Şimdi Ara

iPhone' un Diğer Cihazlardan FARKI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3GS hakkında dediklerine katılıyorum çok iyi telefon halen daha.
  • Birini överken diğerlerini neden yeriyorsunuz anlamış değilim

iPhone, iphondur aga, o mualif olan androidçilerde bunu biliyor aslında, 1 senedir adam akıllı kullanabildikleri OS tan çok daha iyisini yıllardır kullanıyor applecılar ;)

Orijinalden alıntı: AXAPTA

"VİRÜS" mevzusu bile iPhone almak için gayet yeterli bir sebep..

Virüs ün V sinden bahsedemezsin apple ürünlerindeki yazılımlarda..

Oysaki Android markette antivirus programları mevcut!..

112 çekirdekli işlemcileriniz ve çay tepsisi ekranlarınızla telefonda konuşmaya devam edebilir isteyenler..

Saygılar sevgiler..

Virüsü ölçüt olarak görmek ne kadar doğru? Bugün en çok kullanılan işletim sistemlerinde virüsler var ama bu yüzden o sistemlerden vazgeçen kişi sayısı ne kadardır ki? iOS'ta virüs olmama baş sebebi heralde Apple'ın sıkı denetiminin bir nimetidir.

• Bi deyim vardır bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bu konuda o hesaba döndü adam konuyu açmış kaybolmuş akıllılarda hala işin içinden çıkmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 3 Kasım 2011; 23:01:39 >

Orijinalden alıntı: mawice

Bi deyim vardır bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bu konuda o hesaba döndü adam konuyu açmış kaybolmuş akıllılarda hala işin içinden çıkmaya çalışıyor

Uslubuna dikkat et biraz.

Ben sadece forumda açılan bir başlıktan dolayı bunları yazma gereksinimi duydum. Hatta biraz okuduysan çoğu arkadaş yazdıklarıma tamamen katıldı ve böyle bir yazıyı kendilerinin de yazmak istedikleri söyledi. Yani bir çok kişinin söylemek istediğini söyledim.

Kimseye bir şey kanıtlamaya çalıştığım yok. Kaldı ki bu tip konularda hiç bir şekilde sonuç bulamadığına bir çok kez tanık oldum. Ama bu demek değildir ki biz bu konu sonuç bulamaz diye yazdıklarımızı yazmaktan vazgeçelim. Ben yine düşüncelerimi yazarım, konuyu okuyan kişi, sonucunu kendi çıkarır.

Ne yapmamı bekliyorsun bu konuya her yorum atan arkadaşa cevap mı vermeliyim? Forumdan başka arkadaşlar çok güzel cevaplamışlar zaten gerekli noktaları.

Eğer farklı bir amacım olsaydı gider başlığı, her seferinde bazı android fanlarının yaptığı gibi bu başlığı Apple forumuna açmak yerine Android veya Samsıng forumuna açardım.

Bir konuda düşünce belirtmek kuyuya taş atmakmıdır? Ben konuyu açma sebebim olan linki yazımda verdim zaten.

Zaten forumda "Android iphone' u geçti. Android iPhone' u ezdi." gibi taraflı başlıklar olmasında sakınca yok. Ama bir iphone kullanıcısının kendisince , biraz bu başlıklara cevaben birazda bazı şeyleri doğru anlatmak amacıyla kendisi açısından iphone' un diğer cihazlardan farkını anlatmasında sakınca var. Öylemi? Yazıma zaten iki cihazıda kullanmış bir kullanıcı olarak bunlar benim şahsi düşüncemdir dedim.

iphone veya başka bir telefon alma konusunda tereddüte düşen bir arkadaş olursa okur yazımı, kendisine göre tartar gerekli noktaları, eğer aklına yatarsa yatar. Yatmazsa başka alternatiflere yönelir bu kadar basit.

Android veya ios kullanmak tercih meselesi gider ihtiyacına göre bir insan andorid de kullanabilir. Kullansında zaten. Ama ne zaman ki bir kullanıcı Android iphone' geçti. Samsung ardına bile bakmadı gibi taraflı bir şekilde başlıklar açarsa. Bizde çıkıp yok öyle bir şey deriz. Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapattoni11 -- 6 Kasım 2011; 0:26:13 >

• Arkadaşlar başlığı açan kişi bişeye sinirlenmiş hıncını Android'den çıkarıyo galiba ama anlattıklarına katılıyorum o ayrı ..

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Ben sadece forumda açılan bir başlıktan dolayı bunları yazma gereksinimi duydum. Hatta biraz okuduysan çoğu arkadaş yazdıklarıma tamamen katıldı ve böyle bir yazıyı kendilerinin de yazmak istedikleri söyledi. Yani bir çok kişinin söylemek istediğini söyledim.

Kimseye bir şey kanıtlamaya çalıştığım yok. Kaldı ki bu tip konularda hiç bir şekilde sonuç bulamadığına bir çok kez tanık oldum. Ama bu demek değildir ki biz bu konu sonuç bulamaz diye yazdıklarımızı yazmaktan vazgeçelim. Ben yine düşüncelerimi yazarım, konuyu okuyan kişi, sonucunu kendi çıkarır.

Ne yapmamı bekliyorsun bu konuya her yorum atan arkadaşa cevap mı vermeliyim? Forumdan başka arkadaşlar çok güzel cevaplamışlar zaten gerekli noktaları.

Eğer farklı bir amacım olsaydı gider başlığı, her seferinde bazı android fanlarının yaptığı gibi bu başlığı Apple forumuna açmak yerine Android veya Samsıng forumuna açardım.

Bir konuda düşünce belirtmek kuyuya taş atmakmıdır? Ben konuyu açma sebebim olan linki yazımda verdim zaten.

Zaten forumda "Android iphone' u geçti. Android iPhone' u ezdi." gibi taraflı başlıklar olmasında sakınca yok. Ama bir iphone kullanıcısının kendisince , biraz bu başlıklara cevaben birazda bazı şeyleri doğru anlatmak amacıyla kendisi açısından iphone' un diğer cihazlardan farkını anlatmasında sakınca var. Öylemi? Yazıma zaten iki cihazıda kullanmış bir kullanıcı olarak bunlar benim şahsi düşüncemdir dedim.

iphone veya başka bir telefon alma konusunda tereddüte düşen bir arkadaş olursa okur yazımı, kendisine göre tartar gerekli noktaları, eğer aklına yatarsa yatar. Yatmazsa başka alternatiflere yönelir bu kadar basit.

Android veya ios kullanmak tercih meselesi gider ihtiyacına göre bir insan andorid de kullanabilir. Kullansında zaten. Ama ne zaman ki bir kullanıcı Android iphone' geçti. Samsung ardına bile bakmadı gibi taraflı bir şekilde başlıklar açarsa. Bizde çıkıp yok öyle bir şey deriz. Bu kadar basit.

öncelikle uslubuma dikkat etme konusunda sana deyimin ne demek olduğunu araştırmanı tavsiye ederim. Seni bilmiyor olarak kabul edip deli sözcüğünü olduğu gibi anladığını ve üstüne alındığını düşünerekten özür dilerim ama en kısa sürede bu deyimi araştır her zaman özür dilemem malesef.

Gelelim diğre yazdığın konulara ne zaman android apple ı geçti deseler itiraz ederim yok öle şey derim diyen sen android kullanan insanları fan olarak değerlendiren yine sen sence burda bir çelişki yokmu ?? Bu durumda sen ne fanı oluyorsun ? Ben şurdan baktığımda apple fanı olarak nitelendiririm çünkü samsungun apple geçebileceğini düşünmekten ziyade kendine yediremiyorsun hatta cümle arasındada dalganıda geçmişsin samsıng diye. Hakkında bi ayet bi yasa bi kanun mu var arkadşım samsung veya android apple i geçemez diye ? Bizede gösterde bizde görelim. Sanırım apple şirketinin hissadarı felansın bu kadar fanatik ve geçer diye korku dolu şekilde bekleyişin ondan olsa gerek. Çünkü fansın desem kabul etmessin geriye hissedarı olman kalıyor. E şimdi bu durumda sen nasıl yeni telefon alacak arkadaşlara kaynak sağlıyorsun ? Hemde taraflı bir biçimde ? Bu düpedüz yönlendirme veya tabiri caizse baskı kurma değilmi ? Bakın iphona alın samsung alırsan baştan kaybedersen ezilirsin samsung hiç bi zaman apple geçemez diye. Çok merak ettim şimdi.

Eğer farklı bir amacın olmasaydı çıkıpta samsung apple ı geçemez demezdin. İnsanlara buranın bir teknoloji dünyası her gün yeni bir teknolojinin çıkacağını kim bilir belki yarın atıyorum muto diye bi işletim sistemi çıkıp piyasayı alt üst edecebileceğini söylebilirdin. Mesela arkadaşlar şu anki durumda ios 5 android 2.3 den ilerde ama sonuçta bu yazılım dünyası 4.0 ics çıktı bunuda bir görmek lazım yenilikler varmış iyimi kötümü değerlendirmeyi ihmal etmeyin diyebilirdin.

Sen ve siz dediğin topluluk kimlerse artık öncelikle yanlışa yanlışla karşılık vermemeyi öğrenmeniz gerekiyor bir an önceki bilginizi insanlara daha doğru bir şekilde aktarabilesiniz.

Herkes başlık açabilir ama madem düşüncelerini paylaşıcaksın o zaman çıkıpta mesela iphone samsungdan kalitelidir !! diyemessin bu bir düşünce değil yargıdır. Madem düşüncelerini aktarıcaksın dersinki eyyy arkadaşlar ben iki sistemide kullandım. İki ürünüde deneme şansım oldu bana göre iphone un kalitesi samsungdan daha iyi. Bu iki cümle arasında dağlar kadar fark var. İlkini senin gibi fanboy arkadaşlar söyler genelde ( ama hiç bir zaman kabul etmessiniz fanlığınızı ) Diğer cümleyide gerçekten insanları bilgilendirmek isteyen ios ve iphonu çok iyi bilen tarafsız apple kullanan arkadaşlar söyler. Ki bu arkadaşlardan forumda oldukçada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Ben androidcileri böyle fanboy zannederdim ama iphone bölümünde durum daha da vahimmiş.

-1 tuşu nerde?
    Samsung Kullandım.Bir Ara Her Telefonunda 5MP Yazardı 6300 Daha İyi Çekerdi Hepsinden....Şimdide Çift Çekirdek RAM Falan Filan Yüksek Diyorlarda Eminim Oda Kamera Gibi Yeteneksizdir.
    Sonra iPhone 4 Aldım.MSN,Face,Mail Kullanabiliyorum ve Güncel Olarak Beni Uyarıyor.Ana Bir Baktım Müşteri Dolar Verdi Kura Bakmam Lazım,Kilidi Açıp Parmağımı Yukaradn Aşağı Kaydırmam Yeterli,Toplamda 3 Saniye Sürüyor.Acilen Uçak Bileti Lazım Açıyorum Uygulamayı Tüm Firmaların Tüm Seferlerini Görebiliyorum.Kardeşim Para İstedi ya da Ödeme Yapıcam Kredi Kartımda Limit Yok Ama iPhonum Var.İş Güç Yok Sıkılıyorum Alıyorum iPhone u Batak Oynuyorum Vakit Su Gibi Geçiyor.Bilmediğim Bir Kokteyl Geliyor Açıyorum Uygulamayı Bakıyorum 10 Saniyede Buluyorum.vsvsvsvsvs
    Ve Bu Yüzden Ben iPhone u Seviyorum ve Kullanıyorum Ama Samsung veya Hatice Kullananlarada Saygı Duyuyorum ve Taşlamıyorum.Herkesin Köyü Kendine Güzel....

Saygılar.....

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

öncelikle uslubuma dikkat etme konusunda sana deyimin ne demek olduğunu araştırmanı tavsiye ederim. Seni bilmiyor olarak kabul edip deli sözcüğünü olduğu gibi anladığını ve üstüne alındığını düşünerekten özür dilerim ama en kısa sürede bu deyimi araştır her zaman özür dilemem malesef.

Gelelim diğre yazdığın konulara ne zaman android apple ı geçti deseler itiraz ederim yok öle şey derim diyen sen android kullanan insanları fan olarak değerlendiren yine sen sence burda bir çelişki yokmu ?? Bu durumda sen ne fanı oluyorsun ? Ben şurdan baktığımda apple fanı olarak nitelendiririm çünkü samsungun apple geçebileceğini düşünmekten ziyade kendine yediremiyorsun hatta cümle arasındada dalganıda geçmişsin samsıng diye. Hakkında bi ayet bi yasa bi kanun mu var arkadşım samsung veya android apple i geçemez diye ? Bizede gösterde bizde görelim. Sanırım apple şirketinin hissadarı felansın bu kadar fanatik ve geçer diye korku dolu şekilde bekleyişin ondan olsa gerek. Çünkü fansın desem kabul etmessin geriye hissedarı olman kalıyor. E şimdi bu durumda sen nasıl yeni telefon alacak arkadaşlara kaynak sağlıyorsun ? Hemde taraflı bir biçimde ? Bu düpedüz yönlendirme veya tabiri caizse baskı kurma değilmi ? Bakın iphona alın samsung alırsan baştan kaybedersen ezilirsin samsung hiç bi zaman apple geçemez diye. Çok merak ettim şimdi.

Eğer farklı bir amacın olmasaydı çıkıpta samsung apple ı geçemez demezdin. İnsanlara buranın bir teknoloji dünyası her gün yeni bir teknolojinin çıkacağını kim bilir belki yarın atıyorum muto diye bi işletim sistemi çıkıp piyasayı alt üst edecebileceğini söylebilirdin. Mesela arkadaşlar şu anki durumda ios 5 android 2.3 den ilerde ama sonuçta bu yazılım dünyası 4.0 ics çıktı bunuda bir görmek lazım yenilikler varmış iyimi kötümü değerlendirmeyi ihmal etmeyin diyebilirdin.

Sen ve siz dediğin topluluk kimlerse artık öncelikle yanlışa yanlışla karşılık vermemeyi öğrenmeniz gerekiyor bir an önceki bilginizi insanlara daha doğru bir şekilde aktarabilesiniz.

Herkes başlık açabilir ama madem düşüncelerini paylaşıcaksın o zaman çıkıpta mesela iphone samsungdan kalitelidir !! diyemessin bu bir düşünce değil yargıdır. Madem düşüncelerini aktarıcaksın dersinki eyyy arkadaşlar ben iki sistemide kullandım. İki ürünüde deneme şansım oldu bana göre iphone un kalitesi samsungdan daha iyi. Bu iki cümle arasında dağlar kadar fark var. İlkini senin gibi fanboy arkadaşlar söyler genelde ( ama hiç bir zaman kabul etmessiniz fanlığınızı ) Diğer cümleyide gerçekten insanları bilgilendirmek isteyen ios ve iphonu çok iyi bilen tarafsız apple kullanan arkadaşlar söyler. Ki bu arkadaşlardan forumda oldukçada var.

Samsung Apple geçemez diye bir şey yok gayette üstün bir cihaz yapabilir samsung. Ama şu an için böyle bir şey söz konusu değil. Samsung iPhone dan hem yazılımsal, hem donanımsal anlamda, daha iyi bir telefon çıkardığı vakit, alır kullanırım. Marka saplantım yok, kaldı ki benim iphone haricinde farklı birçok cihaz kullanmışlığım var.

Benim şahsi fikrim, Samsung'un iphone kalitesi ve konforunda telefonu yok. Ve de bunu yazmanın fanboylukla uzaktan yakından bir ilişkisi yok.

Şimdi bana eğer fanboy diyorsan bakarsın önceki mesajlarıma anlarsın fanmıyım değilmiyim bu kadar basit. Yani bir çok konuda iphone' un saçma kısıtlamalarından da bahsettim ama cihazın yazılım stabilitesi, konforu uygulama mağazı, teknik desteği, ios ve mevcut donanımın sonuna kadar kullanılması benim bu kısıtlamaları görmezden gelmemi sağlıyor. Kısıtlama konsunda daha da konuşacak olursam, jailbreak diye bir şey var ki apple kısıtlamalarını kapatmasını geçtim, müthiş yaratıcı, işleri inanılmaz kolaylaştıran ve cihaza yeni bir yüz yaratan yazılımlara ulaşmamızı sağlıyor. Hatta Android!in notification barı olarak bilinen barın, ilk örnekleri cydia store üstünde zaten mevcuttu. Appstore haricinde Cydia' a yazılımlarını koyan, inanılmaz yaratıcı ve sayı olarak çok fazla yazılım geliştirici mevcut. Yani iphone her bakımdan destek gören bir cihaz.

Gelgelilim "fanboy" olan ben, applefanlarının ağzıyla kuş tutsa yinede sevmeyeceği micsrosoft' un wp7' sini çok beğendim. Hatta uygulama sayısı ve kalitesi gelişip ios standartlarına yaklaştığı zaman geçmeyi bile düşünüyorum. Ama şu an için yeni bir cihaz geçip uygulama ve başka konularda sıkıntı çekmemek için biraz daha olgunlaşmasını bekliyorum. Düşündüğün gibi saplantılı bir apple fanı değilim ama ortada gerçekler var. Bu gerçekleri yazmak fanlık falan değil. Ha eğer diyorsan ki yazının şurasında apple' ı savunmak için yanlış bilgi verdin. O zaman söylersin bunu, ben veya arkadaşlardan biri izah eder sana.

Bence üzerinde gerekli vakit geçtiği için iphone 3gs örneği bu tip konu için bir numaralı örnektir. Bakarsın o zamanki rakip telefonlara bakarsın bu günkü rakip telefonlara zaten aradaki benzerliği hemen görürsün.

Ortada iphone 3gs diye bir cihaz var ve bu cihaz 3. senesine yaklaşmasına rağmen yazılım olarak destek alıyor, satışı hala devam ediyor, ios 5' in bütün nimetlerine hemen hemen eksiksiz kullanıyor. Bu kalite demektir. Ve piyasada bu kaliteyi kullanıcısına sunan marka yok. Ne zaman bu kalitede bir android telefon çıkar kullancısına 3 sene destek verir bu kalitedeki yazılım ve donanımı bir arada sunar. O zaman derimki adamlar yapmış ve alır çatır çatır kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapattoni11 -- 6 Kasım 2011; 2:20:36 >

• Anlamadigim neden kendi telefonunuzu ya da isletim sisteminizi overken otekini bu kadar yeriyosunuz ben ip4 kullandim uzunca bir sure Allah var bir sikinti yasamadim dert etmedigim ama bazen eksikligini hissettigim yonleri vardi bluetooth gibi flash gibi ama umursamadim pek fazla sonra sgs2 ilgimi cekti ve hic kullanmadigim android deneyimini yasamak istedim ve kullanmaya basladim hicbir sikinti bu telefondada yasamadim hatta su anda 500mb ustu 20 gameloft oyunu dahil 45 oyun var telefonda ios ta kullandigim tum uygulamalar mevcut ama en ufak bir takilma ya da stabilite sorunu yasamadim buna ragmen iphone 5 ciksaydi onu alcaktim cunku teknolojiyi takip etmeyi seviyorum ve hep yenisi olsun istiyorum 4s icinde degistirmeye deger bulmuyorum. Ama benim anlamadigim bu urunler bizim icin yapiliyor rekabet olmasi bence guzel bakin samsung satislarda apple i yakalamis durumda eger samsung apple i bu kadar zorlamasaydi belki hala 3gs son telefonuydu apple in ya da 4 yeni cikmisti. Ben her zaman apple danda samsungdanda. htc dende super telefonlar bekliyorum cunku biliyorumki onlar yaristikca ben teknolojiyi dahada ucuza alicam

• iPhone 3G kullanıyordum 2 senedir geçen satıp Lg optimus black aldım. sadece 1 ay dayanabildim cihaza ve bugün iPhone 3Gs ile takas yaptım.

sonuç olarak;

Kim ne derse desin APPLE

Orijinalden alıntı: umtyilmz

iPhone 3G kullanıyordum 2 senedir geçen satıp Lg optimus black aldım. sadece 1 ay dayanabildim cihaza ve bugün iPhone 3Gs ile takas yaptım.

sonuç olarak;

Kim ne derse desin APPLE

Alışkanlığının faturasını genelleme yaparak lg'ye atmışsın.Bu cihazın kötü olduğundan değil senin alıştığın şeyi sana sunamamasındandır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 7 Kasım 2011; 21:02:12 >
  • Arkadaşıma katılıyorum valla arkadalar nokiadan öndün vermezdim taki 1 ay öncesine kadar iphone jailbreaksiz bir işe yaramaz free uygulaması yok vs derdim N8 kullanırken unsigned toplam maximum hd kalite uygulama ve oyun 35 40 zorlardı ve ovi mağazada seçenek çok sınırlıydı ama şimdi iphonede 200'e yakın free uygulama yükledim ve bu günün ücretsiz oyunları vs çok hoş insanın indirdikçe indiresi geliyor. Tabi bu ücretli uygulamaların günlük anlık free olması olayı vs çok hos birde bu iphone sarj sorunu diyen arkadaşlara genel hep 1 gün gidiyor diyorlar deneme amaçlı bütün uygulamaları kaldırdım oyun vs oynamadım şuan 2. günü sarj %50 de geveyle !! Malum iphone olunca oyun uygulama özellik çok olunca bu sarj olayıda kaçınılmaz oluyor. N8 de max 2 gün gidiyordu bana neyse uzun lafın kısası Apple devrim yapmış ve yerini ne Symbian nede Androit e bırakır.

• konu okunmaz bir hal almaya başladı.
  • tamam anlaşıldı.apple fanboyları hiçbişeyden haberdar değiller.tartışma çıkarmak istemiyorum.eğer yazarsam bütün sayfayı kaplar ama gerek yok çünkü herkes appleci olmuş.SGS2 kulanmadıysanız hiç konuşmayın çünkü hakkınız yok.Samsungun sağlamlığındanda haberiniz yok.Applenin sitesini zorno sitesi yaptılar Samsung un değil.Apple sitesini bile koruyamıyosa artık...neyse.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.