xiaomi ithalatçı garantili. Ülkemizde ithalatçı garantilerinin ne durumda olduğunu biliyoruz)
    + IP67 koruma (1 metrede 30 dakikaya kadar)

Xiaomi Mi 6

+ parmak izi okuyucu
    + fiyat (2000 vs 6100 lira)

Aradaki 4000 lira farka üste yazılan artılar değiyor mu ve 6100 lira verecek paranız var mı ona bakacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 15 Ekim 2017; 20:35:11 >

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Bütçe sınırın varsa ilk düşüncen olabilir bu senin kriterlerine bağlı

• Sadece vergiler degil dolar da cok fazlabu ulkede normal seyler bile cok luks seyler olmaya basladi

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Sanane abicim sanane kredi çeker alır nakit verir alır sanane

Seni bağlayan bir durum yok

Hava atmak için eziklik psikolojisinden kurtulmak için alıyorlar diyorsun ya kimse bunlar için almıyor alan kalitesi için alıyor

He bunlar için alanlar var mı evet var onlarda xiamimimi kullanıp parayı bulduktan sonra iPhone a saldıran tipler

Paran yoksa xiaiami alıp iPhone a laf atmaya mecbursun

Kedi ulaşamadığı ciğeri mundarlarmış

Sana deseler ki bedava xaiaiami ve iPhone var diye gider iPhone'a yapışırsın

• BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    Atarlanmışmıyım asdfgjh gerçekler canını baya canını yakmış galiba. Bak yazdıklarına ve iddia ettiğin hususlara istinaden sana kanıt niteliğinde içerik paylaşmışım. Ama sen ne yapmışsın kuyruğuna basılmış kedi ciyaklamışsın. Ben belgelerle konuşuyorum sen sadece lafta kalmışsın. Telefon bilgimi geçtim en azından benim hakkımda bilgi sahibi olmadan önce keşke profilime bakıp bu zamana kadar kaç adet cihaz için ana başlık açıp yıllarca destek verdiğimi görürdün bay çok bilmiş neyse senin gibi at gözlüğü ile dünyaya bakan bir varlıkla tartışmaya girmeyeceğim. Kalkmış bana bir de samsung s8 de hata veriyor demiş. Bana ne olm s8 den ben verdiğim paranın karşılığını alabileceğim cihaza bakarım samsung olmuş apple ürünü olmuş falan fişman marka olmuş beni bağlamaz. Sizde bu bağnazlığınızdan kurtulun.

• İnsanın kendi parasıyla satın aldığı bir ürün için bu kadar eleştiriyi
    nasıl alır hayret. Sırf iphone kullanıyoruz diye neredeyse dayak
    yiyeceğiz. pes artık! Anlıyorum iphone herkeste olmalıydı ama olmuyor!
    ister whatsapp için alırlar, ister facebook için. kime ne yahu! Gidin
    başka model alanlara saldırın.
  • mekanda masaya konulduğunda farkedilmemesi ben koymadım hiç bi ara 6s plus aldım çok güçlü cihaz olduğunu farkedip sattım gereksizdi
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Dostum kamera kalitesi nasil mi6 da? S7 edge dusunuyodum ben de mi6 kafami karistirdi 😁

• mi 5s almışım 1.300 e, ip 6 yı tokatlıyor. 3 yıl gider sonra android kassa şişse ne yazar, kafa rahat.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Git istediğini yap da burda bilgili gibi takılma komik duruma düşüyorsun

Herkes konu açar inceleme yapar önemli olan sahip olduğun bilgi ve hitabet sanatı

Telefon hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum senin gibi boş birinin profilini incelemek için vaktimi harcayamam ama yazdığın mesajdan konuşma adabının ailen tarafından öğretilemediğini gayet iyi anladım

• sunshines35 kullanıcısına yanıt
    3 yıl sonra iPhone 6 eşşek gibi çalışırken mi5 diye birşey kalmsyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Dostum kamera kalitesi nasil mi6 da? S7 edge dusunuyodum ben de mi6 kafami karistirdi 😁

kamera kalitesi onemliyse xiaomi'den uzak durun.
  • BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    yazık olm sana bak tek bir açıklama yapamamışsın verdiğim içerikler hakkında. bu kadar cahil bir insansın sürekli saldırı durumuna girmişsin. Bir de aile durumundan bahsetmişsin Allah ın semt çocuğu. Sorsan en son ne zamanın ananın babanın hatrını sordun eee üüü eder. Kaliteli bir insan olsan benim yaptığım gibi al bak arkadaş ben bu ürünü kullanıyorum bu kadar para verdim bunları aldım. Bak kamerasından bu şekilde fotoğraf demeni beklerdim ama yapamazsın neden? Çünkü daha eline aldığın telefon sayısı belli iken daha diğer cihazlar hakkında tecrüben yokken kullandığı cihazı rakipsiz sanarsan böyle olur. Kısaca eline almadığın bir cihazlar hakkında atıp tuttarsan eline verirler böyle içeriklerle. Biraz vizyon sahibi olun. İnsanları kışkırtarak bir şey elde etmezsiniz. Saygı bekliyorsan saygı göstermeyi öğreneceksin. Kendin de itiraf etmişsin attığın son mesaj da hangi konu da ne kadar bilgim olduğunu bilmiyorsan beni nasıl cahillikle şuçlayabiliyorsun. Şimdi sen konuyu gene kıvırıp başka şekillere sokup serzenişte bulunursun Neyse bloklayıp geçiyorum. hadi naş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Iphone X

+ çok daha iyi fotoğraf
    + 4k 60fps video (ihtiyacın olup olmadığını konuşmuyoruz)
    + face ID sensörleri (kullanım alanı şu an kısıtlı ama elinizin altında daha iyi bir set sensör var. Şu an telefonun sahibi başında değilken uyarıların içeriğini göstermiyor gibi özelliklerle başladılar.)
    + Daha iyi işlemci ve ekran kartı performansı
    + neredeyse aynı boyutlarda kasaya çok daha büyük ekran (5,8 vs 5,15 inç)
    + daha yüksek piksel yoğunluğu (458 vs 428 - gözle farkedilir veya edilmez)
    + daha yüksek LTE hızı (600 vs 450 Mbps - o hıza TR'de ulaşamayabilirsin ama daha yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor)
    + kablosuz şarj
    + en az 4 yıl yazılım güncelleme garantisi (Androidler 2 yıl. Google daha yeni pixel 2 için 3 yıl sözü verdi)
    + çok daha stabil işletim sistemi
    + Çok daha kaliteli apple satış sonrası hizmetleri (Servis - Xiaomi ithalatçı garantili. Ülkemizde ithalatçı garantilerinin ne durumda olduğunu biliyoruz)
    + IP67 koruma (1 metrede 30 dakikaya kadar)

Xiaomi Mi 6

+ parmak izi okuyucu
    + fiyat (2000 vs 6100 lira)

Aradaki 4000 lira farka üste yazılan artılar değiyor mu ve 6100 lira verecek paranız var mı ona bakacaksınız.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/63305-78332/apple-iphone-7-plus-128gb_xiaomi-mi-6-ceramic/

http://gadgets.ndtv.com/apple-iphone-x-4258-vs-xiaomi-mi-6-plus-4106-vs-xiaomi-mi-6-4105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 15 Ekim 2017; 21:34:30 >

• Bu ne ya iliski sirasinda basarisizlik yasayanlar xiaomi mi iphone mi diye koni acip duruyor sanki. Temsili :D

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.