Şimdi Ara

iPhone'u en iyi destekleyen 1600cc altı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gördüğüm BMW'nin yeni F serisi snap-in adaptörü ile en iyi destekleyen araç lakin snap-in adaptörün Türkiye'ye getireleceği meçhul (Borusan'dan tatminkar bir cevap alamadim), 1600cc'nin 2012 son çeyrekte gelecegini soylediler.

Volkswagen CC'de USB'nin Torpido gözünde olduğunu gördüm, inanmak bile istemiyorum.

S60'da USB entegrasyonu bulunuyor sadece.

diger araçlar için yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 20 Şubat 2012; 20:14:31 >

• kendi aracımdan örnek vereyim ortadaki kol dayamanın içinde fakat usb çıkartmak için açma kapagı 2 kattan oluşuyor böylelikle kablosunu flan dışarıya rahtlıkla çıkarta biliyorsunuz kol dayamadan, kol dayamada rahatlıkla kapanıyor ... ama bu kadar ugraşa hiç gerek yok bülütüt yetiyor

Orijinalden alıntı: acy78

Bir yaşıma daha girdim
    soruya bak "iphone'u en iyi destekleyen 1600cc altı araç" (evet hemde 1600 cc altı)

evet orta konsoldaki entegre radyo-cd calar bazen yuksek CC'li modellerde farklilik gosterebiliyor ;)
    hem bildigim saydigim araçlarin 1600cc alti modelleri mevcut, 1598cc olmuyor muydu genelde? ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

kendi aracımdan örnek vereyim ortadaki kol dayamanın içinde fakat usb çıkartmak için açma kapagı 2 kattan oluşuyor böylelikle kablosunu flan dışarıya rahtlıkla çıkarta biliyorsunuz kol dayamadan, kol dayamada rahatlıkla kapanıyor ... ama bu kadar ugraşa hiç gerek yok bülütüt yetiyor

teşekkürler bilgi icin.

amacim Telefon gorusmesi yapmak degil, telefondaki ipod'u rahatca arabadan kontrol edebilmek.

ayrica,
    BMW snap-in adaptor ile twitter/facebook entegrasyonu getirmis ve suyunu cikarmis.aracin konsolundan twitter/facebook girilebiliyor(muş).

• Hyundai'nin araçları da destekliyor hatta İphone girişini ilk araçlarına koyan firma Hyundai'idi yanlış hatırlamıyorsam.
    Daha Fazla Göster
  • bende iphone 4 ümü 2010 punto evom da kullanıyorumda alo diyor arama yaoıyor mesajlarımı okuyor rehberime girebiliyorumişte yeterli yani.

Orijinalden alıntı: mulderbaba

quote:

kendi aracımdan örnek vereyim ortadaki kol dayamanın içinde fakat usb çıkartmak için açma kapagı 2 kattan oluşuyor böylelikle kablosunu flan dışarıya rahtlıkla çıkarta biliyorsunuz kol dayamadan, kol dayamada rahatlıkla kapanıyor ... ama bu kadar ugraşa hiç gerek yok bülütüt yetiyor

teşekkürler bilgi icin.

amacim Telefon gorusmesi yapmak degil, telefondaki ipod'u rahatca arabadan kontrol edebilmek.

ayrica,
    BMW snap-in adaptor ile twitter/facebook entegrasyonu getirmis ve suyunu cikarmis.aracin konsolundan twitter/facebook girilebiliyor(muş).

wala hocam telefondan müzik açıp kapama konuşma rehbere bakma flan hepsi yapılıyor ama nete girmeyi beceremedim ..

• Bu sabah Passat'ın birinde gördüm....

Orijinalden alıntı: mulderbaba

quote:

teşekkürler bilgi icin.

ayrica,

konsoldan tweeter yada facebook a girmek çok işlevsiz bir uygulama olmuş. araç kullanırken tutup bunlarla uğraşacak halimiz yok. trafikte falan beklerken de zaten işlevsiz bir biçimde orta konsola eğilip uğraşmak yerine tablet kullanmak çok daha akıllıca.

bu bağlantıların tek işlevsel yanı müziklerimizi kolaylıkla aktarıp konsol üzerinden ipod, iphone, yada herhangi bir mp3 çalar yada telefonu kontrol etmemiz yeterli olacaktır. telefon görüşmelerinin aktarılması fazlasıyla yeterli zaten. araç kullanırken inanılmaz kolaylık sağlıyor ve dikkat dağılmasını yada kontrol kaybını engelliyor.

bunun dışındakiler gereksiz ve dikkat dağıtıcı uygulamalar olur.

• ayrıca ilk defa telefon uyumuna göre araç incelendiğini görüyorum

Orijinalden alıntı: canvarol

Hyundai'nin araçları da destekliyor hatta İphone girişini ilk araçlarına koyan firma Hyundai'idi yanlış hatırlamıyorsam.

teşekkürler bilgi için, inceliyorum

Orijinalden alıntı: altunay2

ayrıca ilk defa telefon uyumuna göre araç incelendiğini görüyorum

kendime eglence :)

güzellik detaylarda gizli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fatih Sultan Mehmed Han.
  • Iphone için araba alanlar var

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Hey Allahim muabbete bak. Bakalim daha neler gorecegiz.

enteresan

Orijinalden alıntı: arjen553

Iphone için araba alanlar var

neden olmasin.
    468 milyar dolarlik sirketin telefonlarini kucumsemeyelim :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.