Şimdi Ara

iPhone Türkleşiyor, Seyyah vs Safari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iPhone ve iPad için geliştirdiğim Seyyah isimli internet gezgini uygulamam için bir tanım videosu/fragman hazırladım.

Sosyal ortamlarda paylaşarak tanıtmamda yardımcı olur iseniz çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler...

http://youtu.be/Ikk8ULdxOqI

• Kuralım bakalım,geliştirmeye devam.

Başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 4 Temmuz 2013; 23:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • Öncelikle elinize, emeginize saglik. Fikir guzel, sik kullanilan sitelere tek tik ile gidilmesi guzel olmus, ancak browser oldukca yavas calisiyor. Yanlis anlamayin sadece bir elestiri, gelistireceginiz ust versiyonlar icin kullanici yorumu diyelim. Birde reklamli oldugu icin ekran oldukca daraliyor, belki parali bir versiyonla beraber reklamlardan kurtulmak guzel olurdu...

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri
  • Flash oynıtıcı olsa satın alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muharremozkan

Arkadaşlar Merhaba,

iPhone ve iPad için geliştirdiğim Seyyah isimli internet gezgini uygulamam için bir tanım videosu/fragman hazırladım.

Sosyal ortamlarda paylaşarak tanıtmamda yardımcı olur iseniz çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler...

http://youtu.be/Ikk8ULdxOqI

Hocam tarayicida + ve - tuslari ne ise yariyor anlayamadim bu arada elinize emeginize saglik.

• Litheart kullanıcısına yanıt
    Üstad "+" ve "-" tuşları mobil olmayan normal html sayfalar için Zoom In ve Zoom Out görevi görmektedir.
    Niyeyse ben kendi tarayicilarini kullaniyorum telefonda.
    Genede başarılar

• Oldukça güzel bir uygulama olmuş. Kurdum ve şu an Seyyah'tan giriyorum. Yeni sekme açmak bu kadar zor olmamalı. Tek tuşla sekmeleri görmek güzel olurdu. Google Chrome gibi alt alta değilde eski safari gibi yan yana görmek isterdim.
    Alttaki menü çubuğu gereksiz ayrıntılarla dolu. + ve - butonlarını kullanacağımı sanmıyorum. Çok gereksiz.
    Ayrıca şeffaf olsaydı da çok daha iyi olurdu. Aşağı inerken kaybolsa ve yukarı çıkarken tekrar aktif olsa tam ekran kullanımı daha iyi olurdu.
    Sayfaların açılış hızı çok iyi. Opera gibi pek data yemiyor.
    Temalar çok kötü. Aşırı sıkıcı ve boğucu olmuş. Sade bir tasarım ve istediğimiz arka planı koyabilsek çok güzel olurdu. Temalar olmamış. Hiçbiri.
    Home butonuna basıp ana ekrana geldiğimizde üst tarafta beliren Google arama çubuğu müthiş özensiz olmuş. Sanki hiç oynama yapılmadan paintte kesilip konmuş gibi. Temayla uyumsuz. Beyaz olması yerine Yandex ve Google ı yan yana yapıp ortadan bölmenizi tavsiye ederim. İkisi de tamamen şeffaf olacak ve sadece Logoları gözükecek. Örneğin Yandex e tıkladığım zaman Google sol tarafa doğru hızlıca kayacak ve yandexin arama çubuğu aktif olacak. Google a tıkladığımda Yandex sağ tarafa gidecek ve Google ın arama çubuğu aktif olacak. Tabi Yandex yan tarafa kayınca google da arkasından ittirmiş gibi olacak.

Bunlar benim gözüme çarpanlar. Tarayıcı performansı oldukça iyi ama tema yetersiz. Ben kullanmaya devam edeceğim alanınızda başarılar :)
    Ayrıca 7₺ çok fazla.

@Yandex reklamsız sürüm 6.79₺ civarı bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 5 Temmuz 2013; 10:29:22 >

• "iPhone Türkleşiyor" bence biraz amacından farklı bi başlık olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Spartacus Goodwin Games Graceland Hart Of Dixie The Walking Dead Hawaii Five-0 Last Resort Orange Is the New Black Orphan Black OZ Pretty Little Liars
    Revenge Revolution Sleepy Hollow Banshee Teen Wolf The Following Under the Dome The Secret Circle Battlestar Galactica Dexter Agents of S.H.I.E.L.D
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.