Şimdi Ara

google maps'te çizilen yolu apple maps'te açmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğiniz gibi ülkemizde iphone için google maps hala yok.. başka ülke apple id'sinden falan indiriliyor fakat eğer derdime derman bulabilirsem buna gerek kalmayacak çünkü çok kullandığım bi program değildir google maps..

Sorum - sorunum şu:

Android telefonlarda google maps var. Arkadaşım evinin adresini (google maps dropped pin) bana mesaj yoluyla gönderdi. Ben linke tıklayınca safaride maps.google olarak açtı. ancak, mobile görünümde açıyor. liste şeklinde yol tarifi. 300m düz, 500m sonra sol gibi..

sayfanın aşağısında normal (klasik) görünüme geç diyince de bu sefer yol tarifi siliniyor. çeşitli kopyala yapıştır işleri de yaptım ama olmadı.

Google maps' işaretlenmiş bir yeri, apple maps'te açmanın bir yolu var mıdır?

Teşekkürler.

• Bence hic ugrasma boyle, hesap ayarlarindan ulkeyi amerika secin sonra google maps i indirin ben boyle kurdum mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .
  • Anca kordinatla olur,Apple ın haritalarının veritabanı çok zayıf tek avantajı sesli olması.Aynı mekanı google da aratıp yol tarifi al a basınca google maps te açabiliyorken,Apple'ın haritalarında bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.