Şimdi Ara

İphone pil için Acil Yardım arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba herkese iyi bayramlar yurtdışı Almanya kayıtlı 14 Pro Max 256 cihazımın pil yüzdesi %84 te şuan battery cycle bakıyorum 595 cycle gerçek kapasite %80.74 görünüyor, Aslında pili 1 gün yetiyor bilemiyorum, Bayram için İstanbul’a geldim gelmişken 4000 tl civarına Troya da pil değişimi yapmalımıyım ne dersiniz aslında cihazımdan memnunum ios17 yüklü kasma vs birşey de yok. Yeni telefon alsam 16 Pro 30.000 tl civarı vermem gerekiyor ve pil kapasitesi benim cihazdanda düşük aslında ve ekran ufak, Hepsiburada takasta, 16 Pro Max alsam 50.000 tl üzerine vermem gerekecek ve gerçekten farkları yok diyebilirim, sizce pili değiştirmelimiyim? 17 serisi de çıkacak ama onunda fiyatı yüksek olucaktır. Kararsız kaldım pili değiştirip 1 sene veya biraz daha uzun süre kullanmakmı mantıklı iklilemdeyim karar veremedim bir yardımcı olun? Ve pil Orjinal değiştirenler memnun mu eskisi gibi mi 2 güne yakın gider mi? Cevaplayan olursa çok memnun olurum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu oranlarda değiştirme bir sene sonra yine aynısı olacak. Pil değiştirdikçe eski performansı tekrar gelmiyor. Bir yıl sonra yine aynı problemi yaşayacaksınız.

• Broon kullanıcısına yanıt
    İşte benimde çekincem bu ne yapsam bilemedim ?

• burak2891 kullanıcısına yanıt
    Yine iyisini siz bilirsiniz ancak bence boşa masraf. O kadar çok telefon geçti ki elimden artık pilini bile kendim değiştiriyorum. Kullandığım telefonun pili %76 da, geçmiş tecrübelerimi göz önünde bulundurarak onu bile değiştirmedim.
    Nedenlerinden birisi ise şu, tamam şarj daha kısa gidiyor genelde her gün bir ara şarj yapıyorum. Ancak pil hücreleri ‘ölü’ olduğu için aynı %’lik şarja daha hızlı çıkıyor yani ‘teknik’ olarak daha hızlı şarj oluyor. Eğer yanımda bir powerbank taşıyorsam ya da priz bulabiliyorsam neden değiştirip para ödeyeyim ki.
    Genel hatalardan birisinden daha bahsedeyim. Pil değiştirince sıfır uzun ömürlü pil beklentisi içinde oluyoruz. Ancak genellikle bu piller yıllar önce üretilmiş olup stokta tutuluyor. Belki de takılan pil sizin cihazınız yaşında olacak.

• Ortalama 1 yıl daha seni o pil götürür hocam. Yeni takılan orijinal piller ilki kadar iyi olmuyor daha hızlı eskiyor en azından benim tecrübelerim öyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Evet doğru diyorsunuz ekran süresi olarak ta 8 saati buluyor aslında yani bende İPhone X ve İphone 11 pro ların pilleri Orjinal apple da değiştirdim onlarda çabuk düşmekte ve pili orijinali kadar iyi gitmiyor maalesef ozaman telefonu değiştirmeden 1 yıl daha devam edeceğim masrafta yapmak biraz gereksiz geliyor bana inşAllah hayırlısı olur

• HDogus kullanıcısına yanıt
    Evet ortalama şuan 8 saat ekran süresi alabiliyorum, 1 yıl daha götürür gibi geliyor takılan pillerde iyi olmuyor geçmiş cihazlarıma Orjinal apple pili taktırmama rağmen o yüzünden böyle 1 yıl daha devam eder bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.