Şimdi Ara

İphone sadece dış cam degistiren var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6s plus kasasinda vs hicbisey yokken yataktan yere dusuyor kilif olmasina ragmen ne hikmetse dis dokunmatik camin sol alti catliyor. Siyah kisim,sol en alt ekranin kosesine denk geldi. Telefoncular 100-150 tl ye degistiriyorlar. Hıç cam degistiren oldu mu ? Degisim sonrasi sorun yasarmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dokunmatiğin çalışmasında herhangi bir problem yoksa camınızı değiştirmeyin.100-150 tl olan çakma bir ekrandan eski randımanı alamazsınız.En fazla 3 gün kullanırsınız taktıracağınız ekranı
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Sogudum telefondan satiliga cikardi 1800 1750 tl artik ne verirlerse satacam cok hassas ve kisitliyor android gibi degil.

Yeni android telefonlarda cok pahali xioami mi a2 almayi dusunuyorum fiyatlar yilbasindan sonra duser umarim iphone u satip emektar samsung note 2 vardi onla devam

• geçmiş olsun

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara satmanız imkansız kimsenin alacağını düşünmüyorum 1139 tl zaten telefonun ekranı.
  • fotoparça, sonra teşekkür edersin. türkiye’nin en iyisi bu arkadaşlar. aradığın her cevap orada

1750;tl ye verdim 5 - 6 . Resimde gozukuyor catlagi cok ucuza mi gitti ? Sadece sarj aleti vardi catlak olmasa kaça giderdi ? 128 gb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    çatlağı falan olmasa full kutu aparat ile 2500 e rahat alırlardı
    Valla ne hikmetse adam aldiktan sonra ne arayan oldu ne soran mesaj bile gelmiyor adamin kismetiymis

heralde catlak diye millet almak istemiyor 1500 tl teklif etmisti birisi isin garip tarafi 1800 tl demistim letgoda sonra sohbet muhabbet derken adam parayi verdi saydim sayarken 1800 tl olarak saydim sonradan atm ye yatirirken 1750 tl gorundu ekranda megerse yanlis saymisim baskalarina da 1750 tl demistim gonlumde de 1750 tl ye elden cikarayim kurtulayim diyordum olacagina vardi adam 3 parca olarak verdi parayi 50 tl eksik saymisim demir iscisiydi parmaklarinin uclari falan sismis tirnaklari yamulmustu Allah in isi iste sadakamiz olsun

• Daha dün değiştirdim. 6s plus. 150 tl ye. Oldukca iyi. Hic bir sorun yok. Dokunmatik hissiyeti ayni eskisi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.