Şimdi Ara

iPhone ile bunları yapamazsınız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç! Tonla para verenler ne düşünürler bilmiyorum.

Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone çılgınlığı nihayet Türkiye'de.

Sahip olunması bir prestij göstergesi haline gelen ülkemiz için pahalı bu oyuncağın hep iyi taraflarını okudunuz. Şimdi eğri oturup doğru konuşacağız. Yeni Şafak iPhone ile yapamayacağınız şeyleri listeledi.

İşte o liste:

iPhone'a Apple'ın izin vermediği uygulamaları yükleyemezsiniz. Yükleseniz bile Apple cebinizdeki iPhone'dan o yazılımı ne kadar para ödemiş olursanız olun siler atar.

iTunes yazılımını kullanmadan iPhone'a müzik yükleyemezsiniz. iPhone'a yasal olarak sadece iTunes'un müzik marketinden satın aldığınız müzikleri yükleyebilirsiniz.

iTunes'tan müzik satın alabilmek için ABD'den alınmış bir kredi kartı kullanmak zorundasınız. Türkiye'den alınan kredi kartları ile müzik albümü satın alamazsınız.

Pili bozulduğunda pilini çıkarıp, yerine yenisini takamazsınız. Çünkü iPhone'da piller cihaza sabitlenmiş durumda. Apple, pil yerine iPhone'u değiştirmenizi öneriyor.

iPhone'la Türkiye'de üçüncü nesil mobil iletişim (3G) hızında internete bağlanamazsınız. Bu kez kusur iPhone'da değil. iPhone'da 3G var ama Türkiye'de yok.

iPhone'u garanti kapsamı dışına çıkaracak müdahaleler yaptırmadan Türkçe bir menü ile kullanamazsınız. Çünkü Türkiye'de satılan iPhone'lardaki menüler İngilizce.

Bluetooth'la başka bir cep telefonu ya da bilgisayara dosya aktarımı yapamazsınız. iPhone'un 'bluetooth' özelliğini sadece 'bluetooth' kulaklıkla kullanabilirsiniz.

Vodafone'dan alacağınız iPhone 3G'yi başka bir operatörün SIM kartıyla kullanamazsınız. Turkcell'den aldığınız ürünleri ise önce Turkcell'de aktivasyon yaptırmak şartıyla istediğiniz operatörde kullanabilirsiniz.

iPhone'u garanti kapsamı dışına çıkaracak kırma işlemini yaptırıp, üçüncü parti bir yazılım kullanmadan MMS (multimedya mesaj) gönderemezsiniz.

Teknolojinin temel kavramlarından biri olan 'Kopyala-Yapıştır'ı dolarlar saydığınız iPhone'da yapamazsınız. Her şeyi, örneğin şifre tekrarlarını defalarca yazmak zorundasınız.

İnternet sayfalarını dolaşırken, Flash'la hazırlanmış bölümleri göremezsiniz. Çünkü iPhone'daki Safari adlı web tarayıcısı Flash'ı hala desteklemiyor.

http://www.haber3.com/news_detail.php?id=411876

• şu aylardır met ettikleri iPhone ye bakbe.

teşekkür ederiz.
  • yapamadıkları da göze çarpmayacak derecede de değil..çok büyük eksikleri ve sınırlamaları varmış vazgeçtim almaktan (almayı da düşünmüyordum ama neyyyse )
  • Kardeş yaptığı bişey kaldımı .Bilgi için teşekkürler almayı düşünüyordum ama bu şekildeyse bize uymaz
  • Bu yüzden 950 lira verip OMNİA almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  • Hepsi bir jailbreak e bakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu yüzden 950 lira verip OMNİA almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Evet bende bunu dicektim. Ama tabi iphone bi karizma abidesi gibi duruyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca şu an 100 liralık telefonlarda bile bulunan modem özelliği yok. Yani telefonu modem olarak kullanarak bilgisayarınızdan internete giremiyorsunuz. Böyle saçma bir şey olmaz. Hadi anladık bluetooth'u milleti itunes'e yönlendirip para kazanmak için engelleme yapıyorsun lakin telefonun modem özelliğini engelleyerek eline ne geçiyor apple anlamıyorum.

İnternete bu şekilde giren bir insan olarak bunu öğrenince beni sıkıntıya soktu şahsen. Siparişini iptal edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Eylül 2008; 17:19:26 >
  • peki diğer telefonlarda yapamayacağınız özellikleri göz önüne alırsanız??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu yüzden 950 lira verip OMNİA almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Şiddetle katılıyorum

AYFONE muş pehhh
  • "iPhone'la Türkiye'de üçüncü nesil mobil iletişim (3G) hızında internete bağlanamazsınız. Bu kez kusur iPhone'da değil. iPhone'da 3G var ama Türkiye'de yok."

Bence en trajikomik olanı bu...
    Reklamlarında üstüne basa basa tiricii(3G) diye vurgulayıp duruyorlar.
    Ama Türkiye'de yok

edit:düzeltme, imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 2 Ekim 2008; 10:44:20 >
  • pil olayı çok kötüymüş ya samsung omnia daha iyi seçim kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

Hepsi bir jailbreak e bakar

ya herkes jailbreak diyor.o ne yav biri açıklayabilirmi
  • saçma bu alemde kral her zaman nokia dır.
  • ha iphone ha taş!

• quote:

Orjinalden alıntı: berden

ha iphone ha taş!

Son zamanlarda gördüğüm en ilginç karşılaştırma

• Bu cihaz para tuzağı resmen.
  • taş iphone karşılaştırması süper olmuş bu arada ikisinde de Türkçe yok onu da ekleyelim :) fiyat performans açısından alınmayası bir ürün... bu cihazın sıfırının ederi şu anda 700 lira olmalı...
  • iPhone 3g ile radyo da dinleyemezsiniz...bunu kimse yazmamış ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berden

ha iphone ha taş!

Bu çok hoşuma gitti ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.