Şimdi Ara

IPHONE'UM KAYIP LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm beyler. Dün okula giderken telefonum arabadan indiğimde cebimden düştü ve şu anda kayıp. Telefonumu bulanın telefonu alıp satmaya çalıştığından şüpheleniyorum. Telefon şu anda kapalı ulaşılamıyor. Kendiliğinden kapanması imkansız çünkü sarjı %92 idi en son baktığımda. Muhtemelen biri alıp telefonu kapattı. Sorunum şu: Ben find my iphonu uygulamasını çalıştırdım icloud dan fakat telefon kapalı olduğu için bulunamıyor. Kayıp modunu kullandım. Telefonum açıldığında verdiğim alternatif numaraya mesaj gidecekmiş galiba. Acaba bu telefonumu alan kişi telefonu resetlese falan apple kimliği değişiyor mu? Yani telefonu direk resetlese ve telefonu öyle açsa bana find my iphone uygulamasından mesaj gelir mi? Bir de arkadaşlar bana telefonumu bulmam için önerebileceğiniz alternatif yöntemler var mı? Varsa lütfen söyleyin çok mağdur durumdayım.

• Düşürdüğün yere bak. Sert düşüşlerde telefon otomatik olarak kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşürdüğüm yere baktım yoktu telefon orda. ordaki görevlilelere de sordum kimse görmemiş
  • beyler yardım edebilecek kimse yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nedvedmami

beyler yardım edebilecek kimse yok mu?

Telefon İnternet iletişimi olursa eğer İOS 7 yse apple kımlıgını zataen sılemez . telefon ınternet ıletısımı oldugunda mesaj gelır dıye dusunuyorum .
  • Polise git.Cihaz acıldığında yer tespiti yaparlar.
  • İmei numarasını biliyosan savcıya git, çalındı de. Ama kaybettim deme. Kayıp işlerine bakmıyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok Gecmis Olsun Hocam eger telefonu bulamazsaniz btkya basvurun telefonu kapattirin

• DFU'ya alıp restore edebilir, o zaman da find my iphone sana haber verir mi bilemem. Fakat telefonu aktifleştiremez orası kesin (iOS7 ise)
  • Geçmiş olsun inş bulursun

• İphonenizi bulan kişi iphoneyi açtığı an internet bağlantısı var ise find my iphone gönderdiğiniz mesajı iletir yok iphoneyi açmadan restore ederse mesajınız gitmez.

İphonenizde ios 7 yüklü ise iphoneniz sizin apple hesabınıza bağlıdır bulan kişi restore etse dahi sizin mail adresiniz ve şifreniz olmadan aktive edemez cihazı sadece ipod niyetine kullanabilir.

Önünüzde iki seçenek var ikiside biraz şans işi artık.

1: Savcılığa başvurmak.
    2: Bulan kişinin namuslu dürüst birisi olmasını ümit ederek beklemek bulan kişi namuslu biri ise zaten cihazı açar mesajınızı görüp size ulaşır.

Savcılığa başvurmanızı ben tavsiye ederim ama iphonem bulunacak diyede fazla ümitlenmeyin bu zamana kadar bir iki örnek dışında savcılığın bulduğu iphone görmedim ben,aslında isteseler şıp diye bulurlar ama uğraşmıyorlar.

• peki benim başka yapabileceğim bir şeyler yok mu?
  • Dostum benimkide çalındı üç aydır hala yok savcılık kapattı cihazı

• ya duyduğuma göre bazıları imei numarasından bulabiliyormuş ama çevremdekilerde öyle birilerini arıyorum. bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedvedmami

ya duyduğuma göre bazıları imei numarasından bulabiliyormuş ama çevremdekilerde öyle birilerini arıyorum. bir bilginiz var mı?

Btk ya başvurup kapattır ki telefon ülke içerisinde kullanılamaz hale gelsin, sonra savcılığa git çalındı diye, bulan kişi ime'i si kilitlendiği zaman hiçbirşekilde kullanamaz ve biraz namuslu dürüst biriyse polise teslim eder ama bu devirde zor bilesin. Aynısı başıma geldi halen ortalarda yok telefon
  • Geçmiş olsun sırf imei değiştirilmediği için iphonelarımız 2.000tllik cihazlar yedek parça olarak 600-700 tlye satılıyorya ona yanıyorum.
    Hocam imei baksa baksa polis bakabilir.
    Diğer sorgulamayı kendimizde yapıyoruz.Yani cihaz yedek parça olarak satılmıştır çoktan çalan profesyonelse değilse açılmasını beklemekten başka çare yok hocam.Sahibindene girip arayın parça olarak internette satmaya kalkabilir çalan kişi.İphone5 ya da 5S ise cihaz cihazın arkasından imei yazdığı için fotolardan bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.