Bildirim
İphone şaka için kırık ekran jelatini

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
crashfaker kardes ben denedim yutmadi bizimki yani soyliyim rezil olduk diyebilirim -
jelatin değilde duvar kağıdı vardı,hatta bunun için programlar vardı efekt veren.
ekran görüntüsünü çekiyorsun kırık efekti veriyorsun.
yalnız ben biraz heyecanlı olup,diğer görüntüye geçmiştim yanlışlıkla rezil olmuştum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
jelatin değilde duvar kağıdı vardı,hatta bunun için programlar vardı efekt veren.
ekran görüntüsünü çekiyorsun kırık efekti veriyorsun.
yalnız ben biraz heyecanlı olup,diğer görüntüye geçmiştim yanlışlıkla rezil olmuştum :D
Sen en iyisi 1 Nisan'i bekle... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramonnn
crashfaker kardes ben denedim yutmadi bizimki yani soyliyim rezil olduk diyebilirim
Kardes bana program olmayacak bildigin kirik ekran gorunumunde jelatin olacak -
banada lazım :D -
şöyle yapılabilir.
uzun saç telini ekrana iyice bulayıp üzerine jelatin yapıştırılabilir.
illa saç teli olacak diye bişey yok,benzeride olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
Merhaba arkadaşlar internette aradım fakat bulamadım.Bir arkadaşımının iphone u var ona bir oyun oynamak istiyorum.Çaktırmadan kırık ekran görünümündeki jelatini yapıştırıp kendisinin başından aşağı kaynar sularını akıtmak istiyorum
Var mı böyle birşey
of ne güldüm ya kim yaptı lan bunu demeye baslar bulursun ins .d
-
Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman.
biz bunu düşünememiştik iyi oldu -
quote:
Kolayı var, iPhone'un üstüne çıkıp tepiniyorsun. Kaynar suyun alası dökülüyor o zaman.
çok zekisin kardeşim hiç aklıma gelmemişti -
quote:
quote:
çok zekisin kardeşim hiç aklıma gelmemişti
şaka bi yana şöyle bir program biliyorum, jelatinden daha gerçekçi duruyor bencehttp://www.instructables.com/id/Cracked-Screen-Prank/ bu tarz programlar bulunabilir.
-
quote:
quote:
quote:
çok zekisin kardeşim hiç aklıma gelmemişti
şaka bi yana şöyle bir program biliyorum, jelatinden daha gerçekçi duruyor bencehttp://www.instructables.com/id/Cracked-Screen-Prank/ bu tarz programlar bulunabilir.
yok kardeşim jelatin kadar gerçekçi duramaz emin ol adam şoka girer o tip programlarda işin rengi hemen belli oluyor hiç inandırıcı olmaz benim jelatin bulamam lazım.
-
Guzel saka tabi saka yapilan taraf olmamak sartiyla -
yeni iphone almış birine en güzel şaka şu:
tek hoparlörden ses gelmiyor :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
yeni iphone almış birine en güzel şaka şu:
tek hoparlörden ses gelmiyor :D
Aynen oyle -
O jelatini uygulamak kolay değil, söyleyeyimde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
O jelatini uygulamak kolay değil, söyleyeyimde.
2 dakika mı almazKabarcık vs önemli değil zaten o şokla onları görmez o üstünde jelatin olduğunu bile unutur
-
quote:
quote:
2 dakika mı almazKabarcık vs önemli değil zaten o şokla onları görmez o üstünde jelatin olduğunu bile unutur
Anlamazsa sorun yok.
Neyse konuyla alakalı olarak şunu söyleyeyim bassettiğiniz ürünlerden görmedim bu zamana kadar.(Bu işin içinde birisi olarak.)
-
quote:
quote:
quote:
Anlamazsa sorun yok.
Neyse konuyla alakalı olarak şunu söyleyeyim bassettiğiniz ürünlerden görmedim bu zamana kadar.(Bu işin içinde birisi olarak.)
İste hocam bende gormedim o yuzden konu actim belki biri gormustur bilir diye bit umut
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- powerbank iphone şarj etmiyor
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone hoparlöre su kaçtı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- joyplay nedir
- en iyi magsafe powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X