Bildirim
iphone ölü pixel nasıl anlaşılır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tamamen kapalıyken ölü piksel görünür mü?
hepsi ölü kapalıyken
tozdur o -
ne biliyim abi o ekranın altına toz girer mi ki.
gıcık etti beni biraz ne yapabilirim geçmesi için -
quote:
Orjinalden alıntı: mustank
ne biliyim abi o ekranın altına toz girer mi ki.
gıcık etti beni biraz ne yapabilirim geçmesi için
Bir tane toz taneciği de bende varGül gibi geçinip gidiyoruz bakalım
Edit: Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 24 Mayıs 2009; 15:41:52 > -
ekran koruyucu var mı?
onun altında da olabilir bende de vardı. -
yok yatay bakınca görümüyo zaten. acayip parlıyor ya. dedim ya aynı sim gibi -
Pixelmetrist adlı programı indir her renk var anlarsın ölü pixel olup olmadığını... -
siyah yapınca ekranı beyaz nokta beyaz yapıncada siyah nokta oluyorsa ölü pixel dir :D -
hocam üstte yazdım ama tekrar söylüyorum telefon her koşulda aynı noktada sim gibi parlıyor. ister kapalı ister açık. arkadaş da söylemiş zaten ama yine soruyum pixel hatası olursa tam kapalıyken parlama yapar mı aynı nokta -
kapalıyken parlamamsı lazım ama tozda sım gıbı parlamz... ozellıkle sıyah ekranda dha cok bellı eder kendını.. ama tel kapalı ıken yanı ısık yok ıken parlmaz... telefonuna sim girmıs olmasın:) -
iphonedsp:S diye bir site vardı tam hatırlayamadım..bulunca yazıcam oraya girerek rengler ile kontrol edebilirsin;) -
ben yazayım
siteye gir bak ordan bütün renklerle...
iphonedpt.awa-----rdspace.com
aradaki ----- leri kaldırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 24 Mayıs 2009; 23:10:16 > -
eet bendede var arkadasın dedigi gibi gül gibi gecinip gidicez artık.ama anlamadıgım oraya toz nasıl gırıyo eger tozssa -
bende de var ama ne toz nede sim çok çok ufak yuvarlak delik şeklinde 2 adet 4-5 ay önce bir tane çıktı birkaç hafta önce 1 tane daha iğneyle yokladım ama camda sorun yok alttan sanki deliniyor gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
ben yazayım
Aman neyse,benimki sapasağlam çıktı... -
quote:
Orjinalden alıntı: bobita
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
ben yazayım
Aman neyse,benimki sapasağlam çıktı...
hadi yisin yine...
-
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit
kapalıyken parlamamsı lazım ama tozda sım gıbı parlamz... ozellıkle sıyah ekranda dha cok bellı eder kendını.. ama tel kapalı ıken yanı ısık yok ıken parlmaz... telefonuna sim girmıs olmasın:)
yen ikonu açmak istemedim, benim telefonun da fener ile baktığımda belli olan, beyaz sim gibi bir nokta var, ekran görüntüsüne etkisi olmuyor. Kapalıyken de görünen sim gibi parlayan beyaz bir nokta, bekleme modunda görünüyor ancak, telefonu kullanmaya başladığımda yani tuş kilidini kaldırdığımda görünmüyor. Sadece fener ile görünüyor bu arada, normal şartlarda görünmüyor. Ne olabilir sizce ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone yakınlık sensörü test
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone hoparlör temizleme
- iki iphone birbirine aktarma
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfları
- en iyi powerbank markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X