| 13miniden memnun musunuz? boyut ve pil olarak kimi cok kücük diyorda | 
| _____________________________ | 

| 13miniden memnun musunuz? boyut ve pil olarak kimi cok kücük diyorda | 
| 
 < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > | 
| Şu aralar yeni bir telefon arayışındayım. İlk önce se2020 düşünüyordum fakat bataryası oyun oynamamama rağmen yetmeyeceğini fark ettim(se sahibi benzer kullanım profiline sahip arkadaşımın 1 günlük kullanımını takip ederek). Se2022'yi bekleyelim dedik ve ios'e geri dönmeyi isteyen ben için hüsranla sonuçlandı. 256gb se fiyatına 256gb S21+ almak bana şu an daha mantıklı geliyor maalesef. S21 konusuna gidiyorum ben. | 
| 
| Çıkaracağınız cihazın .... | 
| Aynı kasa 6. kez yineleniyor. 2 sene önce millet zar zor kendini SE2 almaya ikna etmişken şu an sabırlar sınanıyor. SE1 ile 6s i karşılaştırın. Pil ömrü açısından herhangi bir fark yok, hatta SE1 daha iyi gidiyor diye biliyorum. Ekran keza öyle. Sadece biraz daha büyük. SE1'in ekranı demode falan değil 6S'e göre. 2. nesilde bu fark ciddi şekilde açıldı. Şu an 3. nesilde fark 13'e göre muazzam. SE4'te işlemci ram versinler bari kasa ekran pil biz yapalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 9 Mart 2022; 0:14:17 > | 
| Kasa ile pil resmen çöp | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| _____________________________ AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD | 
| Buyback ile 9k ya 12 almıştım ilk çıktığında. Şimdi 17.5k. Yaşanılan durum çok üzücü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| _____________________________  | 
| 
| _____________________________ 
                            Dönüş yalnızca Allah'adır.
                         | 
| olmaz, baya mantıksız 1000-2000 tl fark olsa tamam da 5000 için değmez. | 
| Iphone Se (2020) ile Iphone 11 arasında kalıp pil ve gece modu sebebiyle Iphone 11 almıştım. 2022 modelini çıkarıp hala Night modu getirmemişler ve pil kapasitesini artırmamışlar aham şaham . Gerçekten enterasan bir strateji. Sadece işlemci güncelleyip sürmüşler piyasaya. Üstüne 2000 tl konulup hala iphone 11 alınır bunun yerine... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 9 Mart 2022; 11:45:10 > | 
| 
| _____________________________ 
                            Dönüş yalnızca Allah'adır.
                         | 
| model yükseltme denebilir. fakat arasındaki 5k gerçekten yüksek bir miktar. Sanırım devam edeceğim. | 
| 
| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 9 Mart 2022; 13:40:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |