Şimdi Ara

iphone ölü pixel nasıl anlaşılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon açıkken görünüyor açıkken siyah ekranda beklemede iken de görünüyor. aynı zamanda tamamen kapalıyken de görünüyor. sizce toz mu ekranın altındaki yoksa ölü pixel mi. daha çok parlak sim gibi görünüyor

• tamamen kapalıyken ölü piksel görünür mü?
    hepsi ölü kapalıyken
    tozdur o
  • ne biliyim abi o ekranın altına toz girer mi ki.
    gıcık etti beni biraz ne yapabilirim geçmesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustank

ne biliyim abi o ekranın altına toz girer mi ki.
    gıcık etti beni biraz ne yapabilirim geçmesi için

Bir tane toz taneciği de bende var Gül gibi geçinip gidiyoruz bakalım

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 24 Mayıs 2009; 15:41:52 >
  • ekran koruyucu var mı?
    onun altında da olabilir bende de vardı.
  • yok yatay bakınca görümüyo zaten. acayip parlıyor ya. dedim ya aynı sim gibi
  • Pixelmetrist adlı programı indir her renk var anlarsın ölü pixel olup olmadığını...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölü piksel nasıl giderilir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siyah yapınca ekranı beyaz nokta beyaz yapıncada siyah nokta oluyorsa ölü pixel dir :D
  • hocam üstte yazdım ama tekrar söylüyorum telefon her koşulda aynı noktada sim gibi parlıyor. ister kapalı ister açık. arkadaş da söylemiş zaten ama yine soruyum pixel hatası olursa tam kapalıyken parlama yapar mı aynı nokta
  • kapalıyken parlamamsı lazım ama tozda sım gıbı parlamz... ozellıkle sıyah ekranda dha cok bellı eder kendını.. ama tel kapalı ıken yanı ısık yok ıken parlmaz... telefonuna sim girmıs olmasın:)
  • iphonedsp:S diye bir site vardı tam hatırlayamadım..bulunca yazıcam oraya girerek rengler ile kontrol edebilirsin;)
  • ben yazayım

siteye gir bak ordan bütün renklerle...

iphonedpt.awa-----rdspace.com

aradaki ----- leri kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 24 Mayıs 2009; 23:10:16 >
  • eet bendede var arkadasın dedigi gibi gül gibi gecinip gidicez artık.ama anlamadıgım oraya toz nasıl gırıyo eger tozssa
  • bende de var ama ne toz nede sim çok çok ufak yuvarlak delik şeklinde 2 adet 4-5 ay önce bir tane çıktı birkaç hafta önce 1 tane daha iğneyle yokladım ama camda sorun yok alttan sanki deliniyor gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ben yazayım

Aman neyse,benimki sapasağlam çıktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ben yazayım

Aman neyse,benimki sapasağlam çıktı...

hadi yisin yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

kapalıyken parlamamsı lazım ama tozda sım gıbı parlamz... ozellıkle sıyah ekranda dha cok bellı eder kendını.. ama tel kapalı ıken yanı ısık yok ıken parlmaz... telefonuna sim girmıs olmasın:)

yen ikonu açmak istemedim, benim telefonun da fener ile baktığımda belli olan, beyaz sim gibi bir nokta var, ekran görüntüsüne etkisi olmuyor. Kapalıyken de görünen sim gibi parlayan beyaz bir nokta, bekleme modunda görünüyor ancak, telefonu kullanmaya başladığımda yani tuş kilidini kaldırdığımda görünmüyor. Sadece fener ile görünüyor bu arada, normal şartlarda görünmüyor. Ne olabilir sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.