Şimdi Ara

iPhone X'dan XS MAX'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone X kullanıcılarının kafalarında az da olsa merak ettiği bir soruyu kimse sormamış. Sizler ne diyorsunuz? Nedenleri, geçenler/geçme durumu olupta geçmeyenler; tavsiye edenler veya etmeyenler lütfen kendinizi bildirin:)

bana fuzuli gibi gelse de büyük ekran deneyimleme kısmı hoşuma gidiyor.

• Finansal olarak sıkıntı olmazsa geçebilirsiniz. Bugün inceledim, büyük ekran çok hoş. Ama bana kalırsa XR'ı daha çok beğendim, renk seçenekleri yüzünden. Ekranında da fark göremedim açıkçası. Ama bence o parayla daha güzel şeyler yapabilirsiniz. Mesela yeni iPad Pro çok hoş. Ya da ne bileyim, eve akıllı ışıklar falan alın. Ne gerek var demeyin, çok güzel oluyor bu deneyim. Siri ile ışıkları açıp kapatmak, renk değiştirmek vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 7 Aralık 2018; 22:58:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    pasaport kaydı olacak 618 lira:) halimiz hiç iyi durumda değil. Ya elimdekinin kıymetini bileceğim; ya da büyük ekran deneyimi için cihazlarımı satıp MAX alacağım.
  • Yeni telefon ile yapıp elinizdeki ile yapamayacağınız nedir acaba ? Bana biraz fuzuli geldi açıkcası, benim gözümde getirisi olmayan harcama çöptür. Udemy gibi platformlarsan kurs alabilirsiniz ilgi ve alakanıza göre veya yeni bir enstürmana başlayabilirsiniz. Emin olun yeni telefon alıncaki tatmin olduğunu zannettiğiniz ruhunuzdaki o açlık hissi bu şekilde geçer. Saygılarımla

• jasonw kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz bu konuda birşey diyemem. X hala güçlü bir telefon sonuçta. Sadece büyük ekran ve daha iyi pil vaziyeti açısından geçmeye kalkasacaktım. Türkiye'den zaten alınmaz orası başka bi konu ama 6750 liraya kapalı kutu 2101 MAX alabilirim şuan. Tabi öncesinde hem Mac'imi hem X'imi satıp 6750 toplamam gerekiyor -ki bu sonuçla macim gidecek sadece telefonla kalacağım. Üstüne 618 lira pasaport kaydı da hiç verilecek gibi değil. Nefsimi yenmem gerek benim. hürmetler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 7 Aralık 2018; 23:31:36 >
  • iphone 7 israf diye sattim.400tl ye bitane aldim.mutluyum.cunku nerelerde kazandin.nerelerde harcadin diye sorguya cekilecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 7 Aralık 2018; 23:35:50 >
  • Para çoksa altın kaplama bile yaptırırsın lakin elindeki cihaz eski bir model değil hala albenisi olan ve iyi bir makina

Sırf büğük ekran ve yeni model için geçeceksen yazık bence aradaki harcayacağın fiyat farkına

Elindekini kullan gitsin

Bu işin sonu yok her yıl telefon değiştirmek gerçekten tüketim çılgınlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 11'den s21'e geçilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seneye xs max satar başka modeline yine geciceksin bu bizde hastalik oldu kaçiş yok :)

• HOCAM SAKIN YAPMAYIN. Gözünüzün yağını yiyim yapmayın. Aynısını ben X için yaptım çook pişmanım. Sizde zaten varmış X, üstüne de Mac'iniz var ne güzel. Ben kafamı taşlara vurdum siz de vurmayın. O anlık hevese kapılmayın hocam. Ciddiyim. Hem Mac'im hem iPad'im vardı sattım onları X alacağım diye. Forumun hepsi malsın dese bana haklılar, öyleyim. Siz de yapmayın aynı hatayı.

Edit: Sonra X'i zararla satıp Surface Book aldım, o da bozuldu, patladı elimde. Yani yapmayın sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 8 Aralık 2018; 14:53:42 >
  • Bence degmez apple da bi telefonun s versiyonuna gecmeyi cok mantikli bulmuyorum eger onceki versiyonunu kullaniyorsaniz cok fazla bir yenilik olmuyor ayrica iphone x cok guclu bir telefon 3 sene sonra yavaslamaya baslar diye dusunuyorum normalde ben de yeni cikani alirim ama bu sefer yapmadim aradaki fark fazla oldugu icin degmiyor

• Aslına bakarsanız iPhone X'i satıp üstüne az bir miktar koyarak X Max alabiliyorsunuz yine yurt dışından. Ben şahsen bu şekilde yaptım birkaç güne geliyor telefon. Aslında çok yeni telefon meraklısı, en yenisi olsun kafasında olan birisi değilim ancak piyasasının güncel kalması gerektiğini düşündüğüm için XS Max'a geçiş yapıyorum. Şimdi öbür türlü bu sene satacağınız fiyata, önümüzdeki senede satamayacaskınız.
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    çok çarpıcı geldi dedikleriniz.. pişman olacağımı bile bile herhalde ilk defa bu kadar büyük ekran yaptığı için geçmek istedim. Mac'imi zaten çok seviyorum, özellikle Unibody parlak beyaz kasa aldım ve keyif alarak kullandığım bir alet. X'im de 8 aylık gözüm gibi baktım sıfır gibi alınır kullanılır. Apple Store'dan da Belkin ekran koruyucu alıp taktım. Bir de orijinal kılıfım var. Kaldı ki telefonu pasaporta kayıt etmem için 618 daha çıkacak cebimden. Kimsenin babasının oğlu değilim +300 de pasaport komisyonu alır. Bu iş benden uzaklaştı..

alıp 4-6 ay kullanıp bu süre içerisinde biriktirip pasaportu öderim diyorum.

Kullanan arkadaşlar; X'den MAX'e geçen arkadaşlar neler hissettiniz gerçekten geçmeli miyim? Yoksa fuzuli mi olur? elimdeki cihazları satarak geçmek daha bi üzüyor beni. teşekkürler, hürmetler:)
  • Paran varsa geç, yoksa gereksiz

• X kullanıyordum xs max aldım cihaz hız vs aynı ama büyük cihazı kullanmayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

• Konu sahibi mesajlarıyla konuyu uzatıyor. Kendisi bir Apple çalışanı ve sizin elinizdeki cihazı satıp, XS Max'e geçiş yapmanız için kafanızı karıştırmaya çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    hangi paronoya seviyesi hocam bu? Nereden çıkarttınız Apple çalışanı olduğumu.) bir de kesin öyleymişim gibi yazıyorsunuz. Böyle şeylere gerek yok. Ben gayet doğal olarak forumdaki arkadaşlara soru sordum.. insanlar burada tartışıp fikir alabilirler:)
  • Paranoyak değilim şizofrenim :D

Senin konu açma hakkın varsa, benim de yorum yazma hakkım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın geçiyorum x ten xs maxa :)

• uzun süre sonra edit: ben geçtim siz geçmeyin ekran biraz daha büyük başka bir fark yok. yeni cihaz hissiyatı bile vermeyecek X den gececekler için. Aynı cihazın biraz büyük ekranlısı için para harcamanıza gerek yok çünkü aynı:)
  • Ben geçtim, memnunum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.