Şimdi Ara

iPhone sıfırlamak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 GB 5C kullanıyorum ve aldıktan sonra 1-2 ay uygulamaları denemek falan derken telefonda sanki artıklar varmış gibi geliyor ve aklıma şöyle bir şey geldi. Zaten şimdi bana ne gerektiğini biliyorum. Kullandığım uygulamalar fix artık, telefonu bir kere sıfırlayıp, fabrika ayarlarına döndürüp yani gerekenleri kursam sadece telefon için iyi olur mu yoksa gereksiz midir? Şu an telefonda takılma falan yok ancak belleği meşgul ettim sanki bu 1-2 ay sürecinde bu yüzden böyle bir şey düşünüyorum. Ne dersiniz?

• Gereksiz dosyalardan arınmak her zaman iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone sıfırlama işlemi nasıl yapılıyor? yapacağımdan değil sadece merak bu arada için rahat edecekse sıfırla, konu açtığına göre bi çelişkidesin. Ayarları falan tekrar yapmak sana zor gelmiyosa sıfırla bişey kaybetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

iphone sıfırlama işlemi nasıl yapılıyor? yapacağımdan değil sadece merak bu arada için rahat edecekse sıfırla, konu açtığına göre bi çelişkidesin. Ayarları falan tekrar yapmak sana zor gelmiyosa sıfırla bişey kaybetmezsin.

• Gereksizdir iOS şişmez.
    Ama istiyorsanız yapın siz ferahlarsınız
  • android olsa ayda bir formatlamak lazım ancak iosta bende bir yavaşlama şişme görmedim. programı yüklemek ve kaldırmak iş bile değil zaten.
  • Teşekkürler cevaplarınız için ancak 10,9 GB kullanılan alan var ve 1,2 falan fotoğraf/video sanırım bi sıfırlamak hem içimi hemde telefonu rahatlatacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırlamak iyidir. Ama sıfırlarken dikkatli omak lazım.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Yedekleme konusundan bahsediyorsunuz sanırım?
  • Markete junk yaz orada japoncamı korecemi yazılı her neyse bir program var indir sil önbellek falan jb istemiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 13 Mart 2014; 18:43:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

Markete junk yaz orada japoncamı korecemi yazılı her neyse bir program var indir sil önbellek falan jb istemiyor..

Bir kere bir sıfırlama yapayım da uygulamaları kurduktan sonra düzenli olarak dediğiniz bu uygulamayı da kullanırım, bilmediğim bir uygulamaydı teşekkürler
  • CM security (Clean Master) yükleyip temizlik yapın. Ücretsiz kalite bir uygulama

• frux kullanıcısına yanıt
    markette bulamadım, kaldırıldımı acaba
  • sıfırla gitsin ben her yeni güncelleme geldiğinde telefonu dfu moda alıp itunesden komple baştan formatlayıp yüklüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

markette bulamadım, kaldırıldımı acaba

Program ismi çince yazıyor, o yüzden görememişinizdir. Programı yükleyince ingilizce oluyor.
    program logosu > mavi kare üzerine beyaz halka var..
    CM security diye aratın ilk o çıkıyor zaten.. Android'in meşhur clean master'ın apple versiyonudur. Ram auto temizleme uyarısı da veriyor uygulama oyunlarda özellikle çok faydası oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tongbu kullanarak pc den de temizlik yapabilirsin bu sayede sıfırlama ile uğraşmazsın

• Arkadaşlar iTunes kullanarak ilk gün ayarlarına geri döndüm ve sadece gereken uygulamalarımı kurdum. Fotoğraflarımı ve videoları yandex.disk'e yedekledim. Şimdi otomatik yedeklemeyi de açıcam. Telefonda kesinlikle bariz bir rahatlama hissediyorum. Üstelik 2,5 GB olan boş alanım şu an 11,1 GB yaklaşık 500 MB'a yakın yeni uygulamalar kurarım belki her türlü kardayım ve kesinlikle artık içim daha rahat bundan sonra formatlama ihtiyacı hissetmeden kullanırım diye düşünüyorum.

Eğer hiç yapmadıysanız size de öneririm. Yedeklediğim şeyler sadece Kişiler, Fotoğraflar/Videolar, Whats App geçmişi oldu.
    Çok teşekkürler , bu rami temizleme için 2 tane programa 7 lira para ödemiştim ama ikiside işe yaramadı ama bu gerçekten iş görüyor hemde ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Çok teşekkürler , bu rami temizleme için 2 tane programa 7 lira para ödemiştim ama ikiside işe yaramadı ama bu gerçekten iş görüyor hemde ücretsiz

Ben de daha evvel iClean kullanıyordum ama CM Secrity müthiş gerçekten..
    Programın görselliği de super..

Bende kurdum şimdi ancak sürekli ''Too much junk files, a key-clean up, increase the avaible space'' uyarısı geliyor. Temizleme yapsam da gitmiyor ama bu uyarı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.