Şimdi Ara

İphone 13’den S24 Ultra’ya Geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllardır İos kullanıcısıyım ve haliyle ciddi bir alışkanlık var.Falat artık 60hz ve batarya durumlarından sıkıldım ve ciddi anlamda donma problemide yaşıyorum.Gelen aramalarda veya uygulama açarken donabiliyor.Telefonun ısınmasıda cabası.S24U donanım ve özellikler olarak hoşuma gitti fakat alışabilirmiyim kestiremiyorum iki işletim sisteminide kullanan arkadaşlardan konu hakkında fikir ve önerileri bekliyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Ben de 8 yıldır iphone kullanmak ile birlikte şu an 15 plus kullanıyorum ve S25 ultrayı bekliyorum. 13 de bulunan 4gb ram devri Apple’da bitmiş durumda. O yüzden S24 ultra sizin için çok ciddi bir sıçrama olacaktır.
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Aslında onuda düşündüm fakat maliyet olarak sanırım o noktalara çıkamam ilk etapta.Teşekkürler

• S24 ultra güzel cihaz yeni bi model lakin iph 13 de kötü değil tabi sizin kullanım alışkanlığınız nedir bilmem önceden samsung farklı geldiği için kullanım açısından zorluk teşkil ediyordu ama artık ios ile one ui arayüzü benzer hale geldi rahat şekilde kullanırsınız tek tuşlada verilerinizi samsung a aktarırsınız bide ben alacak olsam server kayıtlı alırdım
  • AlBals4545 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler evet geçiş yaparsam aktarım içinde bi araştırma yapacağım bilgi sahibi değilim.Ben cihaz alırken biraz takıntılıyım maalesef resmi kayıtlı cihaz tercihim olur :)

• Veri transferi çok kolay sıkıntı etmeyin
  • Ama ya samsung yada iphone alın redmi xiaomi vs duyunca hızlıca kaçın
  • AlBals4545 A kullanıcısına yanıt

Evet o konuda kararlıyım alırsam eğer S24U olur kesinlikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.