Şimdi Ara

İphone şaka için kırık ekran jelatini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internette aradım fakat bulamadım.Bir arkadaşımının iphone u var ona bir oyun oynamak istiyorum.Çaktırmadan kırık ekran görünümündeki jelatini yapıştırıp kendisinin başından aşağı kaynar sularını akıtmak istiyorum

Var mı böyle birşey

• crashfaker kardes ben denedim yutmadi bizimki yani soyliyim rezil olduk diyebilirim
  • jelatin değilde duvar kağıdı vardı,hatta bunun için programlar vardı efekt veren.
    ekran görüntüsünü çekiyorsun kırık efekti veriyorsun.
    yalnız ben biraz heyecanlı olup,diğer görüntüye geçmiştim yanlışlıkla rezil olmuştum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

jelatin değilde duvar kağıdı vardı,hatta bunun için programlar vardı efekt veren.
    ekran görüntüsünü çekiyorsun kırık efekti veriyorsun.
    yalnız ben biraz heyecanlı olup,diğer görüntüye geçmiştim yanlışlıkla rezil olmuştum :D

Sen en iyisi 1 Nisan'i bekle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramonnn

crashfaker kardes ben denedim yutmadi bizimki yani soyliyim rezil olduk diyebilirim

Kardes bana program olmayacak bildigin kirik ekran gorunumunde jelatin olacak
  • banada lazım :D
  • şöyle yapılabilir.
    uzun saç telini ekrana iyice bulayıp üzerine jelatin yapıştırılabilir.
    illa saç teli olacak diye bişey yok,benzeride olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı (iPhone 11)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Merhaba arkadaşlar internette aradım fakat bulamadım.Bir arkadaşımının iphone u var ona bir oyun oynamak istiyorum.Çaktırmadan kırık ekran görünümündeki jelatini yapıştırıp kendisinin başından aşağı kaynar sularını akıtmak istiyorum

Var mı böyle birşey

of ne güldüm ya kim yaptı lan bunu demeye baslar bulursun ins .d

• Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman.

biz bunu düşünememiştik iyi oldu
  • quote:

Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman.

çok zekisin kardeşim hiç aklıma gelmemişti
  • quote:

quote:

şaka bi yana şöyle bir program biliyorum, jelatinden daha gerçekçi duruyor bencehttp://www.instructables.com/id/Cracked-Screen-Prank/ bu tarz programlar bulunabilir.

• quote:

quote:

quote:

şaka bi yana şöyle bir program biliyorum, jelatinden daha gerçekçi duruyor bencehttp://www.instructables.com/id/Cracked-Screen-Prank/ bu tarz programlar bulunabilir.

yok kardeşim jelatin kadar gerçekçi duramaz emin ol adam şoka girer o tip programlarda işin rengi hemen belli oluyor hiç inandırıcı olmaz benim jelatin bulamam lazım.

• Guzel saka tabi saka yapilan taraf olmamak sartiyla
  • yeni iphone almış birine en güzel şaka şu:
    tek hoparlörden ses gelmiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

yeni iphone almış birine en güzel şaka şu:
    tek hoparlörden ses gelmiyor :D

Aynen oyle
  • O jelatini uygulamak kolay değil, söyleyeyimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

O jelatini uygulamak kolay değil, söyleyeyimde.

2 dakika mı almaz Kabarcık vs önemli değil zaten o şokla onları görmez o üstünde jelatin olduğunu bile unutur
  • quote:

quote:

2 dakika mı almaz Kabarcık vs önemli değil zaten o şokla onları görmez o üstünde jelatin olduğunu bile unutur

Anlamazsa sorun yok.
    Neyse konuyla alakalı olarak şunu söyleyeyim bassettiğiniz ürünlerden görmedim bu zamana kadar.(Bu işin içinde birisi olarak.)

• quote:

quote:

quote:

Anlamazsa sorun yok.
    Neyse konuyla alakalı olarak şunu söyleyeyim bassettiğiniz ürünlerden görmedim bu zamana kadar.(Bu işin içinde birisi olarak.)

İste hocam bende gormedim o yuzden konu actim belki biri gormustur bilir diye bit umut

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.