Şimdi Ara

iPhone rehberini sim karta kopyalama şekli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
219.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu garantiye göndericemde sim karta nasıl kopyalayabilir numaraları ? cihaz jailbreaklı değil hiçde yapmadım.

• varmı arkadaşlar çözümünü bilen
  • jb olunca simanager ile oluyordu. Turkcell ise turkcell yedekleme programı ile olur. Appstoredan my contacts backup ile mail adresine yedeklenir. Itunes'a bağlanır ve contacts yedekleme yapılır. Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

jb olunca simanager ile oluyordu. Turkcell ise turkcell yedekleme programı ile olur. Appstoredan my contacts backup ile mail adresine yedeklenir. Itunes'a bağlanır ve contacts yedekleme yapılır. Aklıma gelenler bunlar.

doğrudur hocam mycontacs diye bir programla rehberimi yedekledim mail adresime attım da şimdi garantiye gideceği için böyle düzgün bi telefon almadım ama haliyle numaraları ona geçirmem gerekiyor o yüzden biraz karıştı durumlar hiçbirşeyde bulamadım bununla alakalı :/
  • Amacin numaralarini gormek ise ve icloud acik kullaniyorsan eger, icloud.com a girip rehberini gorebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızda hailbreak yoksa maalesefki programda yok yedek kullandığınız cihaz nedir bilemiyorum ama destekliyorsa operatörünüzün yedek servisini kullanarak senkronize edip sim karta aktarabilirsiniz cihazınızda yada operatörünüzde böyle bir destek yoksa çaresiz tek tek elle kaydetmeniz gerekecek.
    Ne diyelim şimdiden kolay gelsin.

• Teşekkür ederim arkadaşlar galiba tek tek yedeklemekten başka çare gözükmüyor. telefon renksiz motorola c113a aldım bir tane sadece işimi görsün diye bir özelliğide yok zaten onun teşekkürler bilgilendirme için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mcbackup yükleyin direk excel yada maile kişi aktarması yapıyor sime zor

• abiler peki bir numarayı direkt sim karta nasıl kaydediyoruz bunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Mcbackup yükleyin direk excel yada maile kişi aktarması yapıyor sime zor

quote:

Orijinalden alıntı: Fobinez

abiler peki bir numarayı direkt sim karta nasıl kaydediyoruz bunu bilen var mı?

doğrudur hocam sim karta aktarmak gerçekten zor gözüküyor :)

fobinez hocam vallahi işte bunu arıyorum bende ama bulamadım bir türlü
  • Sim manager ile yaptım. Teşekkürler.
  • Rehberimde 500 den fazla kişi var mail hesaplarıyla birlikte bunların hepsini sim karta almam mümkün müdür?
  • değil malesef bende henüz bulamadım. rehberi pc ye atabilirsin vcf veya excel olarak ama sime kopyalanamıyor. sim manager nasıl yapıyor onuda anlayabilmiş değilim. pc ye maile atıyor tamamda?
  • Sim manageri kullanmalısın bence

Edit:Eski konuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 20 Ekim 2013; 12:30:47 >
  • Konuyu hort yapıcam ama bunun hala bi yolu bulunamadı mı arkadaşlar?
    Simanager işe yaramıyor. İos 7.0.4 jb kullanıyorum.

• icloud a kişileri yüklersin yeni kullanıcan telefon iphone ise direk icloud dan eşleştirirsin. eğer geçici olarak başka bir telefon ( androidli ) kullanacaksan gsm operatörlerinin çeşitli uygulamaları var örn. avea yedek rehber bu sayede rehberdeki kayıtlar belirlediğin mail adresine gidiyor sen de yeni telefonundan o mail adresindeki maili açıp kişileri yeni telefon rehberine kaydediyorsun
  • sürekli iphone kullanıcaksan hocam ben artık mcbackup programını kullanıyorum yedekleme diye her seferinde onu kullanıyorum yani telefona birşey olur felen diye haftada bir yedekleme alıyorum icloud zaten yapıyor aynı işlemi :)
  • Mcbackup'ı denedim. Önce yedek aldım, sonra bütün kişileri sildim. Yeniden yükle dediğimde pro sürümü satın alın dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Mcbackup'ı denedim. Önce yedek aldım, sonra bütün kişileri sildim. Yeniden yükle dediğimde pro sürümü satın alın dedi.

nasıl oluyor bu programda böyle birşey hocam anlamadım ama şöyle denerseniz belki olabilir

burdaki McBackup programını yüklüyorsunuz.Yedekle diyorsunuz,e mail yazıyor altta yedekle dediğiniz butonda,email'e tıklıyorsunuz hangi emaile gönderilmesini istiyorsanız ona tıklıyorsunuz. Yedekleme işlemi başarılı gönderildi diyor,telefondaki Mail'den girip bakıyoruz 2-3 dakikada geliyor ya da daha erken ordan görüyorsunuz. En altta vcf. Formatında ona 1 kez tıkladığınızda kaç kişi yedeklediyseniz hepsini rehbere ekle diye ekran geliyor karşınıza o zamanda yeni telefon satın alırsanız eğer ilk baş mailinizi aktif hale getiriyorsunuz ordan direk rehberi yeni iPhone'nunuza yüklüyorsunuz.

Tekrardan söyleyeym bu şekilde sim karta olmuyor hocam ben mecburen garantiye gönderince numaralarım bir kenarda durması gerekiyordu bu şekilde telefon gelince tekrar yüklemiştim jb kullanmıyorum o yüzden bu konuda sim kartla alakalı dediğiniz olayı tam bilmiyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU38 -- 10 Ocak 2014; 14:58:33 >

• GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz gibi mail'de durması daha mantıklı. Cihazda donanımsal bi arıza çıktığında ve servise verdiğimizde mail'de yedek olması iyi bişey. Sim kart daha pratik ama bi yolu yoksa artık öyle yapacağız. Teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.